Sağlık Dişteki kahverengi leke? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sigara ve kahveden oluşan kahverengi lekeler nasıl geçer 15.20 dakika fırçalıyorum geçmiyor. Böyle kendimi iğrenç hissediyorum. Dişteki kahverengi leke? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EyvalahBebiskom Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Sigara ve kahveyi bırakmalısın, daha sonra diş doktoruna git 0 1 Yorumla EyvalahBebiskom +1 yıl Bak diş öyle basite alınmamalı.Ben geçirdiğim bir kaza yüzünden ön dişlerimi kullanamıyorum bile.Dişin önemini çok iyi bilirimSen sigara içerek hem dişlerine hem de ciğerlerine zarar veriyorsun.Biliyorum, zor ama bırakmalısın bebeğim 💖 Yorumla
suskunm3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl O farklı bişry ya, nişasta ve limon gibi bir tarif vardı nette bulabilirsin, öyle fırçala 0 0 Yorumla
commentor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Dişçiler temizliyor sigara içerken seni görenler nasıl iğreniyor bir de onu düşün 0 0 Yorumla
_yasemince_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Diş hekimine gidersen temizleme işlemi yaparlar. Sağlıklı gülüşler:) 0 0 Yorumla
İstanbuldaasonbahaar Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl farmasinin misvakli diș macunu var bunun için... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sigara ve kahveyi bırakmalısın, daha sonra diş doktoruna git
Bak diş öyle basite alınmamalı.
Ben geçirdiğim bir kaza yüzünden ön dişlerimi kullanamıyorum bile.
Dişin önemini çok iyi bilirim
Sen sigara içerek hem dişlerine hem de ciğerlerine zarar veriyorsun.
Biliyorum, zor ama bırakmalısın bebeğim 💖
O farklı bişry ya, nişasta ve limon gibi bir tarif vardı nette bulabilirsin, öyle fırçala
Dişçiler temizliyor sigara içerken seni görenler nasıl iğreniyor bir de onu düşün
Diş hekimine gidersen temizleme işlemi yaparlar. Sağlıklı gülüşler:)
farmasinin misvakli diș macunu var bunun için...
Vitamin eksikliği olabilir
Sigara ve kahve içene göre dişlerin iyi durumda
Tartar olmuş yayılır
Beyazlatma yaptır