Dişlerimi fırçalamadan önce ellerimi sabunladım sonra yıkadım dişlerimi fırçaladıktan sonra ağzımı çalkaladım ama elimdeki sabunu doğru doğrulayamamışım ağzımı çalkaladım bi kaç defa yine ama ağzımda tad gelmiyo boğazımda yanma ve acıma var lütfen yardım edin bişey olur mu kusmakta istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
doğru durulayamamışım*
Güncellemeler
+1 yıl
ağzımda sabunun tadı var gibi boğazım yanıyor
SABUNLU SU YUTTUM LÜTFEB YARDIM EDİN KUSAR MIYIM ZEHİRLENİR MİYİM?
bazen gereksiz tantana yapıyorsunuz gastrit sorunum var ve gastrit dolayısıyla hergün mide bulantısı yaşıyorum yakın zamanda yaşadığım kusma olayından dolayı da kusmaktan korkuyorum boğazımda da yanma var bu boğazım tahriş olduğu anlamına gelir endişelenmem gayet normal size her şey basit gelebilir boş yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende cok takintiliyim boyle temizlik malzemelerine sabuna, İnsallah bisey olmaz
inşallah çok korkuyorum allahın izniyle inşallah bişey olmaz ♥️♥️♥️♥️
.
ciddi bişey soruluyor doğru cevap vermicekseniz hiç cevap vermeyin
Çok yutmadıysan bir şey olmaz
yani direk yutmadım ama çalkaladıktan sonra kalan bir şekilde yutmuş oluyorum inşallah bişey olmaz teşekkürler
Ya bu boğazına su kaçan salak kız değil mi
kimden bahsettiğini bile anlamadim zaten canım burnumda
Merak etme ölmeyeceksin hayatım bu kadar korkmanın anlamı yok
bazen gereksiz tantana yapıyorsunuz gastrit sorunum var ve gastrit dolayısıyla hergün mide bulantısı yaşıyorum yakın zamanda yaşadığım kusma olayından dolayı da kusmaktan korkuyorum boğazımda da yanma var bu boğazım tahriş olduğu anlamına gelir endişelenmem gayet normal size her şey basit gelebilir boş yapma
Tamam en hasta sensin
Icin temizlenir bir şey Olmaz
ciddi bişey soruluyor doğru cevap vermicekseniz hiç cevap vermeyin
birsey olmaz sakin ol
hiçbie şey olmaz