Sağlık Vajinada yanma ve kaşıntı neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yanma ve kaşıntı neden olur? Güncellemeler+1 yıl 2 kere doktora gittim geçmedi :D Güncellemeler+1 yıl Erkek arkadaşım var sağolun yinede görüşleriniz için :D Vajinada yanma ve kaşıntı neden olur? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hulkaşıkadın Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl mantar vardır.. idareten travazol. krem al. ise yarar.. ileri derecede ise fitil gerekir 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ya mantar ya enfeksiyon ya da idrar yolu enfeksiyonu 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence adamakıllı bir doktordan randevü al hastaneye git devam ediyorsa sürekli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynı soruyu erkek içinde soruyorum aynı sıkıntıdan benim ufaklık ta da var bı cevap versin konunun uzmanı olan biri 0 0 Yorumla
Asksensin02 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Benden sana tavsiye vazelin kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne işe yarıyor Yorumla Asksensin02 +1 yıl Hemen keser kaşıntıyı mantar varsa da yok eder 3 gün yatacağın zaman kullan Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İdrar yolu enfeksiyonu ya da mantar vardır 0 0 Yorumla
ByWood Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl pişik olmus olabılırsn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaa sen yaşıyor musun? Yorumla
susbisuss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bence şifayı burada arama 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İki kere doktora gittim geçmiyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ilişki yaşıyormusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanma durumu ilişkidende olabiliyor kaşıntıda olabilir yani o konu detaylı ama Yorumla
anladimseni Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Pudra dene 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne pudrası Yorumla Mehmet_Mete +1 yıl Bebe pudrası Yorumla Soran +1 yıl Ne işime yariycak Yorumla Mehmet_Mete +1 yıl Yanmayı geçirir biraz olsun bir dene ne kaybedersin Yorumla Soran +1 yıl Daha kötü olabilir Yorumla Mehmet_Mete +1 yıl Yanma ve kaşıntı dışta mı? içte mi? Dışta ise pişiktir pudra iyi gelir. İçteyse mantar veya enfeksiyondur doktora gidip ilaç yazdırman gerek. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
mantar vardır.. idareten travazol. krem al. ise yarar.. ileri derecede ise fitil gerekir
ya mantar ya enfeksiyon ya da idrar yolu enfeksiyonu
Bence adamakıllı bir doktordan randevü al hastaneye git devam ediyorsa sürekli
Aynı soruyu erkek içinde soruyorum aynı sıkıntıdan benim ufaklık ta da var bı cevap versin konunun uzmanı olan biri
Benden sana tavsiye vazelin kullan
Ne işe yarıyor
Hemen keser kaşıntıyı mantar varsa da yok eder 3 gün yatacağın zaman kullan
Enfeksiyon ya da mantar
Mantar olabilir düzenli duş al
İdrar yolu enfeksiyonu ya da mantar vardır
pişik olmus olabılırsn
Aaa sen yaşıyor musun?
Iltihap kapmıs olabilirsiniz
Mantar bulaşmış olabilir
Bence şifayı burada arama
İki kere doktora gittim geçmiyor
Enfeksiyondur. Birde iyi kurulamak çok önemli.
Bilmiyorum doktora görün istersen
Mantar vardır
Enfeksiyon olabilir.
Mantar olabilir
mantar kapmıssın
Mantar var travazol krem al
ilişki yaşıyormusun
Evet
yanma durumu ilişkidende olabiliyor kaşıntıda olabilir yani o konu detaylı ama
Mantardır
Enfeksiyon dan olur
Pudra dene
Ne pudrası
Bebe pudrası
Ne işime yariycak
Yanmayı geçirir biraz olsun bir dene ne kaybedersin
Daha kötü olabilir
Yanma ve kaşıntı dışta mı? içte mi? Dışta ise pişiktir pudra iyi gelir. İçteyse mantar veya enfeksiyondur doktora gidip ilaç yazdırman gerek.
Mantar olabilir
Enfeksiyonn