https://hizliresim.com/AktIiS
An itibariyle karantinadayız. Bize tavsiyeleriniz neler?
https://hizliresim.com/AktIiS

Canım, ben kovid geçirdim. Benim covidim çok ağrılı ve ağır geçti. Bana da filyasyon ekipleri bu ilacı verdiler. Ben kullandım. Evet sabah 8 akşam 8 biraz zor olsa da ben ancak bu ilaçla kendimi toparladım. Onun dışında bol bol c vitamini aldım, bol bol sıvı tükettim. İki gün de hastanede serum tedavisine tabii tutuldum. Bu arada annene geçmiş olsun.
Çok teşekkürler.
İlaç ağır olduğu için ağır yan etkileri de var bizde geçirdik anneme babama kullansa da ağrıları falan devam etti ben genç olduğumu düşünerek ilaçların yan etkisi riskine girmek istemedim ama şu an annem ve babam benden iyi ben koku alma duyumu kaybettim 2 aydır yok
Babam ilaç içti koku tad kaybı on gün sonunda geldi, ben içmedim hala koku alamıyorum annem de içmedi koku alabiliyor.. biz içmedik hafif atlattık babam içti ağır geçirdi üç gün full yattı. burdan pay biç çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. İlaç kullanımı konusunda hiçbir sözüm, doktor tavsiyesinin önüne geçemez. Doktorunuz kullanın diyorsa kullanın. Onun dışında bu süreçte sigara kullanıyorsanız bir süre ara verin, sebze yemekleri ve sıvı tüketimini artırın.
Cevap
6Cevap
Bi hemşire olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Enfeksiyon servisinde çalışıyorum, kendi doktorlarımız da geçirdi ben de, hepimiz favimol (faviplavir) kullandık
Bahsettiğim ilaçların hepsi aynı: favimol, faviplavir, favicovir. İçerik olarak aynılar yani. Mide ilacıyla kullanılması öneriliyo çünkü yanma yapabiliyo. Geçmiş olsun
Çok teşekkürler
İlaç kullanın d ve c vitamini takviyesi de alın 5 günde inşaalh geçer. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler
İlaçlarını mutlaka düzenli kullanmalısın. Haber bültenlerinden, konu komşudan duyduğun "korona ilacı içti öldü" olayındaki ilaç bu değil. Geçmiş olsun.
Portakal limon yemeye özen gösterin. Yemeklerinizi düzenli yiyin ki direnciniz düşmesin. Zeytin yaprağı çayı, kekik çayı için iyi gelir. Geçmiş olsun 😊
Bol bol vitamin tüketin evi havalandırın düzenli olarak ve elma sirkesi ile gargara yapın boğazı meyve sebze ne bulduysan ye
İlaç kullanabilirsiniz. Kesinlikle kullan ya da kullanma diyemem. Ama ben covid olsaydım kesinlikle kullanmazdım
Kullan takviye bol bol turşu tüketsin meyve yesin tarhana çorbası yap
Sakın Favicovir kullanmayın. Ben eniştemi kaybettim o ilaç yüzünden. Normal bi insanda bile büssürü yan etkileri var. İnanılmaz kalp çarpıntısı yapıyo. Biz hepimiz covid olduk ağzımıza tek bi ilaç atmadık. Heo doğal şeyler yedik içtik şükür bitti.
Kullanmayın ilaç.. sadece dinlenme ve sarımsak tuketmeyi unutma
Ilacı kullanın tabi. Hekimler bilir en iyisini.
Su, dinlenme, bitki çayları, meyve ve sebze
Bence bir etki gormeden ilac almayin.
Nane limon bal
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?