Hastaneye gidicem ama randevu bulamadim henuz.
Arkadaslar ayakkabi giydigimde elbise degistirdigimde hatta yol yurudugumde kalbim feci hizli atiyor neden olabilir resmen kalbim bogazimda atıyor
Arkadaslar ayakkabi giydigimde elbise degistirdigimde hatta yol yurudugumde kalbim feci hizli atiyor neden olabilir resmen kalbim bogazimda atıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knk benim de vardi hatta benim hizli atma carpinti haric bide agri oluyordu sanci falan giriyordu Allaha cok sukur uzun zamandir nerdeyse yok denilecek kadar azaldi ama bende de iste enerji icecegi (ayda bir icen biri de olsam) olsun kahvedeki kaffein cok etki ediyor bana o gun bugun enerji icecegi icmiyom mesela ve evde dolabimda kac tane redbull falan duruyor aylardir o nedenden dolayi ne iciyom ne atiyom oyle duruyor sonra bende soru sormustum burada iste ve birisi demisti beslenme de cok onemliymis, ilk defa duyuyom bunu ve bende zayifim halbuki hani kilo alacak her seyi yiyom abur cuburundan normal yemege ama bana kilo almak haram gibi oldugu icin pek takmiyordum yediklerime ve onun demesiyle aklima dustu dedim harbiden hee cok da oyle dikkat etmiyom okulda hep disarda sagda solda kebap falan yiyip duruyom bak onlari da kestip kantinden yemege basladim duzelir gibi oldu. Cidden bu beslenme sanki cok etki ediyor ve onemli, bide dedigim gibi kaffein iceren seyler de cok carpinti kalbin hizli atmasina sebeb olabiliyormus, dikkat et bunlara da. Bide biri demis mastürbasyon falan onlari bilmiyom tam ama sanki benim sorumda da bunu yazmisti...
Benim yemek bozuklugum var gunde 1 ogun yiyorum oda mecburi canim hicbir sey çekmiyor yiyemiyorum aclik hissiyati yok. Duzeltme imkanim yok bu durumu cunku yani yemek yemek kilo almak bqna zehir oldu. Bu arada cok tessekur ederim uzun uzuna yazdifin icin.
Kafein, enerji vs vs icmiyorum
Valla arada nadir bana da denk geldigi oluyor o bir ogun sonra aksam geri kalani abur cubur cikolatayla geciyor ne bilim bazen evimde boyle cup noodle oluyor sicak suyu kaynatip icine dokuyom pratik sip sak yemegi bilirsin zaten tam ogrenci evi modu falan ama dedigim gibi nadir yoksa yinede yerim 2 ogun falan zayif oldugum halde.
Icme icme ozellikle alkol sigara falan hic kullanma derim...
Hayatimda hic kullanmadim alkol sigrada bir kez cektim sadece oda bir dumanlik yani oyle zararli aliskanliklarim yok ama yinede kalbim kotu carpiyor uzerimi degismeye bile gelmiyor feci hizli carpiyor :((
Kondisyonunun da cok kotu olabilir eger hic spor yapmiyorsan uzun zamandir etmediysen vs. Ben 1 sene olacak yazilali halen bir gun bile gitmedim saka gibi ve aylik cekiyor hesabimdan hep gidecem gidecem diyom okul is guc baska seyler giriyor okuldan sonra zaten yorgun bitkin oluyom canim bir sey istemiyom oyle oyle diye diye zaten 1 seneyi buldu ama sinav surecim Şu an 2 haftaya bitiyor ondan sonrasi daha bi bos olacam gibi o zaman giderim heralde muhtemelen.
Ahagahha evet kondisyon 0 bende :D pmyo mulakatlarina katılmıştım elenmistim polislerde kondisyonun kotu demislerdi
Valla bence onu da bi dene cik kos yarim saat 1 saat falan illa bir etkisi olur bence
Corona asosidan olabilir mi acaba cogunda boyle sikayetler varmis çünkü
o ne bilmiyom valla
Corona asisi ya olmadij mi sem :d
yok olmadim bem jgfhj
Hee :d
😅😅
Sigara alkol... asırı mastürbasyon yanlıs beslenme :/
Yanlis beslenme disinda hiçbir sey yok. Beslenme aliskanliim duzelmiyor :(
Ama bir cok nedeni olabilir profesyonel bir yardım almalısın... Duzenlı vıtamınler almanda gerekli..
Tesekkurler
Acile git önemli olabilir
Acil birsey yapmiyor
Ozaman sevk işte acilden gerekirse baş hekimlige çık