Sabah aç karnına bir bardak sirkeli su içersem zayıflatır mı, zararları ve faydaları nelerdir?

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Mide problemin varsa sirkeden uzak durmalısın. Sabah aç karnına ılık su içerek yağlarını eritenler duydum bunu dene istersen.
Hakıkı sirke ıse bırkac damla olabılır ama migdende sorun varsa salatalara kullan sabahları ılık suda ıcsen faydası olur
bende bir ara her sabah içiyordum pek zayıfladığım söylenemez ama metobolizmayı hızlandırıyor ve sağlıklı birşey oldugu kesin
Sakın sakın içme ben yaptım miydem deliniyormuş aylarca tedavi gördüm yediklerine dikkat et biraz birde hiçbir şey yapmadan uyanır uyanmaz 15.20. tane mekik çek ama düzenli bak nasıl kg. Veriyorsun kolay gelsin
Icmek degil de icine biraz tuz atip agzini calkalar isen hem istagi kapiyir hemde com iyi temizlik yapiyor
O metonolizmayı hızlandırır ve tuvalet ihtiyacı hissedersin
peki tuvalet ihtiyacı demişsin ama herkes metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar
Sabahları ılık bir bardak suyun içine yarim limon sık ve içi zayıflatır, ayrıca benim uyguladigim bir yöntem var akşamları yemek yerine yulaf ezmesi musli yiyorum 5 yemek kaşığı musli be 1,5 bardak süt gayet super 15 günde 5 kg verdim
Direk tuz ruhu iç kökten çözüm
Manyak mısın aç aç mideye asit alınır mı
Ne saçma seylere giriyorsunuz zayıflamak istiyosan çok basit iradene sahip çık sağlıklı beslen kalorine dikkat et bu kadar
Ben sabahları 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatli kaşığı bal karıştırıp içiyorum çok faydası var bağırsaklari temizliyor zayıflamaya birebir denemelisin 😉😊
zayıflamak istiyorsa daha farklı yolları var önce metobolizmanı hızlandırıp sindiirmi kolay şeyler yemen gerkeli
Limonlu su içebilirsiniz onun yerine diyetisyenim önermişti bana. Ve mutlaka bol su, hareket. 🌺
Mideni mahvedersin. Onun yerine Limonlu su iç.
seni bilmem ama ben olsam kusardım
Iy sirke ne be öğh öğhhhhh
Mideme zarar verebilir.
Kan grubuna göre beslen.
Metabolizman hızlanır
sirkenin faydası olur.
Limon ve ılık su
Sirke, içeriği zengin bir besindir. İçeriğinde A, B1, B2, B6, C ve E vitaminlerinin yanı sıra pektin, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve fosfor gibi mineralleri barındırmaktadır. Sağlıktan güzelliğe hatta temizliğe kadar bir çok alanda kullanılmaktadır bunların yanında bir çok birey zayıflamak için de sirkeyi kullanmaktadır.
Sabah aç karına içilen sirkeli suyun kilo verdirdiğine daynan kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Mide içerisinde kuvvetli bir asidik ortam vardır. Bilindiği gibi sirke de asidik bir besindir. Sabahları midemiz boş iken kuvvetli bir asidi tüketmemiz mide sağlığımız açısından sağlıklı olmayacaktır. Ancak illaki sabahları sirke tüketmek istiyorsanız büyük bir bardak suyun içerisine az miktarda sirke ekleyerek tüketmenizi tavsiye ederim. Bu şekilde sirkenin asidik etkisini azaltabilirsiniz.
Sabahları aç iken tüketilmemesinin daha doğru olmasının yanında, sirkenin birçok yararı bulunmaktadır. Sirkeyi salatalarınıza veya çorbalarınıza ekleyerek içerdindeki zenginliklerden faydalanabilirsiniz.
Şimdi sirkenin yararlarından bahsedelim;
Gereğinden fazla ve yanlış kullanılan sirkenin zararları:
teşekkür ederim