Karaciğer yağlanması belirtileri nelerdir? Karaciğer yağlanması olduğu nasıl anlaşılır?

Göbek çevresindeki yağlanmaların karaciğer yağlanmasının bir belirtisi olduğu söyleniyor. Bende böyle bişey var. Tabi bu sadece bu yüzden olmuyor farklı sebepleri olabiliyor ben zaten sadece bundan dolayı şüphelenmiyorum. Çok yürüdüğümde ve ya hızlı hızlı yürüdüğümde sağ tarafımda karnımda baskı hissi oluyor sanki orda bişey var da o beni rahatsız ediyor gibi (karaciğerde yağlanma olunca yağlardan dolayı hacim arttığından dolayı oluyormuş bu) bu beni baya bi rahatsız ediyor zaten dediğim gibi göbek çevremde de baya bi yağlanma var kilo verdiğim zamanlar da o bölgelerden veremiyorum ya da bana öyle geliyor. İnsülin direncinden de şüpheleniyorum, PKOS'dan da. Aslında bahsettiğim şeyler bayadır var senelerdir var ben hastaneye pek gitmek istemediğimden ve farklı bir takım sebepler yüzünden gitmedim şimdi de gidemiyorum virüs de var karaciğer yağlanması olup olmadığını nasıl anlarım (tabi bi doktorun bakması lazım kendi kendime anlayamam kesin olarak ama ne gibi şeyler varsa yüksek ihtimalle bu rahatsızlık var diyebiliriz?) _belirtileri nelerdir? _azaltılması için ve ya geçmesi için neler yapılabilir? Şimdiden teşekkür ederim görüşler için
Karaciğer yağlanması belirtileri nelerdir? Karaciğer yağlanması olduğu nasıl anlaşılır?