Benim hastalarımda o durum ile karşılaştığım çok oldu, tabiki anlayışla karşılayıp görevimi yaparak kendilerine sohbet ederek ve bazı yöntemler kullanarak rahat hissettirip gerekli muayeneyi sağladım. Peki sizler KScanlar? Jinekolojik muayene olduğunuz zamanlarda, bir çekinme ve utanma durumu yaşıyor musunuz?
Daha önce hiç jinekolojik muayene olmadım fakat genel cerrahi doktoruna muayene olmam gerekmişti. Açıkçası utanmadım, karşımda bir erkek yoktu çünkü o an. Hastasını muayene eden bir doktor vardı.
Benim 22 yaşım var daha önce hiç jinekologa gitmedim. Yaşıtlarım ve benden küçük arkadaşlarım gidiyor merak ediyorum soramıyorumda. Muayane dedikleri şey ne neyi kontrol etdiriyorlar soruşması ayıp sahiden sürekli gidenler var niçin gidiyorlar ki🙄 bana bir keresinde birlikte gidelim demişti arkadaşım şaşırmıştım ne alaka neden gidicekmişim ne gibi sorunlar ola bilirki🙄
Bu ülkede yaşanmaması mümkün mü mk ben bakire olmadığım için jinekolog bana alttan alttan laf soktu diye muayene sırasında sıralı küfürler eşliğinde kafasına tekme attığım için attırdı beni hastaneden o****u karı başıma bela gelmeyeceğini bilsem pis ederdim o cüceyi
Biraz sakin küçük hanım. Ilk olarak bakire olman ya da olmaman doktoru zerre ilgilendirmez, şikayet edebilirsin. İkini olarakta ne yazıkki doktorların yarısı o kafada maalesef
Yav hehe ilgilendirmez aptal türk milleti her boka muhalefet olmak zorunda herkesin saygı duyduğu mesleklere ben zerre saygı duymuyorum çünkü bu kişi o saygın mesleklerden çok çürük elma gördü doktorları da polisleri de askerleri de hepsini s*****m
Herkesi içine alarak hakaret edebilme hakkını kim veriyor sana? Ben bu mesleği sırf senden küfür yemek için mi yapıyorum? Onca sene sen bu küfürleri et diye mi okudum? Senin vasfın ne oluyor da bu küfürleri edebilecek özgüveni kendinde buluyorsun?
Ben üni öğrencisiyim bu mk ülkesinde okumaya çalışıyorum ama sizin gibi iğrenç bir mesleğe sahip olmak için değil doktorlar koronadan polis ve askerler de teröristler tarafından öldürülür umarım hepsi ölsün hahahah
Doktor, polis, asker korona virüs sebebi ile ölmez ama, sen bu düşünce yapısı ile geç olmadan ölürsün gibi görünüyor. Sen istesen de, benim gibi kutsal bir mesleğe sahip olamazsın. Bunun için evvela beyinin yeterli bir seviyede olması gerekiyor.
Ülkemizde jinekologlar hem kadın hastalıkları hem gebelik takibi ve doğum işlemleriyle ilgilenir. Yurtdışında ise pek çok ülkede gebelik ve doğum ile ilgilenen kadın doğum doktorları obstetrisyen olarak adlandırılır. Jinekolog ile kadın doğum doktoru arasında fark yoktur. Her iki tanımlamada aynı anlamdadır
Jinekoloğa 8 yaşımda gitmuştim galiba ama ne uçin gittiğimi hatirlamıyorum. Annem görürmüştü. Muane erken şasırmıştım. O da erkekti. Tuhaftı benim için i zaman. Daha hicbiseyden haberimin olmadığı yaştaydım. şu an düşününce sizinn işinizde zor. Neden bu alanı seçtiniz?
Teşekkür ederim, evet oldukça zor ve insanların ön yargıları ile uğraşıyoruz. Muayeneye gelip farklı şeytanlık düşünenler de bir hayli fazla, tümüyle uğraşmamız gerekiyor. Açıkçası burdan pek açıklamak istemiyorum. Özel mesaj gönderebilirseniz memnuniyetle açıklarım tabiki.
Ilk defa bu sitede doğru dürüst meslegi olan birini gordüm. Galiba uyelerin seviyeleri artiyor artik çok şükür. Yanıtlariniz için teşekkür ederim ve iyi geceler