Arkadaşlar amacım kilo vermek değil. Ayrı eve çıktım maddi durumum ile ancak günde sadece günde 2 yumurta yiyebiliyorum. Şu an 58 kiloyum. 1 yıl sonunda kemiklerim erimez demi?
Güncellemeler:
6 gü
Peki günde 2 yumurta ve yarım ekmek yesem?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33😢😢
Ölmem demi 1 yıla varmadan 😂
Sana yalan gelecek sokaklarda büyüdüm ben en az 5 gün kuru gıdanın ne olduğunu bilmedim. O kadar berbat çocukluk yaşadım ki mantığın almaz keşke yumurtayı bulsaydik. Sadece belli bir süre sonra sende sivilce yapar ve yumurtanın adını bile duysan kusarsin bu
Yoo neden yalan gelsin ki hayat toz pembe değil. Peki ayda 70 tl ile nasıl beslenebilirim söyler misin?😂
İyide bende o da yok
Çocukluğumda o parayı hiç gormedim
Nasıl? Şu an da mı açsın? Ben maziden bahsediyorsun sandım.
Kendimi açayım bir kilo pataes çorbalık makarna yedim yillarca sen yumurta diyorsun lüks kelime
Günde 1 yumurta ayda 30 tl iken makarna ayda 100 küsür yapıyor. Hangisi lüks? 😂😂
İyide ben şu an bile 5 gün oldu yemek. yemedim.
Ben de inanmıyorum zaten de linç yersin böyle deme yine de.
Benim 6 gün yemek yemediğim olmuştu en fazla. İlk 2 günden sonra açlığımı hissetmedim zaten.
Peki kaç kilosun?
Vucud o kadar dirençli oluyor belli zaman sonra açlığını unutuyorsun. Aslında arkadaşlarım çok hatta abartı denilir ama kimseye diyemiyorum açım gurur bitiriyor beni cebimde ekmek alacak param yok o kadar kötüyüm gel de eyvallah çektin. Mi dün bile nasılsın diye 14 kişi aradi açım kötüyüm diyemedim. 5 gündür yemek yemedim diyemedim. Her saniye iyiyim diyorum. Dışarı karşıma o kadar güzel oynuyorum ki aklın almaz. Dersen ağzından kuru lokma geçti yemin ederim ki tam beş gündür geçmedi param yok bittim evde yatıyorum bol bol su içiyorum o
Beni de gurur bitiriyor. Babam zengin ama yedirdiği her lokmanın lafını yaptığı için ayrı eve çıktım bir de İzmir'de yaşıyorum düşün yani hayat pahalı burada. Çalışıyor musun peki? Çalışıyorsan başın falan dönmüyor mu?
Çalışamıyorum bu arada bende Kırklareli çocuğuyum. Ablam da İzmir'de yaşıyor. Arada oraya düşüyordum. İnan ilk 16 yaşında İstanbul'da okuyorum lise bitmiş ama babam çok zengindi. o zaman ortaokul ve liseyi nasıl okudum bilmen lazim babam iç para vermezdi abi tek başına bı çocuk 10 yaşında okul okurmu ve ben yaptım 10 yaşında ortaokul okudum ,13 yaşında liseye başladım o da yetmedi 16 yaşında yüksek okul okudum okuldan çıkınca kahvelerde parklarda çalışıp okul masrafını kitabımı karşıladım. Hiç zayıf dersim olmadı biliyonmu. Kaç gece sokaklarda uyudum aç perişan şekilde kronik bronşitim şu an. Galiba yakında olucem. O kadar çok vücudum yoruldu ki sor bana açlık mi dersin ne dersen de ama yumurtayı 10 sene görmemiştim et gibi lukstu
1 ay hiçbir şey yemesen bile ölmezsin zaten ben 1 yıldan bahsediyorum 😂
Ölmezsin ya onu günde 3 yumurtaya cıkart 5 koli ben alırım sana hediye yumurta 😂
Ahaha