Yatıyorum uyuyamıyorum sabah oldu yine. kalbim çok hızlı çarpıyor. nefes alamıyorum doktora gittiğimde sorun olmadığını söylemişti ama yolda yürürken de aynısı oluyor bu ara
Güncellemeler
+1 yıl
...
Durduk yere kalbim çok hızlı çarpıyor nedendir sizce?
Evde annemin prozac hapı var içsem mi. randevu için telefonları açmıyorlar. Çok kötü oldum ölecek gibiyim ama teşhis de konulmadı bilmiyorm içsem etki eder mi
Evde annemin prozac hapı var içsem mi. randevu için telefonları açmıyorlar. Çok kötü oldum ölecek gibiyim ama teşhis de konulmadı bilmiyorm içsem etki eder mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Panik atak olabilir sık sık ölüm korkusu da yaşıyorsan
Tansiyonun çıkıyor olabilir yüksek tansiyon kalp çarpıntısina sebeb veren etkenlerden biridir
Bu buz gibi panik atak. Bende geçirdim 2 sene öncesine kadar psikiyatria görün
İlaç verirse düzelir mi ki.
ilaçla tamamen düzelmez selectra verir bence
kahveyi cok mu içiyorsun
O bende yapıyor işte neden acaba 🤔
@NükleerBaşlıklıAdam çay kahve icerim baya evet de. Panik atak diye düşünmüştüm. bu ara her şeyden korkuyorum sıçrıyorum falan
Valla seni bilmem de ben kahve içince nescafe tarzı çarpıntı yapıyor
@NükleerBaşlıklıAdam kafeinden doktor bende bıraktırdı
Demek ki ondan benim de Türk kahvesi içiyorum problem yok ama nescafe içmiyorum artıkk
Panik atak başlangıcı olabilir
Prozac içmek sana fayda sağlayacağı kanaatinde olsam da doktorsuz ilaç kullanılmamalı
Başım çok feci ağrıyor nefes alamıyorum midem ağrıyor kalbim çok hızlı atıyor ve ateş basıyor bunlar belirtileri olabilir mi
Yanlış bişey söylemek istemiyorum ama baş ağrısı miğde bulantisi panik atak yan etkilerinden değildir diye biliyorum
Anksiyete bozukluğu gibi
Panik atak olabilir
Öyle kafana göre ilaç içemezsin bir doktora git önce tansiyonunu bir ölç sonra ekg felan çektir kalbine baktır sonra psikoloğa gidersin
umarim anksiyete degildir
Büyük ihtimalle anksiyete var. ne yapmaliyim sizce
psikologa gorunmekte fayda var
Panik atak olabilir.
Ritim bozukluğu