sizin deneyip, keşfettiğiniz taktikleri istiyorum :D
aç karnına süt içmek işe yarıyordu. buna da başlayacağım ama sizden de bekliyorum
aç karnına süt içmek işe yarıyordu. buna da başlayacağım ama sizden de bekliyorum
Yatılı bir kursa gitmiştim yıllardır zayıflayamayan ben orada geçirdiğim 2 ayda tığ gibi olmuştum ancak bundan haberim yoktu 2 ay sonra eve döndüğümde babamla annem " sana orada hiç yemek yedirmiyorlar mıydı bu ne hal hastamı oldun" gibi cümlelerle karşıladılar beni.
Bende zayıfladığımı boy aynasının karşısına geçince anladım. Yatılı kursta yemekler hep aynı saatte yenirdi 1 dk bile şaşmazdı sabah öğle akşam ve 2 ara öğün olmak üzere toplam 5 öğün yemek yerdik. ancak az az yerdik ve akşam kurstakilerle beraber eğlenmek için 1 saat doğa yürüyüşüne çıkardık. her akşam yemeğinde mutlaka 1 kase çorba içmeyi ihmal etmezdik çay saati vardı bu saatte çayımızı içer ev yapımı fındıklı kurabiyelerimizi yerdik.
Not: gittiğim yer zayıflama kursu değildi ve kesinlikle zayıflama düşüncesiyle gitmemiştim.
çalıştığım için bu kadar düzenli beslenmem olanaksız. zaten yemeği nerden bulacağım ya. anam yok :(((
spor spor spor az yemekle kilo filan zor verilio en iyisi spor yapcan herşeyden yicen az yicen ben 2 ayda 7 kilo verdim oryantal le
teşekkür
spor yapmadan hemen önce çay bardağının çeyreği kadar zeytinyağı içmek, yağ yakımını büyük oranda arttırır. sabahları bir bardak greyfurt suyu. bunlar benım kesfettıgım degıl ama çok bilinen şeylerde değil.
greyfurt suyu bulamadm bn baya aradım ya
vuvuvuv iyidi , sağ ol var ol :D
ben buldum*söylemem riskli bende ülser sonrada kalp rahatsızlığı oldum sizinde olmanı z istemem 30 kilo verdim bu arada
geçmiş olsun kardeş :((
sağol kardeş @antshaa kardeş kimseyi bu riske sokmak istemem ben bile hala kendimde değilim en ufak şeyde hasta oluyorum şidi bile grip oldum
söyleme sakın yaşanılan rahatsızlıkları kolay sanıyorlar.. geçmiş olsun bu arada
((:
Ya ne olur soule cok ihtiyacim var sana cok dua ederim cvpBekliyorum
Ya neolur soule cok ihtiyaci m var sana col dua ederim
Sana baska turlu nasil ulasirim
Cevap
9Cevap
-Sigara
-Asosyallik
-İnternet + Bol bol içecek
-Az hareket, keyifli şeylere yemekten daha fazla vakit ayırma
işe yarıyor :)))
cut.
:D
Aç karnına bir bardak ılık suya yarım çay bardağı limon suyu...
bir öğrenci evine yerleş ve ay sonuna doğru olsun bu durum kyk burs gününe kadar 6 kilo garantini ben veriyorum
trajedi :(((
etkili
11 kilo verdim 3 kilo vermek isterken . kontrolsüz güç , güç değildir.
sen gene iyi ben sağlıksız verdim ya 30 kilo ölümdn döndüm
biliyorum sağol senden geçti ya delilik bana heh:)
kardeşim benim ya :) tam şimdi soru soran kızacak gidelim biz hadi
Öyle zayıflama teknikleri biliyorum ki hepsini anlattıracaksın şimdi bana.
Bilineni yaptın bilinmeyeni kaldı.
spor yapmak mesela : /
Mideni bozmak istemiyorsan tavsiye etmem.
abla sen zayıflama cidden zayıflama :P
neden ablacım ya :D
senin kilolu halin oysa zayıf halini hiç düşünemiyorum :D
sağ ol ablacım :D
En etkilisi, spor.
Yattığın yerden gerilebildiğin kadar geril...
bu çok kötüydü ya
Ben veremedim ya la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar