Hayır hiç değilim yani sadece belli bir konulara göre değil her konuya göre her yaşantıya göre yani hiç utangaç biri değilim yani nasıl söylesem dışarıda bağırarak şarkı söyleyebilirim mesela utanmam ya da birisine bir şey söyleyeceksem utanmam söylerim ne bileyim birinden hoşlandığımı söyleyeceksem bile çekinmem utanmam söylerim bu her konu için geçerli yani utanmam ben ✨
Utanmak aptallık değil kendini bilmektir kültürü bilmektir ayiplanacak bişey değildir akıllıca hareket etmektir, yırtık olmak herşeyin en iyisini bildiğini iddia etmektir yani cehaletin zirvesidir aptallıktır yaşamayı karşı cins ile geçirilen bir ömür olduğunu düşünmektir kısacası her janta uygun bir lastik olarak kendini görmektir Aksi takdirde ünlü filozof ve düşünürler utanmayı değil yırtıklığı insanlara aşılamaya çalışırdı...
Aslında arkadaşlarım varsa fazla değilim hatta yanlarında en deli dolu kişiyim diyebilirim ama arkadaşlarım ya da bir tanıdığım yanımda değilse ve kalabalık bir ortamdaysam sosyal anksiyeteme bağlı panik atağım gelir yani fazla dışa dönük değilim biraz utangacim
Aşırı fazla utangaç biriyim. Şu devirde biriyle telefonla konuşmaktan tut sıfır kollu giymeye bile utanırım o derece ama 💩 gibi bir durum. Bunu nasıl yeneceğim bilmiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Evet genellikle utandığım konular bellidir. Öyle gerekli gereksiz herşeyden utanan, içine kapanık biri değilim. Utandığımda gözlerimi kaçırıyorum ve yanaklarım kızarır. Bazen de lekelerim🤦
Fazlasıyla. Girip çıktığım mekânlardan tutun, insanlarla birebir iletişim kurmaya kadar uzanıyor utangaçlığım. Tanıdığım, belli bir samimiyetiminin olduğu insanlardan utanmam ama alışık olmadığım ortamlara ve hiç tanımadığım insanlara karşı bir hayli çekingen bir yapım vardır.
Utangaç olmak bana eziklik gibi geliyor tamam münasebetsiz şeyler yapmak hakkı anlamına gelmez bu ama bence bu şekilde bu durum :) biraz yırtık olmak lazım hakkını yedirmemek için de utangaç olmamalı insan oda bir detay :) toplu taşımada yer isterken neden utanıyorsun onu anlamış değilim ben 🙄☺️ İyi günler diliyorum size 🤨
Konunun ne olduğuna göre, evet ya da hayır. Genel olarak utangaç değilim, bu psikolojimde pek yer almıyor. Dışa dönük girişken bir insanım fakat bu hiç utanmıyorum anlamına da gelmiyor. 🙈 Duygusal olarak hoşlandığım birine karşı (özellikle ilk zamanlar) utangaç olabiliyorum. 🙈 Bir toplulukta gizemli kalmak istediğim halde diğerlerinden farklıymışım ya da tuhafmışım gibi ilgi gördüğümde utanabiliyorum... vs
Toplum için de evet ama ikili ilişki de değilim. Toplum için şöyle belki sende yaşamışsındır bir aile yanından geçerken, başını eğip geçersin. Kadınlara yer verirken ya da yaşlılara teşekkür ettiklerin de utanarak rica ederim derim. Bir çocuk sevdiğim de annesi ya da tepki gösterir mi diye böyle utanarak baş eğeriz, güldüklerin de seviniriz tabi. Ya da biri işte bugün çok iyi gördüm seni dediğin de böyle ufak bir baş eğmeyle teşekkürler gibi.
Çok değilim aslında, sadece ilk kez tanıştığım insanlara karşı biraz mesafeyle karışık utangaçlık olabiliyor fakat samimi gelirse o da olmuyor. Karşımda ki kişiye göre değişiyor biraz aslında... n
Utangaç Bir Yapıya Evet Sahibim. Niyeyse Bende Anlamıyorum. Utandığımda Gözlerimi Kaçırıyorum Veya Cümle Kuramıyorum. Normalde Soğukkanlılığımı Korumaya Çalışsamda Bazen Bunu Yapamıyor Utandığımı Belli Ediyorum. Adeta Utanmaktan Utanmak Gibi😂 Normalde Söz Ve Cümle Sihirbazı Hazır-Cevap Ben Bazen Sessizce Kalabiliyorum. Bu Durum Genelde Karşı Cinsle Konuşurken Oluyor.
Utanmaz biriyim diyemem. Bazı durumlar olur yerinde utanma olur. Bunun haricinde sık sık utanan biri değilim. Uyanmak güzel bir şey yine bence. Utanmak dan çekinmeyen insanlar dan bir çok şeyi beklerim. Onun bir dozu var tutturabilene.
5 6 yıl önce sanırım biraz vardı ama Şu an değilim Daha ciddi ve özgüvenli bir yapıya sahibim insanlara net davranıyorum iki yüzlülük hamurumda yok hep te bu yüzden yalnızlığı seviyorum tek ve kararlı 🖤
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yerine göre utangacım ben ya.. Lafımı esirgemem ve çekinmem lakin iş duyguya gelirse utanabiliyorum.. Suskunluk geliyor, bir yutkunuyorum.. Ne diyeceğimi bilemeyip saçma sapan tebessüm ediyorum falan 😃 Öyle yani.. Keyifli geceler..
Eskiden utangaç bir yapıya sahiptim sanırım ama uzun bir zamandır asssla diyebilirim. Saldım çayıra mevlam kayıra modunda dolaşıyorum. Bu tiplerin nesinden utanayım allasen?
Bebeksi yüzlü 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı Yasemin Özilhan tadında... Ve de utangaç kadın... Bak çok değerlidir heee
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende toplu taşımada müsaade istemekten utanırım 😃
Eğer ilk kez tanışıyorsak cidden utangaç olabiliyorum ama tanıştıktan sonra bayağı açılıyorum. Tabii tanışıkken iltifat alınca da bayağı utanıyorum :’)