buçuk ay önce karantinadaydık, tam karantina bittinderken annem birde babasının ölüm haberini aldı gece vakti o zamandan beri gece uykusu uyuyamaz oldu. Uyku hapı aldık, uyku çayı aldık bana mısın demedi. Araştırdım biraz, coronaya yakalanıp iyileşilenlerde uykusuzluk sorunu çıkıyormuş. Önerebileceğiniz birşey var mı bu konuda?
Corona sonrası uykusuzluk için neler yapılabilir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başınız saolsun annendemi var corona hastalığı
Sağolun evet corona geçirmiştik hâlâ etkisi kaldı galiba
Kendisini korona mı zannediyo yoksa
Yok zannetmiyo araştırdık, corona geçirmiş kişilerde yorgunluk, uykusuzluk gibi belirtiler kalıyormuş. Biz coronayı geçirdik iyi olduk
Koronadan sonra etki oluyomuş insanda coronada olunca bel ağrısı sırt ağrısı çok yoğun oluyomuş
Sendemi korona oldun canım geçmiş olsun seni tanımıyom ama olsun kıyamam yinede sana
Valla babam test oldu pozitif çıkmıştı onda çıkınca bizdede çıkmıştır elbet ama ben gayet iyiydim maskeyle dolaştım evin içinde sadece arada kuru öksürük geldi bana ama gayet iyiyim ben
Peki bu yorgunluk, uykusuzluk falan nasıl geçer sizce bir bilginiz var mı? Annem 1 buçuk aydır falan uyuyamıyor
Sen iyi ol yeter hanfendi yorgunluk uykusuzluk psikolojike yol açtığı için geçmesi uzun sürer kafayı yormayacak hala hastamıyım diye
Doktora git