Sağlık Sizce alkol mü? daha zararli sigara mi? catlakhoroz Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce Alkol mü? daha zararli Sigara mi? Saglik evlilik aile mutlu bir yasam icim goruslerinizi belirtin lütfen Alkol Sigara Her ikiside Hıçbiri zararli degil. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce alkol mü? daha zararli sigara mi? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mertoseksüel Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 +1 yıl Kararında alkol çok sıkıntı olmaz ama sigara çok daha zararlı. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Sigara daha zararlı. 0 0 Yorumla
Şey_veya_o Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yanlış bastım! Her ikisi de çok zararlı. En başta sigara içen biri olarak, bana göre sigara alkolden daha zararlı. 1 0 Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Sağlık konusunda 447 cevap paylaştı. bunun bilimsel cevabi tabii ki sigaradır tartismasiz 0 0 Yorumla
BBaret Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl ya zararı var bence fakat fazla kullanıldığında suyun da zararı var alkolik olmak saçma bence arada içilmeli onun dışında zararsız gibi bence sigara da bağımlılık yapıyor diyorlar fakat hiçbir zaman bağımlı olmadım kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kararında alkol çok sıkıntı olmaz ama sigara çok daha zararlı.
Sigara daha zararlı.
Yanlış bastım! Her ikisi de çok zararlı.
En başta sigara içen biri olarak, bana göre sigara alkolden daha zararlı.
bunun bilimsel cevabi tabii ki sigaradır tartismasiz
ya zararı var bence fakat fazla kullanıldığında suyun da zararı var alkolik olmak saçma bence arada içilmeli onun dışında zararsız gibi bence sigara da bağımlılık yapıyor diyorlar fakat hiçbir zaman bağımlı olmadım kişiden kişiye değişir
Sigara