Merhaba herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Arkadaşlar ben Ekim ayından beri 10 kg verdim ama çok yavaş gidiyor yanında yeşil çay kiraz sapı mısır püskülü kullandım. Enginar hapı kullanıyordum önceden karaciğer yağlanması için kiloyu kaldırmıyor du bünyem siyah lekeler çıkıyordu sırtımda felan şu an iyiyim. Spor felan derken çok az gidiyor kg ve bu hap 2 ay önce bitti. Enginar hapı kullanan ya da lokman hekimde olan kilo vermeye yardımcı başka hap bilen var mı hızlansın istiyorum da
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba Merve Hanım;
Ekim ayından beri 10 kg vermiş olmanız aslında az değil gayet güzel. Bunun için öncelikle sizi tebrik ederim ancak kullandığınız takviyeler mısır püskülü, kiraz sapı ya da enginar ekstratı. Tüm bunlar bize kilo verdiren şeyler değildir.
Laksatif etkili diüretik özellikli içeriğe sahip, siz daha fazla kilo vereyim diye bunlara yüklendiğinizde aslında vücudunuzun tüm elektrolit sıvı kaybını bozmuş oluyorsunuz. Kısa zamanlı etkisini görmeseniz de uzun zamanlı farklı olumsuz reaksiyonlara neden olabilir ve sürekli diüretiği maruz kaldığınız aynı zamanda diyet yaptığınız için bağırsak tembelliği dediğimiz durum ortaya çıkmış oluyor.
Her ne kadar kilo vermiş olsanız da diyet dışı ufacık bir şey yediğinizde kilo alma ihtimalimiz de çok yükseliyor böyle olunca. Kilo verdiren zayıflatan bir ürün gördüğünüzde oradan direkt uzaklaşmanızı öneririm. Çünkü maalesef böyle bir ürün yok, sağlıklı kilo vermenin yolu beslenme ve spordan geçiyor. Kullandığınız bu ürünler ihtiyaca yönelik olarak arada bir kullanabilecek olan şeyler.
Bir aktara ya da ürün satan bir yere gittiğinizde size binlerce zayıflama çayı, ürün gösterebilir fakat iş bu kadar kolay değil. Vücudumuz devasa bir sisteme sahip ve bir homeostazık dengede çalışmasını sürdürüyor. Ona baskı yapar ve sırf kilo verme uğruna bir çok ürünü zorla içeri sokarsak bu denge bozulacak ve size küsecektir. O yüzden bedeninize değer verin ve kilo vermek için yaşam şeklinizi değiştirin sağlıklı beslenip spor yaparak düzenli uyku düzenine sahip olarak bu süreci ilerletin.
Sevgiler.
Sağlık dolu günler diliyorum.