Arkadaşlar özsütü mü yoksa madoyu mu tercih edersiniz? Bugün Capitoldeki Özsütten 5 çeşit dondurma aldım Cevizli üzümlü muzlu kavunlu karadutlu ve tabi ki sakızlı :) Babam sakızlı sevmediğinden annemle ben doya doya yeriz Eve 40 dk da vardım strafora sardı hemen erimesin diye Ben özsütün dondurmalarını çok sevdim peki siz?
İzmirli olanlar bilirler, Kemeraltı'nda yıllar yıllar önce Türkiye'deki ilk Özsüt dükkanı bulunmaktadır. O meşhur kazandibi, keşkül ve sütlaç işte oradan çıkmadır. Artık Türkiye'nin dört bir yanında artık tatlıcıların şubeleri var ancak o Kemeraltı'ndaki lezzeti hiçbir yerde bulamazsınız.
Kendisini elit hisseden koftiden elit olan kızlar hep mado demişler, çünkü madodaki ortam özsütte yok ve ismi daha az biliniyo :) Özsütünde dondurması harika gerçekten katkısız
sen ne dersen o :D hiç gitmedim bilmiyorum ulen bana sorarsan özdilek derim :p :D ne alakaysa :p eig seç lo ayrıntı isteme bilmiyoz :D birgün istanbula gidersem bilirim emme :D
madonun bir şeyi protesto edilmedi insanlar ölümüne dövülürken mado kapısını açmadı onu geçtim bu işkenceyi yapan sivil ve resmi polislere ikram yaparak destek verdi. böyle karakter yoksunu bir şirketi hiçbir zaman tercih etmem olay bu
Ulan siz de salak gibi galeyana gelip de polise kafa tutmasaydınız. Yemişim direnişini. Neyin direnişi. Sözde 2-3 ağaç ayağına hükümete baş kaldırdınız. Az bile yaptı polis size. Polise mukavemet çıkarırsan polisin seni vurma yetkisi bile var. Kaldı ki plastik mermi kullandılar ortada bir kaos var diye. Yani olay bireysel boyutta değildi ve gerçek mermi kullanılsaydı olaylar daha kötüye giderdi. Bu yüzden işler daha da kötüye gitmesin diye gerçek mermi kullanmadılar. Yoksa birebir olsa gösterilen şiddet kat be kat fazla olurdu. Bak bugün Amerika'ya neler oluyor? 2013'te olduğu gibi yalan yanlış bilgilerle bugün zencileri galeyana getirmeye çalışıyorlar (güya Rus polisinin köpeğe sıktığı biber gazını Türk polisi diye yutturacaklar akılları sıra! Ha tabi o psikolojide kimsenin aklına da gelmiyor acaba bu yalan olabilir mi diye polisin üniformasındaki yazılara bakayım diye. Manipülasyonu çok iyi beceriyorlar). Amaç belli, Amerika'ya olabildiğince zarar vermek. Zamanında olan da buydu işte 2 taraftan da manipülasyona uğratıldık. Gezi direnişi ayağına PKK bayrağı açıp yağmalayan mı dersin samimi direnişçileri polisin zalim olduğuna inandırmaya yönelik manipülatif yalan yanlış bilgi paylaşan mı dersin seç beğen al.
aralarında 50 kuruş fark varmış madoda şekersiz dondurma ve özsütteki dondurmalardan daha fazla çeşitlisi varmış az önce gördüm incirli hurmalı üzümlü falan
özsütte bir kere yedim şimdide bizimkilere aldım bakalım beğenecek mi annem babam gerçeği annem kızdı 1 top dondurmaya 2.50 kuruş verilir mi diye de :/ tadı güzel ne yapayım hazır dondurmada böyle çeşitlileri yok
yok özür dilerim canım ben karıştır normalde @emre00 yazıyordum birden sen geldin özür dilerim sorunun altında böyle bir hata yapmak istemezdim kusura bakmca canım. sustum tıp size iyi sohbetler :)
Ben de engelledim mal mıdır nedir tatlım deme git karına de baldızına de diyorum yine tatlım diyor bana arsız mısın diyorum benim görüşteki adamlara yorum yaptığımı sıralıyor sanane ki bundan yaparım yapmam neymiş bir de adamlığına laf attirmezmiş ulan adam olsaydın bir wc ye gidip gelme sersemliğinde odanı şaşırmazdın
iyi dimişin ben hiç oradan almadığım için özsütte bir kere yedim şimdide bizimkilere aldım bakalım beğenecek mi annem babam gerçeği annem kızdı 1 top dondurmaya 2.50 kuruş verilir mi diye de :/ tadı güzel ne yapayım hazır dondurmada böyle çeşitlileri yok
En İyi Cevaplar