Arkadaşlar kilo vermeye yardımcı olan bitki çayları ve tüketimi hakkında fikri olan var mı? Özellikle yeşil çay hakkında
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılÇınar markasının kayısılı biberiye çayı var kabızık sorunu olanlar için özellikle metabolizmayı çalıştırıyor bu sayede sağlıklı kilo veriyorsun. Daha önce herbalife kullandım 15 kilo verdim bıraktığım gibi 25 ten fazla kilo aldım. Bu çayın herhangi bir yan etkisi yok eczane ürünü ben 3 gündür kullanıyorum faydasını görüyorum. 1 ay deneyeceğim metabolizmam düzene girsin yine eczaneden teff tohumu çayı varmış onu kullanacağım. İsterseniz kayısılı biberiye çayını evde kendiniz de yapabilirsiniz. Tarifi çok kolaymış. Daha önce biberiye hapı da kullandım 20 kilo vermiştim ama ölecek gibiydim en sonunda bayılıp hastaneye kaldırıldığımdan beridir tövbe ettim kullanmamaya. Sizlere önerim bu yönde güzel arkadaşlarım 😘
00 Yorumla
yeşil çayla ve meyveyle zayıfladım ben.
sabah kahvaltımda 1 ve öğle vakti 1 olmak üzere iki kupa içiyorum günde.
not:2 kupadan fazlası zararlı aman diyim.56 Yorumla- +1 yıl
beende bugün içmeye başladım. Metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş diye duydum ama . Ortalam bi 12 kilo fazlam var da:)
- +1 yıl
2 den fazla içiyorum şu an hiç bi saglik problemi yaşamadim :) yanlişlık olmasin
+1 yılin tarçını, portakal kabuğu, Madagaskar kokulu karanfili, Jamaika’dan yatıştırıcı baharatlar, zencefil, rezene, papatya, böğürtlen yaprakları ve Aloe vera çiçeği karışımı olan çay uyku ve sindirim problemleri için, kilo kontrolü için (detoks etkisi nedeniyle), yatıştırıcı ve antidepresan özellikleri ile mükemmel bir karışımdır. Bunun dışında saymakla bitiremeyeceğimiz başka faydaları elbette mevcuttur. Yeşil çaydan daha iyi bir karışım ayrıca yeşil çayın aşırı tüketimi yan etkilere neden olur.
10 Yorumla
+1 yılyeşil çay sana yeterli olur.başka bitki karışımları yapmana gerek yok.günlük 2 fincan yeterli olur.biraz limon sıkarsan antioksidan etkisi artıyormuş bir yerde okumuştum.ama tabi sadece çaydan medet umma.günlük karbonhidrat miktarını azaltıp özellikle basit karbonhidratları azaltırsan ve haftada en az 3 gün koşu hızlı tempo yürüyüş ya da spor salonuna gidebilme imkanın varsa bisiklet-eliptik tarzı şeylerle yeşil çayın işe yaradığını görebilirsin:)
11 Yorumla- +1 yıl
illaki yanında diyet de yapmak gerekiyor. Yürüyüşde şart
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
37Cevap
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yeşil çay antioksidandır, metobolizmayı hızlandırır. Akşam içilirse uyku kaçırır,sabah içilirse enerji verir. Piyasadaki sahte çeylardan ziyade gerçeğinden emin olduğunuz 1 poşet çayı arkadaşınıza yurtdışından aldırırsanız daha karlı olursunuz. Bir çoğu sadece boya ve şurup çünkü.. Günde en fazla 3-4 bardak içilmesi tavsiye edilir.
12 Yorumla- +1 yıl
evet çaykurun bargomat aromalısını buldum. Zten poşet çay tüketemiyorum ben ama çok sık idrara çıkartıyor bu:D
bi tarif vercegim yap ama bak. eski sevgilim yapmamşıtı öküz neyse. sen yap :D yazdıgıma degsin. bi yemek kaşıgı mate cayı ve beyaz cay
yarım cay kasıgı karabiber
bi elma 4 e böl
yarım limon 2 ye böl
bi tutam maydonz
bi lt suda kaynat 5 dk
cay niyetine iç
babam da yapmadı kime desem yapmıyor sinir oldum :D13 Yorumla- +1 yıl
deneyeceğim bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılçaykurun bergamotu aromalı çayını tavsiye ederim yengem kullandı 1 ayda 5 kilo verdi yalnız çayı içip çok yemek yemekte olmaz şekersiz çay içmeye ve ekmek yememeye özen gösterirsen zayıflaman mümkn birdee bu çay sallama çay olarak degil de demir kutunu içinde olanını tavsiye ediyorum çünkü kullandıgımız oydu siyah çay olanı degil özellikle çaykurun bergamotu aromalı olması gerekiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
evet bunu buldum şu anda onu içiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsn :)
+1 yılbir çoğu sadece sindirimi kolaylaştırır, biraz kaliteli bişeyse vücuttaki ödemi atar belki vücudu toksinlerden arındırır ama uzun vadede yağ yakıp ciddi kilo verdirenini görmedim.
kendim haftada bikaç defa, bir fincan sıcak suya yarım limon suyu sıkıp içerim. zayıflama çaylarından daha çok yararını görmüşümdür10 Yorumlaspor yapmadan verilen kilolar bir şekilde geri gelir.. öyle bir olay yok. metabolizmayı hızlandırdığı doğrudur ama tv de yapılan o şu bitki çayı zayıflatıyor reklamlarına hiç inanmıyorum. ben 1 ay tempolu yürüyüş yapsam 5-6 kilo zaten normalde veriyorum.
10 Yorumla
+1 yılSabahları ılık limonlu su iç miden bulanmıyorsa tabi , bitki çaylarını pek önermem çünkü ishal yepıyor ve bağırsaklarda emilimi gerçekleştiren o ince tüycükleri koparıp atıyor vücuttan ,spor yap bol su iç ve geç saatte birşey yeme ...
11 Yorumla- +1 yıl
eywallah
erkek adama yeşil çay gelmez aga işe gitmeden önce içersin yeşil çayı işe gidersin öğlen olmadan karnın ğuruldamaya başlar öğlende bi bardak içersin ğuruldamalar artar demeye kalmadan şirketten koşarak uzaklaşırsın sonuç = adam cır cır
11 Yorumla- +1 yıl
hea bide öyle bi sorunu varmış yeş,lçayın
Yeşil çay metabolizma hızlandırır her gün 1 fincan tüketmek güzeldir. Ancak bazı çayların her gün tüketilmesi yararlı değildir misal kayısı çayı bağırsaklarına iyi gelir ve sindirimi kolaylaştırır ama her gün tüketilmesi vücudun alışkanlık yapmasına ve zamanla işe yaramamasına sebep olacaktır. Her şeyin kararında olanı sağlıklı , fazlası zararlıdır. Çayları kullanırken mutlaka bilgilerine bakıp fikir edin. Sağlık güzeldir..🔆
10 Yorumla
+1 yılBoğazı tutmazsan zayıflayamazsın boşuna alternatif şeyler arama, anlamsız olur yani...
22 Yorumla- +1 yıl
yemiyorum diyecem güleceksin . ama işim gereği sürekli oturuyorum ister istemez metabolizma yavaşlıyor
- +1 yıl
Herbalife çayı iç, en iyisi o..
hergün 5 bardak yesil cay ic bir ay icinde saglikli bir sekilde 2 kilo verirsin
11 Yorumla- +1 yıl
eywallah
Hacı hepsi rüzgar o işlerin. Ben spor uzmanıyım.Vücuduna oksijen girmesi gerekiyo ,kaslarına da ,yoksa bitki çayıyla bilmem neyle onlar boş işler.Sadece koş...!
11 Yorumla- +1 yıl
salon sporuda sıkıyor
annem yeşil çayla acayip kilo verdi, ama o çayını az katıp bol sulu bir şekilde gün boyu su niyetine içiyordu. bide yeşil çayı aktardan al doğal olsun sallama falan alma.
11 Yorumla- +1 yıl
eywallah başkan. Sallama zaten içmiyorum doğal tohumunu edindim
metapolizma hızlandırıcı özelliği olan yesil çayı tüketmek yararlı olacaktır
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürlerimle
- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKilo verdiren içecekler link
11 Yorumla- +1 yıl
eywallah
yok arkadasım hepsı yalan palavraa yurus yap azıcıkta agzını tut tamadır gunde 20 dk yuruyus yapsan mukemel oluyor eger cayda diyorsan yesıl cay gercekten bagırsakları calıstırıyor
10 Yorumla
+1 yılyeşil çay gerçekten etkili günde 3-4 tane öneririm içmeni düzenli beslen yürüyüş çok iyi sonuç alabilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
ya okula başlayacağım okul boy kilo oranı uyumsuz diye almıyor. Neymiş efendim sağlıkçı olacak adamın sağlığı yerinde olacakmış:D
- +1 yıl
^^ ilginç
- +1 yıl
evet paramediklik bölümü için bilim üniversitesi böyle bir koşul arıyor
Zamanında ufak kilolarım vardı. Yeşil çayı sabah kahvaltısında ve akşam yatmadan önce günde 2 bardak içerdim. Fazla sıcak olmamasına dikkat et tabi. Baya faydası oldu. :)
10 YorumlaDiğer konusunda 581 cevap paylaştı. link bunu oku
10 Yorumla
+1 yılGünde 400 ml yi geçme ve hergün kullanmamak kaydıyla bitki çaylarını tüketebilirsin sonra böbreklerinden dolayısıyla sağlığından olabilirsin. Bira bardağı ile çay içiyorsan bir bardaktan az yani. Fabrikasyon bitki çaylarının içeriği en ucuz maddeyi doldurmak ve en ucuza mal etmek olduğu için, zayıflamak için aktarlardan karışım alabilirsin
00 YorumlaLimon yağını tavsiye ederim arkadaşım. Bir bardak suya 2 damla damlatıp her sabah iç, yararını göreceksin
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden her şeyin kolayına kaçıyorsun al bir koşu banda yardır dur abi birde spor salonuna git yemek öğünlerini çoğalt miktarlarını azalt şekerden uzak dur sağlıklı bir şekide kilo verirsin + vücut şekle girer
10 Yorumlakılcal damarları açar göz altı şişkinliklerini giderir. içine de şu tarçınlı çubuktan(adını bilmiyorum) koyarsan süper olur.
20 Yorumlakardeşim çayla falan olmuyo denedim sadece kafanda bitiyor ben 1ayda 9 kilo verdm ve hala zayıflıyorum şu an 79 kıloyum yapman gereken yurumek ve bogazından kesmek çayla olacak iş degil.
20 Yorumlaboğaz tutulmadığı sürece on tane bitki çayı içsen mafile
12 Yorumla- +1 yıl
ben zaten bitki çayı ile zayıflayacam demiyorum ki. Yardımcı olurmu diye soruyorum
sinameki diolar panpa wala içinde müshil misali çıkamıomuşsun wcden :P
11 Yorumla- +1 yıl
yok aga o sinemaki gelmez bize
+1 yılyeşil çayı tavsiye ederim ve kesinlikle düzenli ve sağlıklı beslenme... hazır yemeklerden uzak dur
10 Yorumla
+1 yılBitki çaylarıyla kilo vermeye çalışma. Eğer kilo vermek istiyorsan bir diyetisyene gitmen sağlığın için daha yararlı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılyeşil çay a bir dilim limonu kabuğuyla at etkisini 7 kat arttırıyor
11 Yorumla- +1 yıl
zaten limon atmadan içemiyorum tadı pek hoşuma gitmiyor
Ben sadece bıtkı cayının zayıflatacagını dusunmuyorum. Hyatınıza mutlaka aktıvıteyı eklemenız gereklı bol bol yüruyun ve mutlaka yedıklerınıze dıkkat edın. Sadece cay ıcerek sonuca ulaşmanız zor
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiçinanmadım öyle şeylere önce boğazı sıkacaksın sonra aktiviteleri çoğaltacaksın hobidi gırtlak yeyip yeyipde çay zayıflatıyo demeyeceksin :)
10 Yorumla
+1 yılmate otu mu ne varmış.google amcayabi soraraştır istersen.
10 Yorumlakardes o oyle cay ile olacak is degil bak ben spor salonuna 6 ay boyunca haftada 3 gun, 2 saat spor yaparak ancak zayifladim ve sonra ne oldu biliyormusun 2 yil da tekrar eski halime geri dondum tesekkurler... bence tamamen genetik
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılgünde 2 bardak yeşil cay zayıflatıyormuş, ama birazda yediklerini kısman gerek.
10 Yorumla
+1 yılen iyi kılo verdırme yontemi ögrencilik :) gunde 1 corbayla duruyoruz 1 aydır :) yokluktan degıl üşengeçlikten :)
10 YorumlaVücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekler yeşil çay.
10 Yorumlaçınar marka kayısılı biberiyeli çay çok iyi geldi birde lipton maydonoz limonlu
10 Yorumla
+1 yılo çayların hangileri olduğunu bilmiyorum ama tüketim şeklini biliyorum hafız.. kaynar suya ekleyip, çıkan suyu içeceksin..
10 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. geçen bir adam böbreğini kaybetti.dikkat etmek lazım.her reklama kanmamalı.
10 Yorumla
+1 yılRezene, anason ve yeşil çay hem ödem attırır hem de metobolizmayı hızlandırır.
00 YorumlaMate çayı da etkili fakat mide ağrıyabiliyor. Dikkatli kullanmak lazım.
00 Yorumlayeşil çay iç günde 3 barda nasıl çişe çıkartıyoır bi bilsen
10 Yorumlaole seyler ıse yaramaz bol su ıcın ve bol bol hareeket edın zyıflarsınız
10 Yorumlayeşil cay en güzeli ama günde en fazla 2 bardak
22 Yorumla- +1 yıl
nedne sadce 2 bardak?
+1 yıllimon metabolizmayı hızlandırır
10 YorumlaBen denedim limon ve naneli bitki cayi cok fazla agiz kurulugu yapti
00 Yorumla
+1 yılGoji berry çayı hem güzel hemde yağ yakimina yardimci oluyor spor ile takviye etmelisin.
00 Yorumlateknik olarak çay değil ama kiraz sapı kaynatabilirsin
00 YorumlaPeki ya kilo almayı kolaylaştıran bir şey var mı 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Karahindiba çayını düzenli tüketirsen aldırıyor.
en önemli bitki çayı nedir biliyormusunuz İRADE
10 Yorumla
+1 yılBence çayların çoğu kilo vermeye yardımcı olur.
10 Yorumlaspor yap daha saglıklı
20 Yorumla
+1 yılyeşil çay limonlu melisalı all
10 YorumlaÇay değil ama yoğurt limon kürü vat
00 Yorumla
+1 yılKaldırmayın insanları yok öyle şeyler 😏
00 Yorumla
+1 yılkola bitkisi
13 Yorumla- +1 yıl
o ne la
- +1 yıl
- +1 yıl
:)
mate cok etkılı yag yakıyr
10 YorumlaBen inanmıyorum zor nasıl veriliyor ya
00 Yorumla
+1 yılen sağlıklısı spor çay may anlamam :)
00 Yorumla
+1 yılIlık su eşliğinde limonlu tarçınlı çay
00 Yorumla
+1 yılKayisi ye kayisi..
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Bitki çayları, kilo kaybetmeye yardımcı olması açısından birçok diyet programından faydalandığımız gıdalardır.
Eğer böbrek rahatsızlığınız veya tansiyon problemleriniz yok ise günde 2-3 fincan kadar değişik bitki çayı tüketebilirsiniz.
Sevgiler...