AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Hayatının dizginlerini bir başkasının eline verirsen bu şekilde her düşünceye önem verirsen sen yaşama boşa o zaman
Ya sen insanları kafaya takma kilolularla da dalga geçiyorlar zayıflarla da kendileri manken ya zaten. İnsanların psikolojisini bozmayı çok seviyolar
Kilo alirsin ileride 😄hele dogum yaparsan düzelir bu durum🙂o kadar kafaya takilacak bir sey degil bence
160-43 kötü değil. dalga geçenleri umursama kendine bak de
bence 160-43kg iyidir
50 kilo dalga geçilecek kilo mu ya ne alakası var ben 52 kiloyum valla gayet iyi duruyo
Üşenmedim gittim profilini açtım :D Cidden çok iyi duruyor.
Kimin ne dediğini o kadar takmamalisin. Vitamin alın vücut kitle endeksinizde zayıf sağlığınız için bir şeyler yapmayı deneyin başkaları kilima laf ediyor diye degil:)
Sen de onlara sen bu kiloyla nasıl obeziteden ölmedin diye sor bak nasıl susarlar
Öncelikle herkese karşı "sanane" kelimesini kullan. Korkma eşin yanında olsun yeter.
Suç değil tabiki sağlığın için diyetisyenden destek alabilirsin
Benim esim 37 kilo. ile hamile kaldi boyu seninle ayni 4. 5 cm var aranizda 2 sene olacak oglum oldu suanda 45 46 kilo ve zyif bunun alay konusu edenlere yaziklar olsun sen aldirma kimselere
Altına kalın şeyler giy. 2 tane kazak, altına da tayt giy. Ben öyle yaptım şu an harbiden etli duruyorum. Biliyorum büyük sahtekarlık ama bunların ağzını kapatamazsın. Bende bütün gün bunlarla uğraşıyorum. Öyle bir giyinmişim ki görenler oha diyecek bugün.😂😂😂
suç deyil ama kendimle karşılaştırınca tuhaf ilkokulda 45 kiloydum çünkü
Ne kadar güzelsiniz maşallah. İnsanlar sizin gibi olmak için para harcıyorlar. Kıymetin bilin
İnsanlar zaten anca dalga geçerler kendileri kılını bile kıpırdatmazlar
İnsanların söylediklerine kulak asma. Kendi sağlığın için biraz kilo almaya zorla kendini.
İleride onlar keşke kilo versem zayıflasam diyecekler
Koskanç onlar
Herkesin bünuesinin rahat ettiği bir kilo vardır
Takma dediklerini
Tabikide hayır sen milleti takma kilo alırsın bunlar kolay işler kafana takma 🙃
Aynı şeyi kilolu olanlara da yapıyorlar. Insanlar böyle maalesef. Sen takma onlari.
sen böyle kal sana laf diyenleri sen 40 olunca görelim dipleri düşer
Abla aynı sorun bende de var bunun tek çözüm yolu var bu terbiyesizliği yapanlar la ilişkini kesebiliyorsan kes
Kime ne senin ne yediğini süt emdiģinde kendin ne istiyorsan onu yap sağlın için
Neresi sucki bende kiloluyum diye benimle dalga geciyolar. Montofon ayi okuz dana camis Allah ne verdiyse acimadan saldiriyorlar.
Ben alistim sende alis
Gizli
Kilo güzel oluyor kadın kızlar gözler yüzleri takmayın
Toplumda %20 güzel insan %10 orta %50 güzel olmayan insanlar olduğunu düsün ve sen sence hangi yüzdeliktesin
Geriye kalan %20 lik boş insan
@gölcüktenbirinsan matematiğim kötü oldugu anlasildi üf
Geriye %60 mı kalıyo cahal seni
insanlar boş konuşmayı çok sever yoksa düşünmek ve beyinlerini yormak zorunda kalırlardı.
sorun yok uzağa işeyemedıgım ıcın benlede dalga gecıyorlar ne yaptımda yarım metreyı gecemedım senle yarıssak bana 1 bucuk metre fark atarsın
Bünye meselesi o. İleride istemesen de bir miktar alacaksın. Bence pek sallama koca g... tlüleri 😉
eskiden zayıftım kilo almak istiyordum.. şimdi ise vermeye uğraşıyorum.. kendimle uğraşmayı hiç bırakamadım.. bence sen de dert etme sadece iyi beslen ve spor yap..
Hiç alakası yok ya, nasıl görünmek istiyorsan öyle görün. insanların boş laflarını asla dinleme
zayıf değilsin çok bence. Çoğu insan kilo vermeye calışıyor boş ver onları
Hoşt köpekler !
sen çocuğunun sağlığını düşün!
sen kendin için kilo vermek istersen diyetisyenle bu olabilir
Çok içten pazarlıklı bir tip misin? Sinsirella kadınların çoğu öyle de. Görümcemden biliyorum
Sen yine iyisin ya ben 1.77 boyum var 52 kiloydum en son
Kimse için kendini değiştirme. Sen onları takma senin harika bir fiziğin var. Sağlığına zarar veriyorsa kilo almanı öneririm ama sırf zorba davrandıkları için kendin ol.
insanlar konuşur kilolu olsaydında dalga geçerlerdi aldırış etme maymun gibi insanlar dicemde maymunlara hakaret olur sen aldırış etme nasıl istersen öyle yaşa :)
valla bende vermek istiyorum hep özenmişimdir 50 kilo olan kızlara
onu diyen kesin 70 80 kiloluktur
Kıskançlık... Sıkma canını kafana takma bile
kıskanıyorlar birtanem takma sen
bende 160 boyunda 40 kilo birisiyim yaşım 15 benlede çok dalga geçiyorlar çubuk adam diye yapacak bişeyim yok çok takıyorum maalesef..
Yani kafaya takma dicem de bence sağlık için biraz kilo almaya çalış ama onlar dedi diye değil kendi sağlığın için kilo al
Ya takılma insanlar sürekli konuşur bende 46 kiloyum yani bu insanlara göre zayıf olmakta kilolu olmakta suç takılma sen
insanlari asla memnun edemezsin. sen nasil seviyorsan oyle devam et.
Şuç neden olsun ki yüce Allah'ım seni böyle yaratmış suç seninle dalga geçen insancıklarda
Valla ben de 65 kiloyum vermeye çalışyorum hayat böyle işte 😂😂
😁😁
@paapatyahanimmm
Boş ver sağlıklıysan
Canım balik yağı al kullan düzenli istah aciyor kilo alacaksın eminim
Boşverin onları kafaya takmayın
Boşvereceksiniz onları onlar konuşur herşeye bi yorum yaparlar kendilerine bakmadan
Büyük suç, zayıflara iibbrret-i alem için meydan yargısı
Kendilerine baksınlar yağ torbaları
Bu onların zayıflığı.
Sen de onlarin kusurlariyla dalga gec kısasa kısas
Onlar önce kendi koca g*tlerine baksınlar
Zayıflık sağlıklıdır her zaman
Saçmalama ya zayıf olmak niye suç olsun
Kilolu olduğum için insanlar benle dalga geçiyor
Zayıflık dalga geçilcek birşey değil
Bak TCK da var mıymış öyle bi suç
Yaaa takmaa kiskandiklarindan oyle yapiyorlar
fitness e salonuna git