Ben acikcasi kendim için uygun bulmuyorum. Çünkü uzun süre ac kaldigin için kan şekerin düşüyor. Bu yüzden de ögüne başladığım an daha çok yiyorsun. Ben yapmam sağlıklı bulmuyorum.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu doğrudur. Ben de şekeri direkt kesmek sıkıntı yapıyor daha fazla tatlı yiyorum bu sefer🙁
18/6 yaptım ama dayanamadım kan şekerim oynadı ölüyorum sandım kendi vücudunuzu dinleyerek sizin için doğru olam yöntemi uygulayın. 16-8/18-6/20-4 veya daha uzun oruçlar.
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
16 - 8 yapıyorum bir hafta oldu. Aslında göbüşüm var biraz yoksa kilom iyi 1.83 boya 81 kilo. Bu sayede göbek erir mi yoksa sporda yapmalı mıyım?
Başta zor sonra alışıyor insan şimdi istesem de yiyemiyorum ikinci öğünü sporsuz da zayıflarsın vücudu şekle sokmak istiyorsan spor yaparsın diyet de daha etkili olur
Zaten kilo verirken en zor eriyen yer göbek oluyormuş diye bir makale okumuştum bir doktor yazmıştı hatırlayamadım şimdi adını aralıklı oruç denemişti oda
O zaman şekeri kes, karın çalış antrenman dan hemen sonra (burası önemli) 30 dk kardiyo yani örnek karın antremanı yaptın hemen sonra 30 dk yürü bacakları kalın olan biri için ise de bacak çalıştıktan sonra yine kardiyo
He işte şekeri kesme orası sorun ne kadar uzak durursam canım o kadar çekiyor. Ya göbek var derken öyle çok değil ama dümdüz olmasını istiyorum. Bakalım dediğini yapmaya çalışacağım teşekkür ederim