Erkeğim ama memelerim büyük ve vücudum kadın vücudu gibi? Neden böyle bende ne problemi var?

Öncelikle söyleyeyim kilolu olduğun için memelerin büyüktür demeyin çünkü kilolu değilim ve meme büyüklüğüm de öyle kiloyla olacak bir büyüklük değil baya baya kadın memesi. Baya baya kadın vücudu gibi vücudum var.(gibi gibi) sebebini ise hiç bilmiyorum önceden böyle değildi yani doğuştan değil yaklaşık son üç yıldır böyleyim memelerim kadın memesi gibi olmaya başladı büyüdü vücut hatalarım falan Allah'ın çok korkunç bir şey ya neden benim başıma bunlar geldi ki? Yani şimdi abarttığımı düşünüyorsunuz ama siz de beni görseniz durumun ciddiyetini ve saçmalığını anlardınız. Bir şekilde popoyu saklayabiliyorum bele oturmayan bol şeyler giyerek ama göğüsü nasıl saklayabilirim ki en fazla ne kadar saklayabilirim. Şimdi siz buraya soracağına git bir doktora sorsana hiç mi doktora gitmedin diyebilirsiniz. Evet doktora gittim ama doktor da durumu anlamadığını ve çözemediğini söyledi. Başka bir doktora gittim o da beni başından savdı zaten gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum lütfen bir akıl verin en azından.
Erkeğim ama memelerim büyük ve vücudum kadın vücudu gibi? Neden böyle bende ne problemi var?