AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Seni her halinle sevmiyorsa yallah baskasina.. daha ne kadar zayiflayacaksin.
3 kilo ile ne olacağını sanıyor yahu boşversene ona ne?
Benim boyum 155 kilom 48 sen de kiloluysan biz ölelim ksksjxjxjdj
Sevgilime 45 kiloyum de ama ben olsam ki. cina tekmeyi basardim
3 kilodan nolucak verme boşver sevgilinede verdim dersin
cocugun fantazisi var demek ki alla alla ver iste 3kilo cocugu uzuyosun
İdeal kilonun altındasın zaten daha fazla vermene gerek yok. Hem sağlık açısından da iyi olmaz.
seni her halinle sevmeli bence eğer seni kilolu halinle beğenmiyorsa gerçekten sevmiyordur.
Sen böyle mutluysan kendinden fedakarlık verme. Nişana kadar fedakarlık vermeyin sonrası zarar.
Ruh hastası filan mı sevgilin bence sen çok zayifsin bile hatta biraz kilo alman gerekir
Bence sevgilin senin yok olmanı istiyor. Gayet iyisin beğenmiyorsa aha kapı sapı de gönder
Kendisi çok biliyor galiba, isterse kabul etsin çok takılma
Sen zaten çok zayıfsın. Daha çok kilo vermen tehlikeli olur senin için ve güzel de olmazsın.
Sevgilin aptal mı? Zaten zayıfsın, seni anoreksia mı yapmak istiyor
Kardeş zaten fazlasıyla zayıfsın bu arkadaşın amacı ne seni sevdiğine falan emin misin?
Ay ona ne ya manyak mıdır nedir sınırını çiz biraz zayıflama çöp gibi kalırsın
Ben 1.67 yim 57 kiloyum 45 i düşünemiyorum iyimi sevgilin var herhalde biraz onda
Kimse için kendinizden vazgeçmeyin tek diyeceğim bu
Zaten zayıfsın, 45e düşersen sıkıntı. Kaldı ki sevgilin istiyosa hiççç yapmamalısın
Sorun da bu, herkes birbirine saygı duymalı. Kimse kimseye karışmaya hakkı yok. Kimsenin kölesi olma. Onu kırmadan kilo vermek istemediğini söyle bence. Tabi aranızda açılmasın ama. Yaptığı biraz yanlış bir şey bence.
Zayıflama ya sevgili için ruhunu da sakar mısın, hayır değil mi bırak seni böyle sevsin işte seviyorsa tabi
Çok ilginç ya bende 1.65 boyundayım. 46-47 kiloydum sevgilim tam tersi kilo almamı istedi hep. 45 sağlıklı bir kilo olmaz ki, kimse için kendine yapma bunu.
Boyun ufak kilona göre.. Ya da kilon fazla boyuna göre..
Sevgilin fiziksel anlamda seni olduğun gibi kabul etmiyor, değiştirmeye çalışıyor, oldukça zayıf olmana rağmen kilo vermeni istiyor ve sen de hala o şahsı hayatında istiyorsun ki burada çözüm arıyorsun. Yapma...
Kendisi versin o kiloyu ne kadar yanlış ya herşey bitti fiziğine karışması kaldı
Zaten zayifsin zayıflamak yerine esne gevşe kas yap
zaten gayet zayıfsın, bana bu 'anorexia fetishism' gibi geldi. Çok tehlikeli ve akil saglıgına pek de iyi gelmeyecek bir iliski gibi. bence kaç kurtul iki kilonun hesabini yapması garip
3kg pardon 47 diye okumuşum :)
boyun kısa 45 kilo boyuna göre normal , sevgilini dinle
Gerçekten sevgilinin boy ve Kilosu kaç nasıl bir vücudu var çok merak ettim?
kapıyı aç ve o çocuğu yolcu et. çünkü seni sevseydi her haliyle severdi
Sende ona başka bir konuda aynı şeyi yap. Zaten seni seviyorsa ve beğeniyorsa her türlü olur. Bunları takma bence. Sen nasıl kendini beğeniyosan öyle devam et.
Senin kendi bedenin ister kilo alırsın ister verirsin buda sevgilini alakadar etmez. Seni seven her halinle sever zaten o yüzden eğer bu kadar ısrarcıysa kapıyı göster derim.
48 de bile zayifla mi diyor ya biraz etli olmali ki seks te rahat edilsin abartiyorlar oyleleri de aslinda kurdan gibi bir kizla sevgili yapacan oylesini
ben 1.62 ve 47 kiloyum sen zayıfsın ve sevgilin senin boyuna/kilona karışmamalı zaten gerçekten seven biri seni olduğun gibi kabul eder sakın kilo verme sağlığın için zararlı bence ayrıl
ben 1.57 yim 43 küloyum senin sevgilin ama zayıf istiyor galiba
Çok zayıf olur öyle de. Sen de onun kilosunun istediğin gibi olmasını söyle bakalım ne dicek
Sevgilin seni zayiflatip yok etmeyi planliyor galiba
Sen zayıfsın gayet bir insan için kendinden ödün verme bırak kendi istediği gibi biri bulsun kapı dışarı et
Kimseyi dinleme sen nasıl mutluysan öyle yaşa ayrıca kilolu da değilsin.
ya saçmalama zaten zayıfsın hatta bence azcık kilo al veya böyle mutluysan tabiki böyle kal, noluyo size erkekler
Seni beğenen 100 kilo olsan da beğenir dinleme onu hatta sağlığın için biraz kilo da al kilon çok az 53 sana ideal
Abi bu nasıl saçma erkek başta seni nasıl kabul ettiyse şimdide birşey dememeli sen kilonla mutluysan memnunsan kimseyi zerre alaka etmez senin kilon
Ayrıca 45 olunca ne oluyormuş değişen 3 kilo sen kendi halinden mutluymuşun boşver ve bunu ona açıkla bence
Ben olsam neden zayıflamanı istediğini sorardım zaten zayıfsın seni kürdan mı yapacak
Bence sevgilin kendinden memnun değil senin özgüvenini düşürerek kendini iyi hissetmeye çalışıyo
bence seni böyle kabul etmeli sevgili oşmadan ömce görememiş mi kilonu
Jdkwmxkekxkd komiksiniz zayıflıktan ölmek mi istiyorsun en az 50 kg olman lazım en azzz
2,3 kilonun hesabını yapıyorsa seni sevdiği için yanında değildir kesinlikle
ya üç kilonun lafını mı yapıyor sevgilin ağır gerizekalıymış valla kb
Sevgilinin beden algısı yüzünden sağlığını zedeleme. Kilo boy indexin neyse orada kal
çok zayıflık iyi değil sıkıntısını çekersin bu ideal
senin bedenin olduğunun farkındasındır umarım. nasıl mutluysan öyle yapmanı tavsiye ederim
Memnundan zayıflama sevgiline de söyle istediği kilo da birini bulsun 😒😒😒 bitmedi istekleri
Denemek fayda var dene bi baktın olmuyo bakmatacaksin misali😂
Kilon gayet iyi. Ona şuanki kilondan memnun olduğunu belirt. Bunu takıyorsa adam değildir zaten🙄
48 kilo ile 45 arasında çok yok pek bir sey fark etmez
gitsin kürdanla evlensin. ya da somaliye gitsin. :) 45 nedir ya
şu an bile çok zayıfsın bence ya seni böyle kabul etmeyi bilsin ya da ayrılın.
O istedi yapmak zorunda değilsin ve yapmamalisin sağlığın içinde
Daha rahat kavramak için istiyor desem zaten kalem gibisin
Sevgilinin bu tavrına baban ne diyor?