Kilo vermek istiyorum en etkili zayıflama çayı hangisi kullananlar var mı
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yani o çayla olacak iş değil çok spor yapmaşlısın ve en az 30 kilo vermelisin, bol su iç, gerekirse bisilklet sür, çok fazla yeşillik ye, yağlıyı ve hamur işini de azalt yoksa sağlığından olursun şu an genç olduğuna bakma.
Brown tea hala işe yarıyor gözde ceran la iletişime geçin isterseniz kendisi ablam olur okanın arkadaşıyım derseniz yardımcı olur
Kilo verdiren zayıflama çayı diye bir şey maalesef yoktur. :) yağ metabolizmanıza destek veren çaylar vardır, fakat sizi zayıflatma vaadiyle aldığınız her çay olabildiğince diüretik ve laksatif madde içerir. Bunları tükettiğinizde çok fazla idrar ve dışkı çıkışı gerçekleşir. Bundan kaynaklı olarak tabi ki tartıya çıktığınızda - görmeniz çok normal. Ama kalıcı bir zayıflama olur mu derseniz kesinlikle hayır. Çok rica ediyorum bu çaylara, kahvelere fırsat vermeden ve metabolizmanızı bozmadan önce bir diyetisyenle kontrollü bir şekilde kilo verme sürecinizi başlatın. Diğer türlü zayıflama uğruna hem metabolizmanızı bozacak, hem de sağlığınızdan olma ihtimaliniz artacak.
Zayıflamak için tek geçerli yol negatif enerji alımıdır. Bu da günlük yaktığınız kaloriden daha az bir kalori miktarı alımıyla veya fiziksel aktivitenizi olabildiğince arttırmakla gerçekleşir. Başka hiçbir şeyin zayıflama üzerinde etkisi yoktur.
Zayıflama çayları yerine;
- Günlük su tüketiminizi arttırabilirsiniz. Kilonuz x 0.35 cl içmeniz gereken günlük su miktarıdır.
- Bitki çaylarından faydalanabilirsiniz. Yeşil çay, beyaz çay iyi örneklerdir ve ilk aşamada yağ metabolizmanıza destek verirler. Zayıflama çayları değil direkt olarak bitki çayından bahsediyorum :)
- Güne sağlıklı bir kahvaltıyla başlayabilirsiniz.
- Fiziksel aktivitenizi arttırabilirsiniz. Ki bu da zayıflama döneminde çok çok etkili olan bir şeydir. Günde 30 dakika yürüyüş iyi bir başlangıç olabilir!
- Tartıdaki rakamdan ziyade beden incelmenize bakmanızı öneririm.
Sevgiler.Teşekkür ederim 🙏🏼 En yakın zamanda bir beslenme uzmanına gideceğim
Doktorum bana gelişim çağındaki kişiler için yeşil çayın zararlı olduğunu söylemişti. Ben onun yerine kayısı veya papatya çayı içiyorum. Hem sakinleştiriyor
Çok haklısınız, bence de kulaktan dolma bilgilerle çay tüketmemeliyiz. Şöyle düzeltmek isterim yazdıklarımı, şayet gebelik şüpheniz yoksa, laktasyon döneminde değilseniz, tansiyon problemi yaşamıyorsanız ve gelişim çağında değilseniz yeşil çay tüketebilirsiniz :)