Diyetim doğru mu?

Ben 3 aydır diyetteyim ve 58 kilodan 48 kiloya düştüm. Diyet yaptığım zamandan bu zamana kadar adet olmuyorum. Normalde her ay düzenli olan biriydim. Bu kötü bir şey değil gibi geliyor sadece kısır olsam mutlu olurum açıkçası. Kendimi nedense yağlı şeyler yersem kötü hissederim ya da tatlı şeyler.. Eskiden tatlı Çok aşırı yiyen ve seven biriydim hamur işleri de dahil. Şimdi yağ kokusu alsam midem bulanıyor gibi oluyor ve acaba kalori almışmıyımdır diye soruyorum. korkuyorum kilo Alıcam diye. Aslında normal besleniyormuş gibi hissediyorum. Çünkü 600 kalori beni tok tutuyor akşam normal yemekte yiyiyorum ama asla pilav patates makarna ekmek tüketmiyorum. Sabah domates salatalık ceviz zeytin peynir yiyiyorum porsiyon ölçüsüne dikkat ediyorum öğlen yoğurt ve bir meyve akşam da bir kepçe çorba ve bir tabak sebze yemeği. Yani normal geliyor ama kalorisi az olan şeyler tercih ediyorum ve günlük sporumu yapıyorum. Bu sıralar da 48 kiloda takılı kaldım kilo vermem durdu az yememe rağmen sosyal medyadan yazıştığım diyetisyen bir süre fazla kalori almalısın hızlı kilo verebilmek için dedi ne alaka anlamıyorum sizin düşünceniz nedir benim diyetim hakkında? Ben asla fazla kalori almam kilo koruma dönemine geçicem 47 olunca ve normal beslencem ama ne kadar normal yazsamda kalori hesabım o dönem için 800 çıktı. Ne vermek ne almak istiyorum.
Diyetim doğru mu?