Sürekli vücutta şiddetli yanma ve iğnelenme neden olur?

Aslında 2 yıl önce antidepresan tedavisi gördüm asosyallikten dolayı toplu ortamlarda sıkılıyordum panik yapıyordum ilaç kullandım ama az kalsın ilaç yüzünden felç kalacaktım bıraktım her şeyi ne olduysa 2019 yılının yaz ayında oldu vücudum birden bire aniden sıcaklıyordu ve sadece kollarımda yanma iğnelenme oluyordu taaki bir gün bütün vücudum yandığı ve iğnelendiği için acile gittim herkes tek bir şeyden şüphelendi (HıV) tabiki negatif çünkü ilişkim yok olmadıda zaten sonra anladım ki psikolojik çünkü korku anında heyecan anında utanma anında toplu ortamlarda veya sıcak bir ortamda vücudum aniden sıcaklıyor ve bütün vücudum yanıyor sanki bütün vücudumu arı sokuyor o derece şiddetli ve dayanılmaz bugünde fizik tedaviye gittiğim sırada durduk yere bütün vücudum hiç olmadığı kadar şiddetli bir biçimde yandı ve iğnelendi dayanamadım kaçıp gidecektim söyleyemedim fakat doktor sırtıma bakıncaya kadar sırtına noldu dedi anlattım o kadar yandı ve iğnelendiki sırtım tamamen uyuştu ve aradan saatler geçmesine rağmen halen devam ediyor psikiyatrik ilaç kullanmaktan korkuyorum yan etki yapar diye ne yapıcağım bilmiyorum lütfen bir şey söyleyin😭
Sürekli vücutta şiddetli yanma ve iğnelenme neden olur?