Ben daha önce hastaneye gittim cinsel hayatım aktifti ve evli misin bekar mısın sorusuna evliyim diye cevap verdim fakat resmi olarak evli değilim birinci sorum resmi olarak bu yıl evleniyorum ve eşim memur sorun olur mu? İkinci sorum ise bu bilgiye bağlı olarak sistemde evli mi gözükürüm yoksa sadece tanı işte ilaç bilgisi falan mı gözükür?
Güncellemeler
+1 yıl
Sağlık sorusu sormuyorum sağlık çalışanı olan birinden yardım istedim sistem hakkında bilgi almak için. Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Sağlıkçı arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim?
Muayeneyi ona göre yapması için sormuş olabilir sisteme düşmez geçmiş olsun
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet onun için sorduğu için bende öyle cevap verdim ayrıca odada benim dışımda 3 kişi vardı ve bekarım ama cinsel hayatım aktif diye açıklama yapmak istemedim. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙏
Neden bekarım demiyorsun? Ayrıca bu ulkenin bu tarz seylerde evli misin bekar mısın sorularını hic mantıklı bulmuyorum cok gereksiz sacma bir soru
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü muayene şeklimi bu belirleyecekti ve ciddi sorunlarım vardı korku içinde hastaneye gittim o an ki tek derdim bir sorun olmamasıydı. Bu soruyu bende mantıklı bulmuyorum fakat doktorları da anlamak lazım oda bu şekilde sormaktan eminim ki hoşlanmıyordur ama bunu bu şekilde sormaya iten halk utansın.
Yani ona göre muayene oluyordum ciddi bir sağlık sorunum vardı gitmem gerekti ve tek derdim iyi olmaktı. Sonrasında aynı hastanede başka bir doktor kaç yıllık evlisin sorusunu sorunca sistemde evlimi gözüküyorum merak ettim ve bir sorun oluşturuyor mu diye bilgi almak istemiştim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Muayeneyi ona göre yapması için sormuş olabilir sisteme düşmez geçmiş olsun
Evet onun için sorduğu için bende öyle cevap verdim ayrıca odada benim dışımda 3 kişi vardı ve bekarım ama cinsel hayatım aktif diye açıklama yapmak istemedim. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙏
İnfertilite bölümü öyle staj yapanlar da dahil oluyor, sağlık bu utanmamak gerek onlar alışık zaten 🙏
Neden bekarım demiyorsun? Ayrıca bu ulkenin bu tarz seylerde evli misin bekar mısın sorularını hic mantıklı bulmuyorum cok gereksiz sacma bir soru
Çünkü muayene şeklimi bu belirleyecekti ve ciddi sorunlarım vardı korku içinde hastaneye gittim o an ki tek derdim bir sorun olmamasıydı. Bu soruyu bende mantıklı bulmuyorum fakat doktorları da anlamak lazım oda bu şekilde sormaktan eminim ki hoşlanmıyordur ama bunu bu şekilde sormaya iten halk utansın.
Halla cidden la. net olsun insanları zor duruma dusuyor anladım senide sorun olmaz endise etme hic
Çok teşekkür ederim 🙏🌼
💕💕💕
Epikrizine (gittiğin hastanede gittiğin gün için) evli yazılmıştır onu da o hastanedekiler görebilir yani enabıza falan işlenmez
Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim
Sistemde bekar görünüyorsan bekar kalır ve bu sağlık sorusu değil
Yani sağlık sorusu yazmadım bir sağlıkçıya danışmak istedim sistemi daha iyi bilecekleri için
Sadece o hastanenin sisteminde evli gozukursun baskada hic bi yerde karsina cikmaz bol şans 🖐️
Çok teşekkür ederim 🙏
Sağlıkla ilgisi yok sorunun 😊 sağlıkçıyım fiye geldim geri gidiyorum hsgsgsgd
Sağlık çalışanına sağlık hakkında bir soru yöneltmedim zaten sistem hakkında bilgi almak istedim...
Hastanede neden böyle bir soru soruyorlar ona takıldım.
Cinsel yaşamın aktif mi sorusu ülkede yanlış anlaşılıyormuş ve doktorun yanlış anlaşılmayı önlemesi için seçilmiş malesef
Saçmalığa bak.
Malesef
Sistemde evli gözükmezsin resmî evli değilsen
Niye evliyim dedin onu anlamadım
Yani ona göre muayene oluyordum ciddi bir sağlık sorunum vardı gitmem gerekti ve tek derdim iyi olmaktı. Sonrasında aynı hastanede başka bir doktor kaç yıllık evlisin sorusunu sorunca sistemde evlimi gözüküyorum merak ettim ve bir sorun oluşturuyor mu diye bilgi almak istemiştim
Anladım peki vajinadan mj kontrol ediyorlar
sence bu sağlık sorusu mu m.. k
Peki başlıkta sağlık sorusu mu yazıyor acaba? Sağlık çalışanı birinden sistem hakında bilgi almak istemiştim...
Bu kadar ahmak olmayı nasıl beceriyorsun
Peki bu kadar önyargılı olmayı siz nasıl beceriyorsunuz?
Ön yargı bunun neresinde yalan söyleyen sensin