Bu aletlerin uzaya çıkan astronotlarin kas ve kemik kaybini önlemek için nasa tarafindan bulundugunu ve spor salonlarinda bulunan pahali versiyonlarıyla çok işe yaradiklarina inanıyorum. Ama hiç denemedim. Sadece otobüs mola yerlerinde 1 lirayla çalışan titreşim aletlerini denedim. Araçta uzun süre oturduktan sonra gayet iyi hissettiriyor.
Bence o işlev farklı formüllerle de sağlanabilinir. Herşey için birşey çıkarıyorlar sürekli. Bence gereksiz. Doğru egzersizleri bu alet olmadan da yapabilirsiniz.
Titreşimli olduğu için kan akışını hızlandırıyor yağ yakımını destekliyor ancak yeterli ve etkili gelmedi bana. Hani şu renkli oyuncak gibi duran kaşık bıçaklar var ya plastiğe benzer bir maddeden... onlar gibi biraz.
Arkadaşim aldi. Epey de büyük bi cihaz ama sallayarak yag eritiyorsa bile kasları da eritir kesin. Bunu ona defaatle söyledim. En güzel zayiflama sekli, egzersizdir. Yogaya bayiliyorum mesela.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96Hiç kullanmadım.
Bu aletlerin uzaya çıkan astronotlarin kas ve kemik kaybini önlemek için nasa tarafindan bulundugunu ve spor salonlarinda bulunan pahali versiyonlarıyla çok işe yaradiklarina inanıyorum. Ama hiç denemedim. Sadece otobüs mola yerlerinde 1 lirayla çalışan titreşim aletlerini denedim. Araçta uzun süre oturduktan sonra gayet iyi hissettiriyor.
Bu aletlerin babasi power plate markasidir. Ve en pahalısidir.
Bence o işlev farklı formüllerle de sağlanabilinir.
Herşey için birşey çıkarıyorlar sürekli. Bence gereksiz. Doğru egzersizleri bu alet olmadan da yapabilirsiniz.
Şimdi alıp bir hevesle kullansan dâhi 2 ay sonra kenara atarsın tozlanır orda... en fazla çocukların oyuncağı olur.
Titreşimli masaj aletleri bundan daha iyi iş görür.
Her pozisyon ve hareket için etkili olmaz zaten.
Hani şu vakumlu çanta, sebze doğrayıcı aparatseti vb yayınlayan reklam kanalları var ya onlardsn çıkma gibi duruyor.
Bilemedin
Bilemedim o yüzden kullanan birileri lazim
Titreşimli olduğu için kan akışını hızlandırıyor yağ yakımını destekliyor ancak yeterli ve etkili gelmedi bana.
Hani şu renkli oyuncak gibi duran kaşık bıçaklar var ya plastiğe benzer bir maddeden... onlar gibi biraz.
Olimpiyat hazırlık merkezinde vardı ama daha büyüğü demekki dedim faydalı bisey
Tabi ki etkisi var ama vereceğiniz paraya değmez bence.
Pedli masaj aletleri bundan daha etkili olur ciddiyim.
Arkadaşim aldi. Epey de büyük bi cihaz ama sallayarak yag eritiyorsa bile kasları da eritir kesin. Bunu ona defaatle söyledim. En güzel zayiflama sekli, egzersizdir. Yogaya bayiliyorum mesela.
Ben hiçbir alete para vermem bunların her biri boş para tuzağı. En güzel spor aletsiz yapılanı tek kullandığım araç direnç bandı.
Sadece masaj koltuğu denilen alet hoşuma gidiyor. Cidden geçirmese bile rahatlatmış hissi veriyor. Diğerlerini hiç kullanmadım
Hiç kullanmadım, ama tireşimlerin kaslara hareket kazandırma ve germe faydası vardır.
Gücü biz harcamayınca ne kadar fayda sağlar meçhul..
Para tuzağı bomboş işler koşu bandı felan al daha iyi
Yalan dolan seyler. Para tuzağı
kullanmadm bilmiyrm
Saglamadi kenara attik
Bence faydası wardir
Hayır. spor yapmam.
İnanmayın