Sağlık Ellemek büyütür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Memeye dokundukça büyür mü?Meme dokusunun büyümesinin durduğu bir yaş var mı yoksa me zmn dokunulursa büyür mü? Ellemek büyütür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1714hasan Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Kilo aldıkça büyür ve ellemeyle sadece sarkar büyümez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anldm Yorumla
lossstt3214 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl söylenti var ama kremleri ilaçlarıda var buyutucu ayrıca masaya dayanarak sınav cekersen gögus kasları gelişir onunda faydası olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Istemiyorum büyümesini Yorumla
MaviiiAy1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Evet büyumesini istiyorsan avuçla elle sık sürekli ellemek büyütüyor. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Istemiyorum Yorumla MaviiiAy1 +1 yıl Ha istemiyorsan kücüktmek icin bardak ol ona sok sıkıştıkca kücülüyor diye biliyorum. Yorumla Soran +1 yıl Daha önce hiç duymamıştım Yorumla MaviiiAy1 +1 yıl Araştırma yap öyle duydum. Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
anlarsin Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Evlenince büyür hic ugraşma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Büyümesini istemiyorum zaten Yorumla
Blonnd Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl elleyerek büyüyen sanmıyorum ki meme olsun 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 326 cevap paylaştı. Elleyerek, buyudugunu hic gormedim 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sehir efsanesi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kilo aldıkça büyür ve ellemeyle sadece sarkar büyümez
Anldm
söylenti var ama kremleri ilaçlarıda var buyutucu ayrıca masaya dayanarak sınav cekersen gögus kasları gelişir onunda faydası olur
Istemiyorum büyümesini
Evet büyumesini istiyorsan avuçla elle sık sürekli ellemek büyütüyor.
Istemiyorum
Ha istemiyorsan kücüktmek icin bardak ol ona sok sıkıştıkca kücülüyor diye biliyorum.
Daha önce hiç duymamıştım
Araştırma yap öyle duydum.
tamam
Evlenince büyür hic ugraşma
Büyümesini istemiyorum zaten
çocuğum olup emzirince biraz büyüdü
Sene olmus 2021 soruya gel
elleyerek büyüyen sanmıyorum ki meme olsun
Elleyerek, buyudugunu hic gormedim
Büyütmez
Sehir efsanesi.