Sanki işyerindeki herkes kadın bense küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇare yine kendinizdir. Normal sağlıklı öğünlerinizi aksatmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. 20 kiloya kadar verdirebilen haşlanmış limon tarifi nasıl yapılır?
Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler:
Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ
yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.
İhtiyacımız olan malzemeler ise;
•2-3 cm lik zencefil parçası
•5 adet limon
•4-5 diş sarımsak
•2 litre su
Hazırlanışı
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Tarifimiz hazır.
Haşlanmış limonu her sabah aç karnına bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız.
Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.36 Yorumla- +1 yıl
@Kızıl_aşk evet atmıyorsunuz 2 litre bitene kadar içerisinde kalıyor. kahve fincanı değil çay fincanı olarak
- +1 yıl
@Kızıl_aşk rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilonuzu cinsiyetinizle değil bence insan bedeniyle ilişkilendirin. Sağlığınız yerinde mi, sizi kilolu yapan yağın ne kadarını kas tutuyor önemli noktalar bunlar. Devamı boş saçmalıktır kendinizi dışarıya kıyaslamayın kendi geçmiş versiyonlarınızla kıyaslayın. Dert ettiğiniz şeyin örneği bende de var. Saçım kısa model diye maskeli montlu gezince erkek sanıyorlar ki kilo sorunum da yok fiziğim gayet belli. Annem zayıf fit bir kadın diye çocuk gibisin diyip ezmeye çalışıyorlar. Ablam gayet etine dolgun biraz fazlası var onunda yok burnun şöyle falan diye üstüne geliyorlar, işin özü hata ararsanız bulursunuz siz iyisi mi sağlığınıza bakın.
Barış kısmı sağlıklığınıza kavuşmanızla dert olmaktan çıkar.70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
26Cevap
+1 yılBoşverin takmayın kafaya ben kilolu kadınları şahsen çok çekici bulurum kilolu kadın çirkindir diye birşey söz konusu bile olamaz bunu diyenin %100000 beyni yoktur. Şahsen ben en az 150 kilo olup en fazla 1.55 boyunda olan aşırı şişman olup kilolarıyla gayet bsrışık olup, gayet bakımlı, gayet süslü ve çok şişman olmasına rağmen gayet açık saçık ve gösterişli giyinen ve ne kadar şişman olurlarsa olsunlar kilolarına aldıtış etmeyip sürekli yemek yiyen ve çevresindekilere hiç aldırış etmeyen kadınlara hastayım. Lütfen kendinizi çirkin bir kadın olarak görmeyin benim gibi düşünen bir sürü insan var zaten dediğim gibi şişman kadın çirkindir diyenler beyinsiz aptallardır o kişileri takmayın. Eğer güzel görünmek istiyorsanız sadece bakımlı olmanız yeterli çünkü herkesin kendine has güzelliği/yakışıklılığı vardır. Eğer bakımlı olursanız sizde kendinize özel güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Kendinizk nasıl seviyorsanız öyle olun makyaj yapmayı seviyorsanız makyaj yapın, süslenip püslenin, açık giyinmeyi seviyorsanız açık giyinin ve bunları yaparken kimseye aldırış etmeyin. Kendinizle her dayim barışık olun
00 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cesur ozelestirin icin once tebrik etmek isterim. Bu özdeşleştiriye katilmayan ozellikle hemcinslerini hic umursama derim ki zaten çoğunun da kadınlığı sadece kimlik üzerindedir. Yani kadinsi cekici bir kadin olmak gibi bir dertleri yoktur.
Sorunuza gelince..
Kadinsi, çekici bir kadin olmak için öncelikle fiziksel görünümü duzeltmek için spir ve saglikli beslenmeyi hayatimizin bir parcasi yapmalıyız. Mutlu ve güleryüzlü insanlar her zaman daha çekici görünürler. Abartisiz yakışan makyaj, giyim, parfum, toplumdaki davranis şekilleriniz sizi su an olduğunuzdan cok daha cekici hale getirecektir. Yani çekicilik sadece fiziksel güzellikten ibaret olmayan komple bir durumdur. Davranış ve beden dili de en az dış görünüşünüz kadar cekiciliginizde etkili olacaktır.00 YorumlaKilolu olduğun için büyük göstermen lazim değil mi?
Kendini sevmelisin sen bu şekilde özgüvenini kırıp duvarlarını yıkarsan seni çok kırarlar kimse dört dörtlük değildir bunu unutma herkes kusurları ile özel ve güzeldir sende aynı şekilde ama bu durumdan rahatsız oluyorsan azim çaba inanç lazım spor diyet ile hersey hallolur önemli olan iç güzellik:)00 YorumlaÖnce bir doktora görün, neden fazla kilon var diye.
Çok yemekten mi yoksa hormonel bir problemden dolayı mı bunu öğren.
Hormonel bir durumsa tedavi ol, beslenme düzeniyle ilgiliyse de diyetisyene git.
Fazla kilo kesinlikle çok sağlıksız bir şeydir, dış görünüşten önce sağlığın için olman gereken sağlıklı kiloya inmelisin.00 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olmak bir özeliktir. Büyük beden kadınların çok daha revacta olduğu bilinir. Kilonuzu sorun ediyor iseniz bir diyetisyen kontrolünde zayıflayabilirsiniz. Ama kilo utanılacak veya kendinizi kadın saymayacağınız bir durum değildir. Kendi sağlığınız için kilo verin sadece.
00 Yorumla Aynı psikolojiyi ergenlik yıllarım doruklarında yaşamıştım , özgüvensizliğin beden bulmuş hali gibiydim. Bu psikoloji ile sana asla yapmaman gereken şeyi söylüyorum ki bedenin her ne şekilde olursa olsun bir birey olduğunu unutma ve günümüz saçma güzellik statüsüne uymak için benim yaptığım gibi sonu anoreksiya olan kendini aç bırakma dalgasına girme. Geride bıraktığı sadece ölü bir beden oluyor emin ol. sonuçta zayıf olsada yaşam sevinci olmayan tahta gibi bir şey bırakıyor ve yediğin her şeyi kusarken diğerleri gibi zayıf olduğuna sevinemiyorsun. Bedenin için değil kişiliğin için seninle olan insanlar içerisinde mutluluğu ara.
00 Yorumla
+1 yılDoğduğum günden beri kiloluyum.
Her şeyimi çok seviyorum.
Kilo verme girişimlerim olmadı mı oldu, verdim mi verdim.
Ama ben yiyerek mutlu olan bir insanım. Yeterince kıvrımlıyım, yeterince seksiyim, yeterince kadınım. Ve beni sadece endamima göre sevmeyecek insanların elini tuttum. Hep kendime güvendim. Kendimi kusurlu görmeyi bıraktım.
Eğer enerjin yoksa, içinde kilo vermeye dair bir azim de yoksa kendini sev sadece. Kilolu olman seni eksiltmez sen öyle görmediğin sürece.00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kilolu ya da zayıf değil, bakımlı olup olmamakta. Tabi kilo sağlıktan estetiğe kadar olumsuz yanları var. Ama unutma her zayıf sağlıklı, her kilolu sağlıksız olacak değil. Ekmek şeker tuzu kes. Elma sirkesi iç bir bardak suya günde bir tatlı kaşığı kadar. Sebze ağırlıklı beslen. Sofradan tam doymadan kalk. Unutma doygunluk hissi ye ekten 20 dakika sonra oluşur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı dertten muzdaribim çocukken çocukluğumu yaşayamadım büyük gördükleri şimdi de ay ne kadar tatlı diye çocuk muamelesi görüyorum benden daha küçük insanlar bile yapıyor böyle tek çare kilo vermek umarım başaracağım umarım sen de başarırsın 🙂💫🌼
11 Yorumla- +1 yıl
Balik etli misindir
Gizli Üye(30-35)+1 yıl53kiloyken canavar gibisin bu ne hal kemiklerin çıkmış diyolardı, 56kilo oldum şimdi de yanakların şişmiş balon gibisin diyorlar. İnsanlar asla susmaz, kendi beden algın sağlığın olmalı. Sağlıksız hissediyorsan, yürürken nefes nefese kalıyorsan bir diyetisyen ile görüşüp fazla acı çekmeden ve özellikle sana en uygun diyet ile yağdan kilo vererek saha sağlıklı olabilirsin. Ama insanlar ne der ya da insanlardan daha çirkinim kötü görünüyorum diye düşünmemelisin herkesin kendi içinde fiziğine bulduğu kusur var emin ol😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çevrendeki insanların sözleriyle mi bwzi hislere kapiliyorsun anliyamadim sende o kadar kilolu olmak istemezsin bi başkasında o kadar zayıf. olmayi istemez kendine güven insanlari takma bu kadar
Bak sana bı YouTube kanalı onerecem Melis ateş diye git izle kadın kendisiyle ne kadar barışık sevgiliside gayet yakisikli git izle Derim örnek alınacak en iyi şey bence bu kendine guvenmek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepimizin alt üst olduğu kendinden geçtiği dönem olabilir kilolu da olabilirsin bu bende de ciddi bir takıntı dikkat ediyorum ama benimkisi farklı bir takıntı ama kilonun kadınlığını etkilemesine izin verme kilo ayrı dişilik ayrı kilo ver estetik dur tabi ama kilon varken de kendini bu şekilde değersiz hissetme makyajına çamaşırına her şekilde değer ver canım
00 YorumlaSana bunu düşündüren dünyaya lanet olsun
Çokta güzelsindir çok ta kadınsın dır
Sen ne giysen yakışır ne yesen tatlıdır boşver kendini sev30 Yorumlaİnan ben krndimi insan gibi hissetmiyordum 106 kiloydum şu an 83 84 arası bir şeyim boyum 1.72 en azından bir nevi artık insana benziyorum hedef 60
41 Yorumla- +1 yıl
Süreci anlatabilir misin kaç ayda oldu vs?
- Sağlık konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar inkâr etsen de sen bir kadınsın. Kadın olduğunu hissettirmen için de düzgün bir fiziğe ihtiyacın yok. Ha dersin var, onu almak zor değil. Günde 1 saat toplamda 2 ay çalışırsan tapılacak kadın olmasan da dikkat çekici olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBoşver be kardeş herkes kendinde olmayan şeyi istiyor bende kilo almaya çalışıyorum mesela ve başarıyorum biraz. Eğer çok rahatsız hissediyorsan ve kilon gerçekten takilcak kadar çoksa doktor kontrolünde diyete girebilirsin. Ama kendi başına diyet yapma. Gerçekten çok zararlı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHayır böyle bir şey yok ki Ondan dolayı bir özgüven ve Özdeğer sorunu yaşıyorsun sanırım bunu aşmaya çalış kitapları oku eğitimler al, çünkü emin ol böyle bir problemin varsa yarın kilo versen bile başka bir sorunundan başka bir eksikliğinden dolayı yine kötü hissedersin
00 Yorumla
+1 yılKadınsı olmak kilo ile alakası yok ki hem kilo hantallık yapıyor. Giyinişin ve makyajın ile de kadınsı olabilirsin. Hem mankenler zayıf oluyor genelde
10 YorumlaKilo vererek hem daha sağlıklı hem de psikolojik olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Aşırı kilolu halinizle barışık olmanız iyi bir şey değil. Kendinizi sevmeyin demiyorum ama bu doğru değil.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılHem kilolu olup, hem minik nasıl olunuyor acaba 🤔 şu arkadaşım Tolga Çevik deki piyanist gibi mi... O da minik kuş...☺
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilolu olduğun için kendini kız çocuğu gibi mi hissediyorsun çok saçma 😂🤭 ben kendimi obez gibi hissediyorum ve instagramın varsa eğer sana kendini sevme projesi adlı hesabı takip etmeni öneririm
10 Yorumlakadınlıkla kilolu olmak birbirinden bağımzsız şeyler spor yaparak vücudu sıkılaştırabilirsin
10 Yorumla
+1 yılyediğine içtiğine dikkat et çok fazla kilo kendin için iyi değil
00 YorumlaSağlığın için kilo verip beslenmene dikkat etmelisin bu herkes için olması gereken
00 Yorumla
+1 yılDiyet yapabilirsin ama bence abartıyorsun kilolu güzel kadınlarda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç öyle düşünme kendine güven. Benim boyum 170 kilom 80 ama kendime bakıyorum, istesem şimdi kapımda sıra olurlar 😂😂
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ssszzmnn ne alaka gorusle
Cevap sahibi+1 yıl@Ssszzmnn hahahaa alan böyle alsin:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yoksulluktan bildim bileli zayıfım ama herkes yiaa ne kadar zayıfsın ne güzel yiyosun almıyosun çok şanslısın
01 Yorumla- +1 yıl
Zayif olmak daha iyi degil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Para varki yiyorum, kimene" diyebilirsin. Ancak fazla kilo bir çok sağlık sorununa sebep oluyor. Obez değilsen kilonu koruyabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzayıfm da ne olyor ben de hiç bi zaman kendimi kadın gibi hissetmedm
10 YorumlaAllah insalarin belasini versin kilolu olnca cik degisik davrnauyorlarn ibpleber
10 Yorumla
+1 yılOyle dusunme hem kadin dedigin az baliketli tombul olur derler 🙂
14 Yorumla- +1 yıl
Baliketliden ziyade sismansa ne olacak
- +1 yıl
Sismanda olur 🙂
- +1 yıl
Sisman kadinlara ilgi duyarim hm 🙂
- +1 yıl
Nefes alsin. Yeter tayfa
Meraba
Emin ol karşına öyle biri çıkacak ki kilolarını kafanı takmamanı öğretecek sana. Seni kilolarınla sevecek...
11 Yorumla- +1 yıl
Nokta.
+1 yılKilolarınla barışık olman gerekir beni sevecek olan böyle sevsin ama inede sağlıgın için dikkatli ol kilolarına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit zayıfla aqq ayı gibi yemeyin az kibar olun kızsınız siz 😏
00 Yorumla
+1 yılCanım benim biraz denemeye çalış. Bir kaç kilo verdikçe o değişimi gördükçe özgüvenim ve cesaretin yerine gelicek. Çok daha iyi olucak inan bana ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıflamayı dene şikayet etmek yerine ye allah ye şisko
00 Yorumla
+1 yılkilo alınır verilir :) bu durumun özgüvenini zedelemesine izin verme.
00 Yorumla
+1 yılSen sadece pofuduksun onlar mal dediklerine aldirma
00 Yorumla
+1 yılZayıf olanlar çocuk gibi duruyor aslında.
33 Yorumla- +1 yıl
Jsjdjdjkd ama öyle
+1 yılne alakası var ya düşünme böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tam tersi kilo insanı daha olgun gösteriyor
30 Yorumla
+1 yılŞişman kadın yaşamayı hak etmeyen kadındır.
013 Yorumla- +1 yıl
Asıl böyle düşünceye sahip insanlar yaşamayı hak etmiyor
- +1 yıl
@Coktangitti Evet
- +1 yıl
Senden bahsediyorum böyle bir düşünceye sahip olmamalısın sanane insanların kilosundan
- +1 yıl
@Coktangitti Kilo önemli. Şişman insanlar gereksiz insanlardır.
- +1 yıl
Kio versinler birşeye benzesinler
- +1 yıl
Beyin önemli senin gibi beyinsiz insanlar gereksiz ve boş insanlardır
- +1 yıl
@Coktangitti Kilo kırmızı çizgimdir. Boya önem vermiyorum ama kilo olmazsa olmaz maalesef.
- +1 yıl
Net 40 yaş üstüsün
- +1 yıl
@Coktangitti 40 yaş üstü ve zekâsı pek gelişmemiş olan, alık, bön, budala, ahmak
- +1 yıl
@Coktangitti Yok 28.
- +1 yıl
@Eddaanurrrr Evet
- +1 yıl
Hayatımda senin gibi aptalını ne gördüm ne de duydum çok cahilsin
- +1 yıl
@Coktangitti Kendi doğrularımı savunuyorum, evet başkasına yanlış gelebilir, normaldir ama benim doğrum bu.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKilo vermeyi hedef olarak kur
16 Yorumla- +1 yıl
Kaç kilo versin?
Cevap sahibi+1 yılKaç kilo olduğunu söylemeden nasıl bileyim kaç kilo vermesi gerektiğini?
- +1 yıl
Ben kendim için sormuştum da neyse
Cevap sahibi+1 yılAma kendin kilon da söylemedin?
- +1 yıl
Burdan söyleyemem ki
Cevap sahibi+1 yılPekii
+1 yılYasin kac kilon kac ayiptir sormasi
00 YorumlaKendini kilolu sevmiyorsan kilo verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılGorelim seni
00 Yorumlabu kadar takmayın
00 YorumlaZayıflayarak
00 Yorumla
+1 yılŞişko patates 20 kilo domates
02 Yorumla- +1 yıl