Selam arkadaslar ben 1.66 boyundayim 48 kiloyum zaten zayifim ama sevgilim sürekli 45 kg olmami istiyor dahada zayif olmami istiyor tamam bende zayif seviyorum kendimi ancak 45 cok az. 48-50 arasiyim sürekli ve böyle hosuma gidiyor sizce bu konuyu naskl ele almaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi kilona takan ileride nerelerine takmaz. Sen kendini mutlu edecek kararlarının arkasında dur. Ne sevgilin, ne ailen, ne de arkadaş çevren. Hiç kimsenin üzerinde psikolojik baskı kurmasına müsaade etme. Onların istediği olunca onlar mutlu olacak, sen mutsuz olacaksın. Senin mutluluğun her şeyden, herkesten daha öncelikli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diyet & Beslenme konusunda 445 cevap paylaştı. Boyuna göre zaten Kilon az.
Fakat kemik yapın kalın ise iri durursun..
Sanırım sevgilin çıt kırıldım ve minyon durmanı istiyor..
Fakat boyun uzun kemik yapın da iri ise ne kadar kilo verirsen ver çıt kırıldım olamazsın.
Kendisi nasıl fit ve atletik vücutlumu ki senden böyle taleplerde bulunuyor insan birinden bir şey isterken önce dönüp aynaya kendine bakmalı00 Yorumla
+1 yılSayılar önemli değil.
Sen kendini nasıl beğeniyorsun
Nasıl memnunsan öyle yaşa.
Bu hayat başkalarının isteklerini yerine getirmek için oldukça kısa.
Bu hayat senin hayatını sen yönet başkası değil.
Fıstık gibisin 48 kilo çok iyi takma kafana salla gitsin 👌😀00 Yorumla
+1 yılSevgilin illa istiyor diye yapmak zorunda değilsin, burada önemli olan senin sağlığın senin görüşün. İstemiyosan yapma bu kadar basit sevgilin istediği kadar triplere de girebilir seni kilon için mi sevdi Allahaşkına
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
134
Cevap
86Cevap
+1 yılBöyle kişiliksiz kişileri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum. Onun ne haddineymiş? Seni sevmediği çok ortada , gerçekten sevse böylesi zarif bir insana bunu söylemez , gerçekten sevseydi bedenin üzerinde böylesi gereksiz bir konuyu gündeme getirmezdi. Gereksiz diyorum çünkü zaten çok zayıfsın kuzum. Daha ne istiyor , hani bunun için söylenmiş bir takım ata sözü ve halk sözlerimiz mevcut. Unutma kuzu , gerçekten seni seviyor olsaydı , herşeyden önce senin sağlığını düşünürdü. Sen sadece onun seni sevdiğini düşünüyorsun , o seni bir an önce başından atmak istiyor. Aynı zamanda özgüven sahibi olmayan biri.
30 Yorumla
+1 yılZaten çok zayıfsın. Ne demek nasıl söyleyeceğim annen değil baban değil kocan değil. Sevgili olmak rahat olmak demek değil mi zaten dürüstçe kilodan memnunum çok zayıf olmak sağlıklı bir durum değil dersin olur biter sırf seninle 45kg değilsin diye ayrılacaksa gitsin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sevgilinin kafasına tüküreyim kusura bakma, sende onu yanında sevgili diye taşıyorsan seninde kafana tüküreyim kardeşim. Kilon gayet iyi bir kıza göre hatta 5 kilo daha alsan gayet güzel olursun. Sevgilin belliki seni değil vücudunu seviyor. Pardon vücudunuda sevmiyor , kendinde kusur arayacağına gözünü aç derim ben !
60 YorumlaAşırı kilolu olsan çocuk haklı derdim belki, ama verdiğin boy ve kilo oranına bakacak olursak zaten çok zayıfsın. Tabi 1.55 olup 1.65 diyenlerden değilsen :)
Bence verdiğin ölçüler doğruysa kilonu değil sevgilini değiştir.
ya da al karışna konuş, neden böyle bir şey istediğini sor, vereceği cevaba göre tavır alırsın. Ama asla daha fazla zayıflama, çok sağlıksız olursun.20 Yorumla
+1 yılAranızdaki ilişkinin durumunu bilmiyorum ama sevgilinin bu şekilde ısrarcı olması senin kilona ve boyuna göre pek de normal değil. Şişman birisi olsan evet sağlığın için seni motive etmeye çalışıyor olabilir diyeceğim ama zaten kilon gayet normal. Fazla zayıf olmak da sağlıklı bir şey değil. Sevgilinin zayıf kadın bedenine özel bir ilgisi olabilir belki bu yüzden daha fazla zayıflamanı istiyordur ama bunu yaparken de sağlığını ve tercihlerini yok sayıyor. Ben bu durumda olsaydım sevgilimin beni değil bedenimi sevdiğini düşünürdüm. Tabi çok yüzeysel bir bilgiye sahibim ilişkiniz hakkında ama bu şekilde görülüyor durum. Üzgünüm...
20 Yorumla
+1 yılNe alaka ya allah aşkına. Kilona göre mi sevecekmiş seni sorsaydın ya. Ben anlamıyorum bazı insanları ve olayları. Nedir yani kusura bakmasın ama kilolu bile olsan sana bunu söyleme hakkını kendinde bulmamalı. Çok saygısızca ve bencilce bir hareket hele ki boy kilo ortalaman çok iyi olmasına rağmen seni değiştirmeye çalışıyor pes. Senin yerinde olsam direkt git 45 kilo birini bul der yoluma bakardım. Keyifli geceler.
10 YorumlaSevgili = geçici insan demektir.. o senin kocan mı ki senden talepte bulunuyor?
Bunu söyleyebilmesi için senin parmağında onu yüzüğü olması ve birbirinize bağlanmış olmanız gerekir ve ayrıca bunu kırmadan dügüncede söyleyebilir.. Şuanda hiçbirşey talebedemez. 2gün sonra senden ayrılıp başka sevgili yapmayacağının garantisi var mı?10 Yorumlaİlişkiler emek ister özveri ister karşı cinsin isteklerini ve arzularını görmezlikten gelinmesi lazım tabiki sapıkça şeyler hariç bide şöyle düşünün sizinle ilgili hiç bir yorum yapmasa sizi yönlendirmede bu seferde ilgisiz bir insan mış yaftası yer ve sonunkar çıkar bide göz üvdışardaki insan hiç bir şekilde olumsuz veya olumlu hiç bir şekilde sizinle ilgilenmez ne mutlu ki kilinuzka ilgileniyor ve sizi fit görmek istiyor sar onu sımsıkı ve sözlerine darılma kazanan sen olursun
00 Yorumla
+1 yılSevgilinle ciddi düşünüyorsanız eğer yani senin yerinde ben olsaydım onu dinlerdim biraz daha dikkat eder sağlıklı beslenmeye kilo almamaya calisirdim ne ben kilo lafı duymayayim ne de o bu düşüncede takılı kalsin isterdim bu yüzden dikkatli olurdum
Ama tabiki bende tam tersi kilo almami istiyor bende kilo almaya çalışıyorum 🙄12 Yorumla- +1 yıl
Himmm doğru dedin o zaman bunu sevgilisine bir şekilde anlatmalı yani anlasmalilar bu konuda veya En Etkili Çözüm kilosuna ve boyuna göre kıyafetler giymeli belki giydikleri öyle gösteriyordur
+1 yılsen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol yarın bir gün evlenip cocuk olduktan sonra aldıgın kilo sonrasıdamı hiç memnun değilim artık diyecek bu tarz insanları anlamıyorum seni yarı yoldada bırakırlar
40 YorumlaŞahsen kilon bile az fakat. erkek arkadaşına senin istediğin gibi yaşayamam bunu kabullenmen gerek kendi düşüncelerim ve kendime bir bakış açım var. bu konuda sürekli rahatsız edilmekten hoşlanmıyorum gibi bir tavır takınırsan bir sorun olmayacaktır.
20 Yorumla
+1 yılO zaman bu ilişkiyi bitirin ne oluyor bu erkeklere sanki çarşıda kaliteli bir alışveriş yapiliyorda herseyin en kusursuzu olması isteniyor. Sevgiliniz o zaman tipsizse bu onun sorunu bence ayrıl derim bu beyfendilere çok yüz veriliyor
20 Yorumla
+1 yılKanka ona mezarlıktan iskelet çal götür mutluluk dile
71 Yorumla- +1 yıl
Zaten şimdi de iskeletten farklı sayılır bi hali yok
Sen ona nasıl kas yap onu yap demiyorsan o da sana böyle diyemez. Kendi tercihin olduğunu ve bu kiloda zaten mutlu olduğunu nazik bir şekilde söyleyip elimden gelen bu yapabiliceğim bir şey yok iması verebilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben inanmıyorum sevgilinin öyle dediğine eğer gerçekten 166 kiloda ve 48 kilo isen böyle asla demez sen ya boyun ve kilon hakkında yalan söylüyorsun ya da kendi zayıflık egonu tatmin etmek istiyorsun insanların zaten zayıfsın demesi hoşuna gidiyor bence bir psikolağa danış
00 Yorumla
+1 yılÖyleyse yok et onu çıkar hayatından ben hastalıktan 30 kg aldım ama sevdiğim bırakmadı bana sen çuval gibide olsan ben senin ruhunu seviyorum dedi senin ruhunu değil bedenini seveni sevme de zaten bedende hayat yürümüyor ruhumuz hep genç kalıyor😌
13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
@BlackSpace8 teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBaşta seni nasıl beğendiyse öyle kal. Kimse içim değişmeye, fedakarlık yapmaya değmez. Değiştirmeye çalışanları anlamıyorum. Siz kilonuzdan memnunsanız öyle kalın.
20 YorumlaHayatta kırmızı çizgilerin olsun. Önemli kararları, geleceğini, sağlığını ve bu gibi konuları başkaları için asla değiştirmeye düzenlemeye kalkma. Kim olursa olsun taviz verme.
20 YorumlaKız zaten 48 kilo gayet iyi yani anlamadım sevgilin senin anoreksiya nervoza'mi olmanı istiyor anlamadım yanii? Kendini nasıl güzel hissediyorsan nasıl mutlu hissediyorsan öyle kal değişmek istiyorsa kendini değiştirsin seni değil 💜
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılKısa ve kilolu hatunlar çok itici ama senin boyun ve kilon ortalama ;) üzülecek bir şey yok... Sözün özü boyuna göre kilon gayet iyi bence hatta zayıf bile sayılırsın :) yani kilo olarak tam istediğim gibi bir karısınız hanım efendi ;)
02 Yorumla- +1 yıl
hani kisa balik etli seviyodunuz ya😡
- +1 yıl
@asikpapatya Yok valla ;) ben 1,70 cm boyunda 55 ila 60 kilo ağırlığında ince belli sağlıklı hatun severim :) kısa ve kilolu hatunların hepsi dünya ahiret bacım olsun..
Sende ondan kas yapmasını iste bak nasıl tepki veriyor hayır filan der büyük ihtimalle uğraşmak istemez sende bana karışma o zaman de. baska şeylere de böyle alakasız karışıyordu ilişkini bir düşün mantık açısından bak duygusal degil
00 YorumlaGerçekten seven insanın bir süre sonra bu detaylara takilacagini ben düşünmüyorum evet ilk başta görsellik önemli ama daha sonraya doğru sahiplenme duygusu ile bu detayların kaybolucagina inanıyorum tabi karar sizin saygı duyarim
00 YorumlaYa şu kilo muhabbetlerine giren erkeklerden nefret ediyorum afedersin de g*tüne girsin kilo dicen ona hele bir de zayıfsan ve bunu diyorsa ilerisini düşünemiyorum. Yol yakınken yol ver gitsin bak valla seni üzer bu çocuk. Kaldı ki o kiloya ulaşsan bile bu sefer başka bir bahaneyle gelir tecrübeyle sabit.
10 Yorumla
+1 yılBen biraz kilolu bir insanım ve sevgilim bana kilo vermemde destek çıkıyor. Hatta bana istersen vermeyebilirsin her halinle güzelsin der her zaman. Ama ben sağlığım için veriyorum. Zaten kilon yerinde ve zayıf birisin sırf onun için hayatını yönlendirme.
10 YorumlaBoyuna göre zaten kilon normalin altında. Daha ne zayıflamasından bahsetmiş anlam veremedim. Sakın zayıflama. Hatta sevgiline git, ya beni olduğum gibi sev ya da hayatımdan çık de.
10 YorumlaBoyuna göre çok zayıfsın bence.. sevgilin seni öldürmek istiyor sanırım...
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artık! Sizin üzerinizde neden bu kadar söz hakkına sahip olmasına izin veriyorsunuz?
Siz durumunuzdan memnunsanız ona laf düşmez, eğer şimdi gereken cevabı vermezseniz onun kuklası olursunuz..40 Yorumla
+1 yılSevgilin gitsin tedavi olsun bence bi an önce hem de. Sen de umarım en yakın zamanda gözlerini açar ve o adama tekmeyi basarsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum
+1 yılYa allah aşkına nasıl bi zihniyet bu ya vücudum BENİM vücudum kimseyi ilgilendirmez ben kilomla mutluysam ve başkası rahatsız oluyorsa çeker gider hayatından bu kadar kolay
00 Yorumla
+1 yılIyi veririm senden onemli mi dicen sonra hergun bu gun 47 500 im bu gun 27 yim falan filan diycen 45 e dusurcen kendini hshdjdj yaninda da az ye bak diyet yapiyorum gordunmu de soehjd
00 Yorumla
+1 yılyok artik 3 kilonun lafınımı yapıyor zaten dal gibisin biz napalım ölelim o zaman Asdfhshsh😀 sağlığım için kilom ideal bu yüzden dahafa zayıflarsam yok olacağım de 😀
03 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀😀😀😀
+1 yıl4 senedir sevgilimin istediği birşeyi yaptım ve 4 senedir de bedelini çok ağır ödüyorum. Lütfen başkası için birşey yapma bir başkasının seni değiştirmesine izin verme. Bu senin hayatın!
00 YorumlaSen de ondan bir kaç kilo almasını ya da vermesini iste bakalım, o ne tepki verecek sana...
Eğer saçma derse hiç cevap verme ve uzaklaş
Bir kaç gün sonra hatasını anlar ve özür diler00 Yorumla
+1 yılKilon fazlasıyla az aksine bir kaç kilo daha Alman gerek bence. Seninki kibrit çöpü seviyor olabilir 🙄
10 YorumlaOha yani 48 bile çok az boylarımız aynı ve ben 55 kiloyum hani en az 51 olurum daha da inince çirkin oluyor sakın kilo vermeee
10 Yorumla
+1 yılKimse için kendini değiştirme bence. Kendini nasıl seviyorsan öyle kal :)
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle seni nasıl sevmiş söyle kabul etsin ve sen zaten çok zayıfsın ondan zayıf olunca ne yapacakmış ne kadar mantıksız ya bir düşün ce
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam 3 kilo alırım üstüne üstelik. Kimse için sağlığını heba etme, sevgilin gidip pet sişeyle sevgili olsun cok ince seviyosa
00 Yorumla
+1 yılSevgilinizde benim gibi zayıf, kuru aşığı.. İnanılmaz derecede bitiyorum... Kemikli kadın candır... <3
00 YorumlaBirlikte diyetisyene gidin para göz olmayan doğru dürüst bir doktor zaten ikinizinde kaç kiloda olması gerektiğini söyleyecektir 😉
00 Yorumla
+1 yılBence sevgilinin amacı farklı o boyda o kilo baya zayıfsın. Ben 165cm 60 kiloyum yinede memnunum ve kimsenin ne dediğini umursamam
00 YorumlaSeninle sevgili olmak isterken nasıldın? Bir gün seni bırakıp giderse ne olacak? Bunları bir düşün. Ona göre gönder ya da tut onu.
01 Yorumla- +1 yıl
abi saatler ne kadar
Herhalde olmeni istiyor sevgilin bunun başka bir açıklaması olamaz 😂😂 kanka ya hayatın ya sevgilin karar ver
00 YorumlaBacim trol soruyon bari az eglenceli bir sey sor niye bizi olmayan bir seye sinirlendiriyon
01 Yorumla
Soran+1 yılNe trollu?
- Diyet & Beslenme konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılseni sen olduğun için sevemeyecekse bıraksın yakanı. bu gün üçün beşin hesabını yapan yarın neler yapmak.
00 Yorumla daha fazla zayıfla canım
daha fazlası çok kötü olabilir10 YorumlaSevgilin dahi olsa vücut senin vücudun. Mantıklı olanı bu. Seni anlicaktır. Güzelce kendini ifade et
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlamada sevgilin aptal mı? Zaten zayıfsın amacı ne yani 45 kilo olsan ne olacak
10 Yorumla
+1 yılzaten 45 kiloyum de arada 3kilodan mi cekiniyon, sanki anlicak da 😂
10 YorumlaAy cok zayifsin ya. sacmalama Allah aşkına seni her halinle sevecek biriyle ol
10 Yorumla
+1 yılBunu istemediğini söyle ona daha da üstüne geliyorsa yol ver başkaları için değişme sakın.
10 Yorumla
+1 yılOrtalama 1.5 kg ve hiç işe yaramayan bi organın var. Onu aldır bence
10 Yorumlapazarlık yap mesela 6 kilo vermeni istiyorsa 3 de anlaşın orta yolu bulun. d
00 Yorumla
+1 yılkimse için kendinden taviz verme ya kilolu halim ya da ömür billah yüzümü göremessin de
00 Yorumla45 kilo sana az olur, şu an yeterince iyisin, buna gerek yok. Yapma!
00 Yorumla
+1 yılCinsel yaşamı bozar kilo zayıfla kilolu kızlar çok iticiler
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSeven, olduğun gibi sever. Sevmeyenin de bahanesi çoktur zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 kilo altı çok sağlıksız. 1.63 boyundayım 54 kiloyum ama zayıf duyuorum. Kişiden kişiye vucut yapısı değişir ama 50 kilo altı sağlıksızdır. 50 kiloya çıkmalısınız. Kan bile veremiyorsunuz 50 kilonun altında iseniz. Ki sizin boyunuz uzun sayılır.
10 Yorumla
+1 yılBegenmiyorsa mezarda var o kiloda cesetler onlarla birlikte olsun.
00 Yorumla
+1 yılZayıflama tabii ki bebeğim bende 168e 60kiloyum veeeeee çooook memnunummmm 💕💕💕
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Sevgilim zayıflamamı istiyor ama ben kilomdan memnunum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler