Eşit ağırlıktan girmek istiyorum ama daha matematikten ondalık sayılardayım ve diğer derslere daha başlamadım. Bazen çok telaş yapıyorum ya yetişmezse diye yetişir dimi arkadaşlar? Dopingte düşünüyorum..
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u 1 yılyetişir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhahah rakiplerime bak, yetisir kanka gir sen 1 milyona girersin belki
028 Yorumla
Soran1 yılBu kadar kötü olma herkesin kazanmasını dile hepsi senin ülkenin ve geleceğinin faydasına umarım kazanirsin
Cevap sahibi1 yılkanka ben gercekci dusunmeni istedim insanlar bu sinava 4 yil hazırlanıyor ve hala yetistireyemen o kadar cok kisi var ki, diğer derslere daha baslamadigini matematikte ise ondaliklarda olduğunu söyledin, senin icin söyledim. Diğerleri gibi boş kuruntu vermektense hayallerini gerçek bir zemine oturt zamanin bosa gitmesin istedim
Soran1 yılTeşekkür ederim hakkımda hayırlısı artık senin çalışmalar nasıl gidiyor ve doping önerir misin işime yarar mı yetiştirme açısından vs
- 1 yıl
Sayisalci degil ki neden böyle dedin tm de yetişir sayisalda olmaz ama o kadar fen mufredati var bence fazla on yargılı ve heves kiricisin
Cevap sahibi1 yılea'yim ben de, ayni bolumdeyiz. İnan bilmiyorum doping hic kullanmadim da bence önemli olan disiplin, her gun otur masa basina saatlerce calis istikrarli bir sekilde, kendindeki değişimi sen de goreceksin. Cunku sonucta derece yapanlar, avukat doktor olanlar bizden daha mi iyi? Hayır. Onlar annesinin karnindan cikarken her seyi biliyorlar miydi, hayir. Bizim gibi sonradan ogrendiler, ve cok calistilar. Bunun cozumu sadece bu, bir yıl sosyal aktivitelerinden feragat et ve buna değsin. O sonuc ekraninda hayalindeki üniversiteye bakarken hepsini unutacaksin, ben ders çalışmak icin motive olamadigimda mesela hedefledigim üniversiteyi acip bakıyorum, videolarına bakiyorum ve heves geliyor, calisma isteği geliyor, sen de yapabilirsin. Zaten bir insan bir seyi cok istiyorsan kafaya koymustur mutlaka onu basarir. biz de bu yil kazaniriz insallah. ben mezun değilim 12'yim))
Cevap sahibi1 yılekleyeym istersen konusabiliriz.
- 1 yıl
Bu arada çalışmak önemli ama bence kapasite denen bisi de var bazı kişiler anlamaya daha yatkın ve bazı insanlar ne kadar calisirsa calissinlar o kadar olamazlar sadece gelisirler
Soran1 yılOlur gerçekten çok ihtiyacım var
Cevap sahibi1 yılben kapasiteye inanmiyorum, en azından kendim icin. Cunku bir konuyu yapamadigimda aylarca kaldığında hala anlamadıktsn sonra su an yapabiliyorsam demek ki orada bir hata yapmisim, yanlis çalışmısim veya verim alamamisim her türlü. yoksa şimdi neden anlayayim. Kapasitem mi değişti, yoo? Sadece ogrendim. Kapasite yoktur, bilgi eksikliği vardir. Ayt'de aylarca 20-30 nette kaldim ben herhalde hic yukselemicem dedim cok ağladım stres yaptım sonra çalışma seklimi değiştirdim ve 70'e kadar gördüm. simdi benim kapasitem mi değişti, yoo. Sadece bilmediğimi öğrendim, eksiğimi kapadım. Ha bunu sınav icin diyorum sadece genel gunluk hayattan bahsetmiyorum ve kendim icin konustum belki bazi insanlar ne kadar calismissa da anlamiyordur olabllir insaniz farklıyız
Soran1 yıl@ikikapilibirhandayiz yetiştireceğim inşallah
Cevap sahibi1 yılCereğn, ekledim. Arada sohbet edebiliriz bana da iyi gelir cunku stres var bende de bazen
Soran1 yılMesaj atar mısın göremiyorum adını vs kullanmayı bilmiyorum burayı
Cevap sahibi1 yılatamiyorum, istekleri kapatmissin. nickim "n"ile başlıyor takip edersen atabilme sansim var, oyle ayarlamissin.
- 1 yıl
Kapasite var matematige doğuştan yatkın biri ile sonradan öğrenen biri aynı düzeye gelemez
Cevap sahibi1 yılkendim icin konustum, ben kendimde bu durumun aksini gordum onun icin soyluyorum, kalkip da baska birinden ornek vermeye gerek yok
- 1 yıl
Öyle düşünüyorsan oyoe olsun umarım matematige dogustan yatkın birini hiç görmeden böyle devam edersin
Cevap sahibi1 yılsen de mi yks'ye hazirlaniyorsun?
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Sayisaldan ben tm den degil
Cevap sahibi1 yılNetlerin ne durumda, mezun musun?
- 1 yıl
Mezun değilim 12. Sınıfım
Cevap sahibi1 yılben de, netlerin nasil geliyor kanka?
- 1 yıl
İyi geliyor zaten yüksek puanlı bi fen lisesindeyim İzmir'de
Cevap sahibi1 yılhedefin ne, tıp mı?
- 1 yıl
Sağlıktan gitcem de tıpı Bilmiyorum sen
Cevap sahibi1 yılhukuk istiyorum ben de
- 1 yıl
Yapabilirsin umarim
Cevap sahibi1 yılsag ol, sen de
Çok dert etme kazansan da bir şey değişmiyor
0143 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum bu arada her meslekte issizlik var tıp hariç
Soran1 yılO yüzden çok iyi bir bölüm istiyorum ama yetişmesi lazım
- 1 yıl
Knk tıpın zorluğu değil uzunluğu sorun 6 yıl fakülte + 4 yıl uzmanlik + 1 yıl zorunlu doğu görevi cekilcek iş değil yaş olcak 30 degmez bence
- 1 yıl
Zorluğu oyle ama uzunluğu degmez ortalama 70 yıl ömrümün 10 yılını tıpa veremem ben yasitlarim meslegine baslarken köpek gibi tus calisamam
- 1 yıl
Sen tıp mı okuyon
- 1 yıl
Çok istiyordum bi ara ama vaz gectim tip hakkinda böyle demen doğruladi cok guzel meslek ama uzunluğuna ve zorluğuna degmez en az 30 yaşına kadar uzman olmaya caliscaksin her şey olması gerektiği gibi giderse
- 1 yıl
Bence önemli çünkü uzman olunca yüksek maaş aliyorsun ve ayrıca aile kurmak evlenmek istesen eğitim engel çünkü daha egitimdesun yani uzman olana kadar
- 1 yıl
Uzmanlık okurken maaş aliniyor da uzman doktor kadar asla olmaz uzman olunca çok alicaksin sen
- 1 yıl
Evlenmek mümkün ona bisi demedim ama sonuçta sürekli bi sorumlulugun var tam doktor degilsin tam da ayaklarin üstünde değilsin kadınlar için daha zor belki erkek olsam uzunluğunu sorun etmezdim ama ben 30 yasindan önce anne olmak istiyorum
- 1 yıl
Çok yoğun dedin ya ogrencilik muhendisligin bazı alanlari da çok yoğun ve ağır işlem dersleri var
- 1 yıl
Fiziksel olarak zorluğu ne tam olarak taş mı tasiyorsunuz GJSOGKSKGJSKSK
- 1 yıl
Benim için sorun olan uzun olması aile hayatı hiç bisi kuramam 30 dan önce anne olamamam yoksa çok isterdim tıp ben ilgim var böyle şeylere radyoloji falan isterdim hatta
- 1 yıl
Her brans ayakta kalmaz ya o kadar uzun ameliyatlarda haklısın ama
- 1 yıl
Ya tamam da radyoloji uzmanı saatlerde ayakta kalmaz ki ya da cildiye
- 1 yıl
Hmm orada eğitim alırken olabilir tusa falan girdin sen sanırım galiba
- 1 yıl
Yine de kadın doktorlarin var olması çok harika bir sey
- 1 yıl
Her mesleği her cinsiyet yapabilir yanlış düşünüyorsun evet daha zor olabilir ama çok başarılı kadın doktorlar var
- 1 yıl
Sen tusa mi hayır dedin pardon
- 1 yıl
Ya bu tus icin boyoe çok fazla calisma kitabınız varmis diye biliyordum 1. Olan bile 10 yanlış yapıyormus çok zor olmali
- 1 yıl
Yok yok yanlış anladım kadin erkek mevzusunu
- 1 yıl
Tusta mi 50 civari
- 1 yıl
Ya ben şu an yks hazırlanıyorum da böyle iyi oldu tiptan biriyle konusmak
- 1 yıl
Şimdi normal sokaktan geçen birine tip onerir misin sen pişman mısın başladığına
- 1 yıl
Ya yemin ederim keske daha kısa olsaydi yoksa benim ilgi alanım ama uzunluğu çok sorun geliyor 10 yıl sürmesi falan
- 1 yıl
Hangi ünidesin
- 1 yıl
Anlatirsan iyi olur bilgim var aslında ama okuyan birinden duyayim
- 1 yıl
Ya mesela sizin bölümdeki kızlar cocuk sahibi olmak istemiyor mu evlenmek falan
- 1 yıl
3 yıl okul gibi sonrası staj gibiymis
- 1 yıl
Intorn de askeri ücret var onu da biliyorum
- 1 yıl
Acikcasi tip kazancak kapasitede olduğumu düşünüyorum fen lisesindeyim şu anda zaten ama uzunluğu falan korkutuyor
- 1 yıl
Yuva kurmak zor ya evlenirsin de 30 a kadar bisi olmaz mesela doğu kismi nasıl olcak evlisjn ama doğu çıktı artık tıpta uzman olunca 1 sene zorunlu doğu varmis
- 1 yıl
Öyle mi o iyiymis
- 1 yıl
Kimse 1 yıl kalmaz o zaman
- 1 yıl
Cocuk yapamaz o 25 te evlenenler
- 1 yıl
Helal olsun evlenip uzmanlık yapanlara
- 1 yıl
Sen intorn oldun mu ayda 10 gün nöbeti varmis
- 1 yıl
Ben ortalama 4 yılı aldim 3 yıl olanlar çok iyi değildir herhalde
- 1 yıl
Sona yaklasmissin tebrik ederim zorlu bi süreç çünkü
- 1 yıl
Keşke 5 yıl olsaydı tıp ya
- 1 yıl
1 yıl bile çok onemli
- 1 yıl
5 yıl olsa bile çok degisirdi bende her sey
- 1 yıl
Yks de kac k yaptin ve nasıl halletin
- 1 yıl
O kadar yoğun yani
- 1 yıl
Tebrik ederim 8k icin
- 1 yıl
Dis ve eczacilik hakkında ne düşünüyorsun ben sagliga ilgi duyuyom mühendis olmucam galiba
- 1 yıl
Dus da zormus
- 1 yıl
Eus ne tam olarak
- 1 yıl
Eczaclikta uzmanlik sinavi niye var ya açıklar misin
- 1 yıl
Ben eczaci biriyle meslek hakkında konustum eus demedi bana
- 1 yıl
Şimdi ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama o sınava girmeden calisilmiyor mu
- 1 yıl
Muhendis olup atanmayı bekleyen mal bence ya çok az atama alıyor
- 1 yıl
Eus olmadan adam akıllı eczaci olunmaz mi
- 1 yıl
Eus nasıl bisi peki sonucunda alan secilmez ki onun radyoloji gibi cerrah gibi falan
- 1 yıl
Bunun ne kadar sürdüğü hakkında fikrin var mi
- 1 yıl
Yani biliyorsan kisaca tıpta diste ve eczacilikta ortalama ustu bi yer için en az kaç yıl lazım simdi
- 1 yıl
Bana kimse 5 + 3 demedi sağol ben 5 yılda bitcek saniyom
- 1 yıl
Tip nasıl 8 sene ya
- 1 yıl
6 + 4 en az 10 sene degil mi
- 1 yıl
3 yıllık bölümler iyi mi ki ben 4 yıllık bi bolum seçerim muhtemelen
- 1 yıl
Sen ne istiyorsun bölüm olarak
- 1 yıl
Bi de umarim ilk yıl tusu kazanirsin galiba ilk yıl tusu kazanan çok azmış intornlukte çok yoruldugu için insanlar çalışamıyormus
- 1 yıl
Fizyoloji 3 yılmış nasıl bi bölüm o iyi fkn diye duydum
- 1 yıl
Benim için konuşma iyi oluyor bu arada kariyer plani açısından
- 1 yıl
Tıpta o yapilmaz ya
- 1 yıl
Ya ben radyoloji çok isterim en çok
- 1 yıl
E çok yoğun yapamazsin diyordun 3 4 saate indin
- 1 yıl
Ya peki bilgisayar tablet istendi mi sizden derslerde benim öyle bi arac gerecim yok mesela
- 1 yıl
5 te mi bitiyor OHA
- 1 yıl
Tablet ne için lazım calisirken sen öyle mi rahat ediyon yoksa zorunlu mu
- 1 yıl
Kaçta başlıyor sizin madem sonu 5
- 1 yıl
5 te bitse 6 da eve gelsem 1 saat kendim mola versem 7 de başlasam 11 de biter
- 1 yıl
Olur ben yazamiyorum özelden sen yaz
Gizli Üye(36-45)1 yılHer yıl yetişiyor
00 Yorumla
1 yılistersen her şeyi yaparsın
00 Yorumla
1 yılKaçıncı sınıfsin
04 Yorumla
Soran1 yılMezun
- 1 yıl
O biraz geç kalmissin ama tm olduğu icin yetişir bence sayisal desen olmaz derdim de hedefin ne
Soran1 yılPsikolojisi çok istiyorum ama önü kapalı diyorlar
- 1 yıl
Guzel bolum Günümüzde tıp hariç hemen her bölümün onu kapalı zaten tm olduğun için aşırı mat yapmana gerek y8k genelde 20 civarı mat yapiyorlar iyi edebiyat yapsan sosyalin ortalama ustu olsa gelir bence yapabilirsin
1 yılZamanın bol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, genç arkadaşım, öncelikle sakin ol, çünkü hiçbir şey imkansız değil! YKS'ye hazırlık süreci zorlu görünebilir, ama doğru bir planlama ve kararlılıkla altından kalkabilirsin. Eşit ağırlıktan sınava girmek istiyorsun ve henüz yolun başındasın. Bu süreçte en önemli şey, kendine uygun ve sürdürülebilir bir çalışma programı oluşturmaktır. Matematikte henüz ondalık sayılardasın, ama sabırla devam edersen konuları tamamlayabilirsin. Destek almak istiyorsan, online platformlar ve kaynaklar da faydalı olabilir ancak dikkatli bir değerlendirme yaparak seç önemli. Sınav yolculuğunda her gün biraz daha ilerlemen yeterli olacaktır. Unutma, düzenli çalışma ve emek, başarıya giden yolda en büyük yardımcın olacaktır. Planını yap, kendine inan ve kararlılıkla devam et! Başarılar dilerim! 📚✨