Ateşim 36.3-36.4-36.5 ama çok üşüyorum.
55 gün önce covid geçirdim. Hastanede yattım. 15 gün öncede covid testi verdim negatifti. bir den başladı çok fena üşüyorum titriyorum. Ama ateşim yok. Boğazımda ağrı var rahat nefes alıp veriyorum nefes darlığım yok. Midemi bozmuştum gastrit reflü çıktı endoskopi yaptırdım. Napicam arkadaşlar bir yardm 😔
55 gün önce covid geçirdim. Hastanede yattım. 15 gün öncede covid testi verdim negatifti. bir den başladı çok fena üşüyorum titriyorum. Ama ateşim yok. Boğazımda ağrı var rahat nefes alıp veriyorum nefes darlığım yok. Midemi bozmuştum gastrit reflü çıktı endoskopi yaptırdım. Napicam arkadaşlar bir yardm 😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kansızlığın var bolca kırmızı et, domates ve kuruyemiş ye vitamin
Şu yazdıklarından kansızlığın var çıkarması yapacak kadar cahil ve beyin yoksunusun
Kanım 15 kanım da düsük değil ki ateşim cikiyor titriyorum 98 kg yim kansızlıgım da yok midemde iltihap boğazımda ödem iltihap var ondan olabilirmi acaba
Başına kadar okudum ateşim yok ama üşüyormuş kadar ya sakim mdwöşsşwşxş
Bence bi doktora danışman en iyisi böyle bir rahatsızlıkta
Doktoramı gitsem bilmiyorum da Şu an halimde yok
Arayarak danışabilirsin en kötü ev doktorun varsa veya bence daha kötüleşmeden bir doktora görün
@aaaaakkkk Sen varsın işte 😂
Yav 19 yaşındayım corona geçirip hastanede yattım oksijenim düştü türlü türlü kortizon yedim. Hastaneden çıktım reflü gsstrit tsnısı kondu. Endoskopi yapıldı midem iltihaplı çıktı. 2 ay öncesine kadar 1.89 95 kg sporcu adamım beni bile yıprattı bu illet siz siz olun çok dikkat edin ben kendimi zor toparladım.