Güncellemeler
1 yıl
guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dişlerin çürümesi sonucu oluşan boşlukta meydana gelen ağrı, ağız kokusu, diş eti kanaması ve sıcak veya soğuk sulara karşı diş hassasiyeti çürük diş belirtileri arasındadır.
evettt bunlarin hepsi var
Belki diş etiniz kanamıştır? Şişkinlik ve kızartı var mi diş etinizde
ya fotografını atamam belki ama dişim çok garip çürümüş o kadar çürümüş ki içindeki et dışardan gözüküyor etrafıda çürük
Ha anladım. Yuvarlak şekilde içi boş ve çürümüş. Olabilir çünkü yedikleriniz diş etine değiyor ve acıtıyor zaman zaman da şişip kanama yapıyor dokunulduğunda
ici bos degil iste icinde et var ve kanli oluyor bazen o yuvarlak
Evet işte yani ortada diş yok sadece eti var o da yemek kalıntıları falan deşiyor kanatıyor ve şişmesine neden oluyor. Diş eti için ağızda çalkalayan losyonlar var onları da deneyebilirsiniz
evet evet aynen doktorumda aynısını söyledi yemek kalıntısı kalırsa kanar deddi
bence o dişi yaptirmam lazim benim doktorum çekilicek dişlerin suanlik bitti dedi ama o dişim çok kötü çürük kanamalı derecede ama onu napmayi düşünüyor bilmiyorum
Bende de öyleydi. Diş fırçası değdiğinde de kanıyordu doktorum çürüyen taraflarını yonttu diş dolgusu yaptı içine
napti uyuşturdu mu şu an nasıl kanama olmuyor demi benim uyurken kanıyor ya tukurunce kan oluyo
acılı bir işlemmi?
benim yamuk dişlerimde var tel istemiyorum şeffaf plak isticem bide 2 tane koprü yapılcıak implantta istemiyorum çürükler var dolgu işlemi acılımı
Yok hiç acıtmıyor. Ama uyuşturuyor su ile yontturun o hiç acıtmıyor. Diş etinize de önceden tedavi yazacaktır sonra diş dolgusuna başlayacaktır. Ondan sonra diş etim de düzeldi
ay uyusturma yeri bana daha cok korkunc geliyor nedense ya
Önce uyuşturucu ilaç sürsünler uyuştuktan sonra iğne yapsınlar öyleyse. Ama korkulacak bir şey yok merak etmeyin
dis eti kanaman olmustur