Kişilik & Karakter Ya kalbim niye sert ve hızlı atıyor? sena920 Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya sanki hortlak görmüş gibiyim sakinleşemiyorum çok hızlı atıyor ve hızlı atmasını geçtim çok sert ve düzensiz çarpıyor bir anda duracak gibi hissediyorum Güncellemeler1 yıl Kalbime ve sol koluma keskin ağrılar vuruyor bir aydır böyle Ya kalbim niye sert ve hızlı atıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. bence kan değerlerinize baktırın 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Panik atak anksiyete bunun belirtisi bu 1 2 Yorumla sena920 1 yıl Sol kol ağrısıdami Yorumla Simurg_4 1 yıl Evet sana öyle düşündürüyor o yoğun kaygıdan oluyor Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl sürekli mi böyle 0 2 Yorumla sena920 1 yıl Ya evet delirecem artık doktroa gidecem korkuyom panik atak da var bende Yorumla Kaphiedral 1 yıl durduk yere oturunca mı oluyor sakin ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence kan değerlerinize baktırın
Panik atak anksiyete bunun belirtisi bu
Sol kol ağrısıdami
Evet sana öyle düşündürüyor o yoğun kaygıdan oluyor
sürekli mi böyle
Ya evet delirecem artık doktroa gidecem korkuyom panik atak da var bende
durduk yere oturunca mı oluyor sakin ol