düşünsenize onca zamandır alkolü ve sigarayı saglıga zararlı diye o kadar çok bırakmak için çabalıyorsunuz ondan sonra ise onca kanser kalp krizi riski artması alkol ve sigaradan degilde başka birşeydenmiş onca çabanız boşa gidiyormuş böyle olsaydı hayatınıza eskisi gibi devam edebilirmiydiniz?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34peki boş yere çabaladıgın için üzülürmüydün?
Tabikide
ve efkarlanıp rakı içer yanındada kavun ve peynir yerdin
hahaha daha önce hiç kullanmadım ama bu üçleme kulağa güzel geldi :D
bende kullanmadım ama evet bu üçleme kulaga baya güzel geliyor
ya da bira ile tuzlu fıstık
Rakı balık ayvalık :D
ayvalık?
yani evet bana görede yararlı eger belli miktarda ve sıklıkla kullanılırsa
Misal bana sigara olmayınca zararlı tedirgin oluyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum
hım yani mutlu ettigi için faydalı oldugunu düşünüyorsun?
Aynen
peki dinen yasaklanmamış olsa?
O zaman alkolden icerdim çünkü nasil bi etki yarattigini gerçekten merak ediyorum
hım tamam
nasıl yani? herşeye para veriyon zaten
Olayı anlamadın, sen şimdi dışarıda lahmacun yersin ama kesinlikle Brüksel lahanası yemezsin. Çünkü sevmezsin ve kendisi lahmacundan daha faydalıdır ve zararı yoktur. Bende diyorum ki sigara ve alkol de sağlığa faydalı olsaydı günümüzde Brüksel lahanası konumunda olurdu.
pek anlaşılcak gibi degildi bence neyse yani alkolün tadı kötü diye kullanmazdın
peki alkolü ve sigarayı bırakmak için çabalamış olsaydın ve bıraktıktan sonra böyle birşey olsaydı?
Bagımlılık olayı da olmasa bile başlamazdım cebime zarar.
bagımlılıgı kastetmedim saglık kısmını kastettim ama yine de sagol cevap için ve tamam
gerç, i sigaraya ve alkole harcamasan bu sefer başka birşeye harcardın yani sadece paranı başka birşeye harcamış oluyon
Anladım sağlığa zararı olmasa bağımlılığı bile olmasa başlamazdım dedim
hım tamam
sagol görüş için