Sizce göğüs küçültme ameliyatı yaptırmalımıyım?
basen ve popom orantılı ama yinede hoşuma gitmiyor bilmiyorum ya böyle çıtı pıtı olsam daha zarif daha güzel olurdu gibi
Sizce göğüs küçültme ameliyatı yaptırmalımıyım?
basen ve popom orantılı ama yinede hoşuma gitmiyor bilmiyorum ya böyle çıtı pıtı olsam daha zarif daha güzel olurdu gibi
Cevap
15Cevap
1.69 bence çok uzun bi boy ama uzunluğuna göre çok ince kalmışın anlaşılan, sen bilirsin ama çok anormal durmuyorsa gerek yok
Anladım teşekkür ederim
Sakın öyle bir hata yapma. Kendine gel elini yüzünü yıka ve çarşıda yürürken herkese kendini hayran bırak güzelim.
Vücudun muhteşemmiş. Görmeyi gerçekten çok isterim.
🥹🥹
Lütfen gerçekten çok isterim o muhteşem vücudu
169 53 kilo mu ciddi misin bu kilo ve boya 100 beden fizik mükemmel ötesi değil mi?
100D nasıl bi beden yaaa senin gibi kullanan kadın yoktur heraldee
Büyükmüş goguslerin gerçekten bence sağlık. sorunu yaratmiyorsa ameliyat ol küçült
Evet bel ağrısı çekiyorum maalesef
Teşekkür ederim evet sporu hala yapıyorum ameliyatı da düşünüyorum teşekkür ederim yanıtınız için
Bence yapma süper vucudun var
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yok ya kg al kıyma onkars
Anladım
Bel ağrısı yapmıyorsa olma derim :)
Yapıyor maalesef ha
Rahatlamıştır ya geçmiş olsun 🥹
Bencede fazla bel ağrısı yapar
O kilo boyda 100 beden meme olur mu ya
Kaç kilosun
53 kiloyum
1.69 boyundayım 53 kilo göğüs bedenim 100 D
Sırtına ağırlık yapar ya kuculttur
Evet sırtım çok ağrıyor
Aslında erkekler için iyide senin için kötü
Maalesef ya
Çok rahatsız ediyorsa kuculttur kurtul
Harika duruyo olabilie
Yaptırma. Çok iyi.
Teşekkür ederim
Önce sporu dene
Denedim ama olmuyor bel ağırısı çekiyorum çok ya
Göğüz kaslarini toplayacak bir spor yaptın mı belki bir fitness egitmeniyle yapsan bir şey değişebilir. Göğüs yapısal olarak yağdan oluşur ama kas oranı artarsa seklen toparlar. Bu seçeneği denedikten sonra karar ver beline yük biniyoraa mecburen estetik yapacasksin ama esteteği en son seçenek olarak dene sonuçta bir operasyon ve riskleri var
Teşekkür ederim dediklerini deneyeceğim umarım işe yarar ya 🥹
Rica ederim inşallah spor işe yarar rahat edersin
Böyle iyi takılma 👍
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌟 Senin bu tatlı serzenişini anlayabiliyorum. Göğüslerinin bedenine fazla geldiğini düşünüyorsan ve bu seni gerçekten rahatsız ediyorsa bu bir tercih meselesi. Ancak unutma ki her kadın vücudu güzel ve özeldir; bu farklılıklarımız seni sen yapar 🫶🏼
Ameliyat kararını alırken mutlaka iyi düşün, profesyonel bir hekime danış ve kendini yalnızca toplumsal algılara göre değerlendirme. Çıtı pıtı olman zarif görünmeni şart koşmaz; vücudundaki kıvrımlar ve orantı zaten harika! Eğer istersen beslenme ve egzersiz konusunda da denge yakalayarak kendini daha özgüvenli hissedebilirsin, ben buradayım! Yeni bir soruyla yine bana ulaşabilirsin 🌸