Arkadaşlar iyi günler ben hiv testi yaptırmıştım ve hepatit için test yaptırmıştım doktora gittim genel cerrahiye test sonuçlarım çıkmamış bu ne demek biliyor musunuz? Ve arkadaşlar riskim ne kadar arkadaşlar ile kavga çıkmıştı arkadaşlarım escordlarla birlikte olan insanlar kavga olunca onların kanı yüzüme gözümün içime ve açık yarama temas etmiş olabilir arkadaşımın birisi Şubat ayında hastanede ameliyat olmuştu diğer arkadaşım da korunmasız ilişkisi olmuş escorda sorduk kontrol ettiriyormuş kendini negatifim dedi diğer arkadaşım da yıllar önce korunmalı olmuş ilişkisi olmuş onların kanı bana sıçrarsa bana hiv bulaşır mı yüzdesi ne kadar belirti alıştırdım stres yaptım biraz boğazım ağrıdı sigaradan olduğunu düşünüyorum başım ağrıdı gibi o da soğuktan olduğunu düşünüyorum dilimin arkasında küçük kırmızı noktalar var arkadaşıma baktım onda da var doktora da sordum normal o kabarcıklar dedi sana hiv bulaşması çok düşük ihtimal dedi ateşim çıkmadı lenflerime baktırdım onlar da şişmedi boğazım ağrıdı bir de başım ben hiv miyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Bu resimdeki şey ne demek
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edecek yok mu
Arkadaşlar iyi günler sağlıkçılar yardım edebilir mi?
Sağlıkçı mısınız heteroseksüel ilişkiden hiv kapma olasılığı erkek için 2500 kişide birmiş bu doğru mu? Ve dilimin en arkasında 2 3 tane kırmızı kabarcık doktor tat alma noktaları dedi galiba sizde var mı öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Değilsindir, yapılan test pozitif çıkarsa bir daha yaptır.
Sağlıkçı mısınız heteroseksüel ilişkiden hiv kapma olasılığı erkek için 2500 kişide birmiş bu doğru mu?
Ve dilimin en arkasında 2 3 tane kırmızı kabarcık doktor tat alma noktaları dedi galiba sizde var mı öyle mi?
Korunmasız her ilişki risktir. Evet onlar tat alma kabarcıkları olmalı (vallate papillae istersen Google la). İstatistikler şansını temsil etmez.
Benim korunmasız ilişkim olmadı ama böyle bir durum oldu bulaşı ihtimali falan çok düşük dedi doktor ama içim içimi yiyor:(