Meltem Şarkışlalı Ahtapot yöntemi ile zayıflama yöntemini yaptıranlar var mı acaba? Yaptırıp yaptırmama konusunda cok kararsızım kilolarimdan şikayetçiyim. Yaptıran arkadaşlarım benimle tecrübelerini paylaşırlarsa eğer çok memnun olurum.
SAYGILAR...
SAYGILAR...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İntermittent fasting yap derim bana çoğu yönden iyi geldi şahsen 😊
Nasıl bir islem peki? Ilkkez duyuyorum ne kadar zamanda kilo verdiniz acaba
Aslında benimki bayağı uzun sürdü kaç kere verdin aldım oldu da benim hatamdı verdiğim kiloda az değildi yani bence 40 kiloya yakındı
Nasıl bir işlem dersen şöyle diyeyim günün 16 saati aç kalıyorsun genelde akşam 8 gündüz 12 ye kadar oluyor. O sürede sadece su ve kahve falan kalorisi içecekler tüketebilirsin şeker olmasın ama asla. Gündüz ise 12 ile 8 arası istediğini yiyebiliyorsun. Aslında bu tan olarak bir diyet beslenme biçimi gibi ama çok sağlıklı oluyorsun çoğu yönden ve daha iyi hissediyorsun bir süre sonra
Ayrıca şey tabikide diyet yaptığın için aldığım kalori miktarını falan azaltman senin açından iyi olur. Şeker hamuru falan hiç yeme zaten 😊
Oruç diyeti gibi sanki 😊
Yani evet aslında aynen öyle ki şu an zaten özellikle spor yapan insanlar falan doktorlar da bunu öneriyor yani sağlık açısından da hiçbir zararı yok 😊
Araştıracağım 👼🏻 teşekkür ederim 🌷
Ne demek rica ederim umarım istediğin kiloya ulaşırsın 😊
Off amin Inşallah 😔 hicbiri olmazsa artik cerrahi işlem yaptiricam
Yaa amin de lütfen öyle düşünme bak sen yaparsın çok güçlüsün neden yapamayasın. Bak banada kimse yapamaz kilo veremez dedilero ama ben onlar bana inanmadılar ben kendime inandım. Ki bak inan bana belkide senin 4 5 katını yiyorum günlük. 8000 10000 kalori alıyordum ki halan aslında buna yakın. Ama verdim 40 kilo. Yani aslında verdim aldım dedim yaa 60 falan oluyor da neyse 😂. Demek istediğim neden yapamayasın kötü düşünme diyette en önemli şey kendine inanmak senin diğer insanlardan farkın yok. Onlar başardı da sen niye yapamayasın sende çok güçlüsün alt tarafı daha az yemek yemelisin zor bir şey değil. Kendini her kötü hissettiğinde kendi zayıf ve güzel hayal et herkesin sana baktığını helal olsun dediğini düşün. Kızların arkandan bak yaa ne kadar güzel kız dediklerini düşün ve sakın pes etme olur mu 😊
😍😍😍😍😍😍😍
😊😊😊😊😊
Isveç diyeti yap onun yerine
Insulin direncim var ise yararmı bilemiyorum...
Işe yarar.
Bu dediğiniz diyeti araştıracağım 👼🏻🙏🏼 siz peki hic uyguladınız mi bu diyeti? Memnun kaldınız mı
8 kilo verdim 2 hafta icinde
Harikasınız 🙏🏼❤
Rica))
İnanmıyorum ben
Saygı duyuyorum 😊🙏🏼
Nasıl bi yöntem