Gerçekten ilginç olan şeyler var mı? Mesela benim muz esansı içeren gıdalar, muzlu süt vs. Hatta muzun kendisi muhakkak yerken öksürüyorum. Bir de her duşta iken buharda boğulacak gibi öksürtüyor... 🤭
Gece uyku arasında bana da oluyor sebebi ise üstüm açık kalmış ve üşümüş olmam 😊 konuşurken de oluyo bana evet, meslek hastalığı benimki.. Ya ben ne çok şeye öksürüyormuşum 😄😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karabibere alerjim vardır koklamaya başladığım anda hemen hapşururum
Bu herkeste olur aslında, böyle bir özelliği var nimetin 😄hatta filmlere bile konu olmuştur..
Evet aniden kösürten durumlar var, bazen nefesim boğazımda kaldı sanıyorum.
Mesela?
Mesela konuşurken öksürük başlaması gibi, aniden uykudan öksürükle uyanmam gibi.
Gece uyku arasında bana da oluyor sebebi ise üstüm açık kalmış ve üşümüş olmam 😊 konuşurken de oluyo bana evet, meslek hastalığı benimki.. Ya ben ne çok şeye öksürüyormuşum 😄😀😀
Bu nedir dersen bilemiyorum ama konuşurken sebebi hızlı konuşmam ve bazen zor kelimelerin aradı ardına gelmesi :)
Birazda yüksek ses tonu ise boğul boğul dur dimi 😣 fena ya
Yüksek ses tonuyla konuşmuyorum ama beni tıkayan kelimeleri bazen yiyorum. Öksürünce durun, lafım bitmedi diyebilmek için çabaya giriyorum 😂
Bu ne dert anlatma aşkı yahu 😀 bırak orda konuşma bir müddet.. Ben yapamıyorum gerçi🤪
Yaraım kalan sözler, insanın aleyhine işler :)
Devlet sırrı anlatırken mi öksürük tutuyo noluyo 😄😄
Yok, evdeki işlerle ilgili tartışmalarda oluyor bu 😂
Ooo tartışma mı, ay sorma o zaman ben hepten kitleniyorum. 😪😀
Hiç bir tartışmada kilitlenmiyorum ama öksürük hain öksürük 😂
Bu da vücudun kitlenme tepkimesi işte.. Ha ilahi bi işarette olabilir bak. "Tartışma kimseyle, susmak altındır şii" 😄 😄
Ben çok kelmime kullanmıyorum zaten. Az ve öz, mesajı alabilecek aklı yoksa kendime yazık etmiyorum 😂
👍👏👏
:)
Var yemek yemem araliksiz her yemek sonrasi oksururum
Hadi ya annemde öyle bişiler yemeye başlasın kesin gıcık tutar 😯😊
Yok gıcık gibi değil benim. Yani yemekten kalkarim ellerim yıkarim ve baslarim oksurmeye
😄 Bu daha ilginçmiş ama
Aynen ama sadece 5 saniye sürer
Napıyo sindiriyo mu yemeği vücut acaba 🤭😀
Sevinç tepkiside olabilir ya da bir isyan yemegine göre değişmiyor neyseki
😄 😄
🙂🙂
Bende acı yerken hıçkırık tutuyor
ağır kokular hapşırtıyor... parfüm gibi...
Oo hapşırık alerjisi de kötü.. Parfüm bana da çok dokunur başta ağrı olur hemen..
alerji değil sadece ağır geliyor... aniden kokuyu duyunca hapşırık oluyor sonra olmuyor...
Hımm anladım 😊
Deterjan kokusu