"Toplum seni dışladığını sanar ama aslında sen toplumu dışlıyorsundur..."

Outgoing (◕ᴗ◕✿)
Shy (,,◕ - ◕,,)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Toplum seni dışladığını sanar ama aslında sen toplumu dışlıyorsundur..."

ben utangaç değilim aslında dışa dönük de değilim eskiden çocukken içe dönüktüm. kime ile konuşmak istemezdim ya da tanışmak istemezdim. şu an ise öz güvenim daha yüksek hatta hiç sorun olmuyor rahat olduğum için ama yine de öyle arkadaş edinmek ayda ortamlarda atılgan olup öne çıkmak gibi planlarım yok çünkü takmıyorum hiç bir şeyi pek :d bu yüzden de eğer gerekiyorsa konuşurum gerekmiyorsa da konuşmazdım. sadece samimi odluğum kişilere karşı aşırı konuşkan olurum. ama normal tanıştığım insanlara karşı ise normal konuşurum.
Ruh halime göre değişiyor. Eğer canım sıkkınsa utangaç 👉🏻👈🏻 ama eğer enerjiksem -ki enerjik halimi gören bir sübhanallah çekmeli- dışa dönüğümdür
Not: Dışa dönük ayrı yazılır 😄
Türkçenin gelmişini geçmişini ağlattım 😂
Sen yanlış değilmişsin tdk yanlışmış yaaowww ehehe
youtube.com/shorts/EIqWevbIJJ8?feature=share
Teşekkür ederimmm🥳
Aklım almığyoo... Sen de sayısalcısın senin benim tarafımda olman gerek lazımdı
Hıhıhıhıhığğ :pp
youtube.com/shorts/OhgrQhm7Zas?feature=share3
Hıhıhığğhığ jfjfjd
Evet bundan 😂😂
İçedönük olmak utangaç olmak değil ki, çok konuşkan biri değilim, ama bu utandığım için değil ben böyle olmayı istediğim için, konuşmam gereken yerde çok rahat konuşurum
Evet ben de böyleyim
Yerine, kişisine, konusuna göre değişir aslında. Bazen içe dönük, bazen konuşkan, bazen sessiz. Daha çok sakinim.
Teşekkür ederim 😍🧡
Rica ederim ablam 😍💟
🙋😌😇🌷
Cevap
6Cevap
Dışadönüğüm ama kendi çapımda dışadönüğüm. Çok göstermem kendimi insanlara, utangaç ve dışadönük arasında oluyorum genelde.
Sana o zaman araftasın diyebiliriz
Hatalı bir soru bu. İçedönük insanlar utangaç değiller sadece kalabalığı her daim tercih etmiyorlar. Ben de içedönük bir insanım ve yalnız kalmaktan daha çok hoşlanıyorum sadece bu. Utangaç ya da asosyal değilim
İçe dönük olduğumu söyleyebilirim ama utangaç değilim ikisi farklı şeyler 😊
İçe dönük utangaç çekingen sessiz biriyim bunlar benim doğuştan gelen kalıtsal kişilik özelliklerim ve istesemde değişmiyor
Genelde dışa dönük bir insanım
Utangaç değilim ama dışadönük de sayılmam
Utangaç değilim
Ne utangacım ne de dışa dönük
Utangaçlık pek benimle bağdaşmıyor sanki🙈
İkisi bir arada ama en fazla içe dönük utangaç
İçe dönük
Artık dışadönük
Yerine göre diyelim.
İçe dönüğüm
Dışadönük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?