Kararım doğru mu?

Merhaba hesabımda birkaç gün önce soru paylaşmıştım bu da onun devamı

biryerden kız eklediğin görünce onu heryerden engelledim fakat o anladık hüzünle WhatsApp’ı unnutum ordan bana yazdı noluyor falan diye kızı attım ee falan dedi öyle böyle ben yine yalvarırken buldum kendimi telefonu açması için açtı ama oda şöyle oldu 6. katta oturuyorum ve ayaklarımı aşağı sarktım ve oraya oturdum il başta açmadı daha sonra açtı orada olmam hiç onun umurunda değilmiş bunu biliyorum çünkü okadar umursamaz ve rahattı ki daha sonra neredeyse 25 dakikadır karşısında salya sümük saçım başım dağnık onları çekiştirerek geçti ve bana ,, daha ağlıycak mısın ya da konuşıyım mı dedi” duyguları kalmamıştı eminim çünkü ben ağlarken o sadece daha çok aptalca şeyler dedi ve daha çok ağlattı sonra yüzüme kapatarak son şans vereceğini fakat artık kimle nerde hangi saate nereye isterse çıkabileceğini ve artık bana sormayacağnı aynı zamanda sosyal medya hesaplarını bana vermeyecekmiş ve daha bir çoğu okadar şaşırdım ki anlatamam inanın bana o an hiç aklımda yoktu kabu ederken ama daha sonra onu unutmak için kabul ettiğimi anladım çünkü bana okadar şey dedi ki bunları gerçekten yaparsa ondan soğuyacağıma eminim tabiki zamanla demem o ki rabbim dualarımı duydu çok şükür henüz birlikte değliz zaman geçirelim falan dedi yine kabul ettim birde konuştuğmuzu arkadaşlarına bildirmek istemezmiş onlara ayrı zaman ayrılıcakmış eskisi gibi samimi olmiycağmızı da söyledi daha sonra uyudu işte.

Sizce verdiğim karar doğru mu?

belkide bu sefer üzülen o olur kim bilir

Kararım doğru mu?