Güncellemeler
+1 yıl
Çocukluğumda komşumuzun kızı yüzünden idrar tutma huyum vardı. şu an normal zmaanda bile artık son raddede hissediyorum.
Çocukken geceleri idrar kaçırma sorunum vardı sonra geçti zamanla. Bunun içinde hiç doktora götürmediler o zmaan.
Son 2 3 senedir zaten böbreklerim ağrıyor ayrıca ne zaman su içsem 5 10 dk sonra tuvalete çıkıyorum.
Hiçbir zman bu uyuyamayacağım derecede olmamıştı son 1 haftadır bu durumdayım
Çocukken geceleri idrar kaçırma sorunum vardı sonra geçti zamanla. Bunun içinde hiç doktora götürmediler o zmaan.
Son 2 3 senedir zaten böbreklerim ağrıyor ayrıca ne zaman su içsem 5 10 dk sonra tuvalete çıkıyorum.
Hiçbir zman bu uyuyamayacağım derecede olmamıştı son 1 haftadır bu durumdayım
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm gece uyuyamadım neredeyse çıldırmak üzereyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diyecem ama senelerdir çekiyomuşun yazın sıcakta da çıkıyonmu
Evet aslında sürekli böyleyim. Gündüzde su çok içersem sürekli idrara çıkıyorum. İşte bana denk geliyor hep en başında böbreklerim ağrıyor dediğimde doktora taksa beni bu raddeye gelmeyecek bende gitmek istemiyorum da artık. şu an ileri bir dereceye geldi hiç böyle olmamıştım susuzluktan ölüyorum ama uyyabilmekmiçin içmiyorum
Sıkıntılı bi durum kesin git doktora böbrek yetmezliği bile olabilir
Bol su içmen gerekiyor tüm diğer içecekleri hayatından çıkar bi süre
Artıl sudan soğudum o durumdayım. Bir dönem çok su içiyordum ama sürekki kendimi lavaboda buluyorum gğndüz de gece de. şu an öncekinden de aşırı bşr durumda çünkü saddvr akşam çay içtim ve üstüne 6 dega en az lavabıya gittim ve uyuyamıyorum asla uykum yok
Bence piskolojık artık uyuyamıyorsun boyle bi şeyin hiç olmadığını düşün ve öyle uyu ya da karnına parmak uçlarıyla yavaş yavaş masaj yaparak uykuya dalabilirsin bol su içmeye devam et sen yinede
Uyursam uyanmakta güçlük çekiyorum sorun ords ve ben her seferinfe patlayacak durumda gidiyorum lavaboya uyanıkken zar zor yetişirken benim gibi uykusu ağır birinin bol su içip uyuyup lavaboya kalkmaya çalışması birsz hazin bir son olur
Doktora gitmen şart
Mesela ben ayaklarım soğuksa çok sık çıkarım. Ayaklarıma dikkat et bence.
Yok gayet sıcak hiç olmadıkları kadar :(
O zaman böbreklerin ya da meshaneyle ilgili bir sorun olabilir doktora gitmeni tavsiye ederim.
Gidiyim de ya takmıyorlar. Onu geçtim pandemide hele de bu durumda gidemem
Evet ne yazık ki devlet hastaneleri şu durumda öyle. İmkanın varsa özel hastaneye git.
Ben devlet ya da özel olarak düşünmüyorum tamamen doktorla alakalı. Çok iyi doktorlar da buldum ama üroloji de başran bir doktor bulmak eziyet gibi.
Tabi doktordan doktora fark var ama devlet hastaneleri şu sıralar biraz yoğun ve tedirginler ister istemez. O yüzden öyle dedim
Anladım uok zayrn brn genel olarak söylemiştim şu an için değil doktorlar sürekli yaşın küçğk diyerek birşeyleri olmaz diye geçiştirfi de bir dönem ondan gidesim de gelmiyor doktora. Bri sürü doktora gittim bir dönem midem için 1 sene kustum endoskopiyi resmen zorla yaptırdım sonunda yine benim dediğim çıktı. Yani anlamıyorum brişey varki bu kadsr ısrarcıyım. İnsans hastalık hastası muamelesi yapıyorlar
Olur mu öyle şey yaşın küçük diye insanı baştan savmak olur mu
İnternetten bak. Sende aktif mesane, prostat veya alerji olabilir.
Tüm belirtileri yazman lazım.
İnternetten neye baksak heo kansere kadar gidiyor o yüzden bakmıyorum artık yaşayan veya bilgisi olan birini tercih edeirm
Bazı egzersizleri yap. baharatlı ve acı yiyeceklerden uzak dur.
Çay ve kahve yasak.
Asitli meyvelerdende uzak dur.
Tuzlu ayran tüket.
Bir süre uygula bana durumunu bildir.
Gereğinden fazla su içme ve ayaklarını sıcak tut.
Susuzluktan ölüyorum ama uyumak için içmiyorum o durumdayım şuann
İdrar kesesi basıncından kaynaklanıyor olabilir. Bi öğrencimde vardı böyle bi sorun. İdrar kesesi basıncı düşükmüş ve sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyordu. Doktora bakılmanı tavsiye ederim.
Çok su içmenden dolayı çıkıyorsa diyabet olabilir.
Yok sırf by yüzden su içmek istemiyorum. Akşam saddce 2 barsak çay içtim 6 defa tuvalette çıktım hala da uyanığım. Çok su içtiğin dönemlerdr oldu o zaman da günümün yarısı gidiyordu. şu an su içmiyorum hatta çok susadım ama yineede aynısı
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir o zaman. Ya da mesanende bi sorun vardır.
Böbrek taşın mi var?
Bilmem en son geöen sene normal hastaydım idrar tahlilinde kan çıktı ama ondan sonra daga gidemedim ilaç vermişlerdi 1 hafta sonra tekrar tahlil yapılacaktı gidemedim. Ama zaten 2 3 böbreklerim ağrıyor ve buz gibi genelde böbreklerim in oldupu yer
Bi yakınımın da böbreğinde taş var. Yakın zamanda hastaneye gidersen çok iyi olur senin için.
Geçmiş olsun