duyduğum bir konusma üzerine soruyorum bu soruyu. sizler ne düşünüyorsunuz?
çok şükür bugün ezik olduğumu öğrendim😂 saglikli olmak eziklik ise en buyuk ezik benim seklinde ayar verilebilecek durum. ezigim ama sizden kabaca 10 sene fazla yasama ihtimaline sahibim, ezigim ama gece polis cevirince "ezilerek"; "abi bir bira ictim be" diyerek ezilmiyorum, ezigim ama dislerim sapsarı gezmiyorum... yasasin boyle eziklik.😀
Konuşmayi yapan insanlar ergen ya da varoşmuş. Kültürlü insanların çoğu kullanmıyor zaten. Dalga geçilmesi gerekilen bir durum asla değildir. Elit ortamlar ve insanlar arasında olursan kullanmazsin zaten
ben sigara kullanmıyorum ve eziğim öylemi? peki içenlerin başı göğemi yükseliyor? etrafı kız ya da erkek mi kaynıyor? sigara ve içki içerek kız ya da erkek tavlayabileceğini sanan asıl zavallılar cevap verin. dudak tiryakisi conconlar ordamısınız😂😂😂
Yok ya ne alakası var. Sigara bende özenti ile başladı. Öyle bir derdim sıkıntım olduğundan değil yaklaşık 20 yıldır da kullanıyorum. Alkol başladığım yaşı bile bilmiyorum. Öyle ayyaş ne değilim. Direk içmek içinde alıp içenlerden hiç değilim. Davet düğün derneklerde keyfime göre içerim. Senin yukarıda yazdın gibi polisin karşında bir para içtim abi. diye ezilen ezikler bizler oluyoruz demek istedim. Şimdi ye kadar alkollü araç kullanmadım. Fakat yorumun doğru.
bende uyumamachallange yapıyorum uyku düzenini yerine koyuyum diyorum bakalım akşama kadar ayın 6 sın da sınav var çok boşladım ders çalışmayı da :/ valla sıkıldım :D düzen yok bir şey yok ilk başta iyi gidiyorduk motivasyon falan da bozduk ya son 2 ay yetişmedi hiçbir şey elimizdekilerle artık :)