Kendimi bildim bileli zayıf biriyim, hep 37-44 kilo arasında gittim geldim. Şu anda 43 kiloyum ve boyum 1.60, kemik yapım iri olduğu için o kadar zayıfta göstermiyorum. 2 yıl önce evlendim, 3 ay önce de kızımı kucağıma aldım. 50 kiloya kadar bile çıkmıştım. Lohusa döneminde 7 kilo birden verdim, iyi de besleniyorum kızımı süt emiyor diye.. sizcr suç mu? Herkes dalga geçiyor, sen bu kiloyla nasıl anne oldun diyorlar..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSuç değil de gerçekten çok zayıfsın ama sen de böylesin yani yapacak bişey yok ve tek değilsin bu konuda. Bi abimizin eşi de evlendiklerinde 38 kiloymuş. Başta inanmadık sonra bi tepsi baklava kaybettik 😅😅 O günden sonra normal karşılıyorum. Ama evet şakasını da yaparım bazen. Zayıf olmak iyidir de bu kadadr zayıf ne bileyim...
12 Yorumla- +1 yıl
Evet arayıp sorduk ve iddia olarak bi tepsi baklava kaybettik 38 kiloymuş kadın kendisi demese inanmazdım
En İyi Cevaplar
Bence insanlar görünüşlerine göre değil duygularına göre değerlendirilir önemli olan sen kendinden memnun musun eşin senin yanındamı eğer bunlar varsa gerisini kafaya takma, artık onlar ne diyorlarsa desinler sence sorduğunuz gibi kötü olarak algılansaydı eşiniz sizinle evlenirmiydi insanlar iki çeşittir siz diğer taraf ile ilgilenin sizi eleştirenler ile değil.
20 Yorumla
Senin suçun değil tabiki de ayrıca niye suç olsun ki? Bende biraz zayıfım millet mutfağın kapısından geçerken kilo alıyor ben yatmadan önce 2 tabak makarna avuç dolusu kuruyemiş süt tüketiyorum ama nafile. 🤷♂️ Dalga geçenlere bakma sen zayıf halinle anne olmuşsun bundan büyük güzellik olamaz. 😊
30 Yorumla
+1 yılZayıfsın dalga geçerler kilo alırsın aaa kilo mu aldın sen dikkat et derler. Takma kafama sen ne düşünüyorsun o önemli. Yoksa onlar hep bir şeyler derler de derler.
130 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
84Cevap
+1 yılBence kıymetini bil insanlar senin kilona düşmek için senin gibi zayıf olmak için komaya giriyorlar veya ölüyorlar bilirsin son dönemde güzellik algısı üzerine epey düşüldü farkındaysaan herkes estetik yaptırıyor herks birbirine benziyo herkes zayıflamak için neler yapıyor o yüzden bana göre şanslısın bana da kızın biri dediki sana erkekleein yüzde 10 u bakar çok zayıfsın bana da yüzde 90 ı dedi bak şu kalçama ne kadar güzel fiziğim var biraz beni örnek al şöyle bi inceledim fiziğini borudan farkı yok her yeri et kıvrımı bile yok ona acıyarak baktım bazı insanlar çok kıskanç seni kıskandıkları için yapıyorlar türk kadınlarızayıf görünce ya imrenerek bakar ne güzel zayıfsın bi de bana bak kilo vermem lazım der tribe girer böyle bi dönemde zayıf olmak bi nimettir bu nimete şükret
30 YorumlaBak millet çok boşboğaz elestirmeye yer ariyolar boş kafalarini elestiriyle doldurmaya calisiyolar. Bebek dogurmussun daha ne olsun. Ama isin saglik boyutuna gelelim. 1.60 boyunda bir kadinin saglik icin alt ve üst sınırları 45-55 arasidir. Daha azi ve daha fazlasi zarar. Bir de işin görünüş kismina bakalim. 1.60 boyundaki birinin güzel görünmesi icin kilosu en az 50 en fazla 55 olmalidir. Yillardir spor yapiyorum bu artik ezberledim hangi boya hangi kilonun ideal oldugunu. Sagligini ve görünüşünü düşün ve 45-55 arasini gecme. Dedigim gibi 45 kilo sadece saglik icin. Yani 45 kiloda güzel görünmeyebilirsin. 50 ve 55 kiloda cok güzel bir kadin olursun. Eger ki kilo alamiyorsan doktordan yardim alabilirsin. Spor salonuna gidip sporla kilo alabilirsin. Millet sporun sadece kilo vermek icin oldugunu saniyor, sporla kilo da alinir. Sana iyi bir beslenme ve spor programi lazim
13 YorumlaSuç değil ama seni rahatsız ediyor anlaşılan. Ben de hayatımın çok büyük bir kısmını aşırı zayıf birisi olarak geçirdim. Sonra da tersi oldu. Aniden kilo aldım :D
Hayatımın yarısını kilo almaya çalışarak, diğer yarısını da kilolarımı vermeye çalışarak geçirdim.
Diğer insanları çok takma ama kendin rahat etmek istiyorsan kilo almalısın. Yolu da çok yemek yemek. Sen çok yediğini sanıyor olabilirsin ama aslında öyle değil. Diğer insanları gözlemle. Senden fazla ne yiyorlar? Ona göre yemeğini bir ölçü ile önüne koy ve bitirmeden bırakma.
Tabi bir de hormanlara baktırabilirsin. Fazla çalışıyor olabilirler.10 Yorumla
+1 yılBu insanlar, bu insan müsveddeleri alay etmek için bir şey bulut mutlaka. Önemli olan senin sağlığın. Eğer sağlığın yerindeyse zayıf olman önemli değil. Benimde kilo problemim var, benimle de alay ediyorlar. İki buçuk aydır diyet yapıyorum ve az kilo veriyorum. Hepimizin metabolizması farklı, şu insanlar insan görünümlü yaratıklar her şeye bir kulp bulur. Banada "emzirirken daha çok kilo alınır"demişlerdi. Demek sana da "bu zayıflıkla nasıl çocuk doğurdun'' demişler. İnsanlar bir anneyi üzemez, buna hakları yok. Kendinle alay ettirme. Belki de seni kıskanıyorlardır, senin gibi ince olmak istiyorlardır 😉 O gereksiz eleştirilere hiç takılma güzel anne 🌸
10 YorumlaNiye dalga geçiyorlar anlamadım, suç değil tabi ki.
Bence dalga geçenleri bir kenara bırak, kafana takma. İlk fırsatta, belki pandemi bitince bir doktora git, neden kilo almadığının sebebini öğren.
Genetik bir durumsa sorun yok ama sağık sorunun varsa hiç değilse tedaviye başlarsın.
Nasıl iğrenç insanmış onlar... Hem cahil hem iğren... Anne olmak ile kilonun ne alakası var?
Ben sana şunu söyleyeyim, kendileri biraz fazla yiyince göbeklenip yağlanıyorlardır, hamile kalanları da duba gibi oluyordur bu yüzden seni kıskanmışlardır , sana saldırıyorlardır...
Terbiyesiz , bencil insanlar, hayatından çıkar onları, bir daha görüşme, onlardan sana fayda gelmez , sadece zarar gelir.
Senin düşünen insan sana "neden kilo almıyorsun, bir doktora görün " der, dalga geçmez.
Sen uygun bir zaman da bir doktora görün bence, ne olur ne olmaz.00 YorumlaSağlık konusunda 394 cevap paylaştı. 158im 35 kiloydum zor bir süreç geçirdim, zayıflıyordum sürekli kasıtlı bir şey değildi yani diyet falan yapmıyordum ölecektim nerdeyse en küçük bir şeyde hasta oluyordum insanlar sana destek olup moral vereceği yerde daha çok demoralize olmana sebep oluyor hayatımdan o insanları çıkardıktan sonra her şeyin yolunda gittiğini farkettim. Şu an 41kiloya ulaştım ve kolay olmadı 5 yıllık bir süreç bu.. Kim ne derse desin takma sağlığın yerinde mi sen mutlu musun problem yok.
30 YorumlaMillete kendini begendirmeye calismayacaksin. Onlar ne derse desin bi kulağından girip diğerinden çıkacak. Bende evlenmeden önce 50 kiloydum herkes ne kadar zayifsin, biraz kilo al, belin kırılacak der dururdu. Evlendim bi oğlum var. Zor zamanlardan geçtim yemesem bile kilo aldım. Can sıkıntısı ve uykusuzluktan. Benim en zor zamanımda yanımda olmayanlar, neden böyle olduğunu sorgulamak yerine şimdi çok siskosun deyip daha da canımı sıkmaya çalışıyorlar. Çok şükür artık bende kilo vermeye başladım. Zayıfladıkça da kilo sana yakışıyor diyorlar. Yani anlayacağın insanlar her türlü kusur bulabilir. Kendinle barışık ol her zaman.
20 Yorumlayani kimse kınayamaz bunu ama nadiren de olsa çevremde senin gibi insanlar var. özellikle bayan. iki çocuğu var ama çok zayıf. konuya gelirsek zayıflık görecelidir. sağlıksız zayıflık ayrı sağlıklı zayıflık ayrı. hamilelik döneminde doğum zamanlarında lohusa döneminde vs kan şekeri düşmesi ne bileyim aşırı beden bitkinliği gibi birşey yaşamadı isen muhtemelen sende benim ''ya ben yiyorum çok yiyorum ama kilo almıyorum'' diyen ama yediğini bişey sanan arkadaşlar gibisin. yok ama rahtsızlık yaşadı isen kan sayımı ile başlayarak kendini kontrol ettirmen önemli.
00 Yorumla
+1 yılKilolu olunca çok kilolulusun diye alay ederler zayiflarsin çok zayıfsın diye alay ederler. anligacagin sen nasıl olursan ol millet illa bir laf bulacak söylemeye o yüzden sev kendini sağlığın için ya kilo al ya da zayifla
51 Yorumla- +1 yıl
allahın verdiği nimetleri yemeyenler allaha karşı gelmiş gibi oluyor varsa yiyiceksin o kiloyuda alıcaksın :D kilolu olanları allah aşkından ötürü tebrik ediyorum ben :D
Demeki tsh problem var metabozlizman cok calisyor sana tavsiyem dahiliye ya da entomoloji gitmeden tam terside benimki calismiyor tedavi goryorum ialc kullanmasam kilo ayırmıyorum eğer kilo almak istiyorsan dedigimi yap doktor deyilim ama herşeyi biliyorum yeri geldiğinde arastiyorum
10 Yorumla
+1 yılhayır suç değil herkes dalga geçer hem zayıfa hem kilolu kişilere ama ben de kiloluyum dalga geçiyorlar takmıyorum herkes dalga geçenler bir kendine bakmıyorlar onlar kendini allah çok güzel yarattıklarını sanıyorlar dalga geçenleri takma abla dalga geçenler daha kendine bakmadan konuşuyorlar BOŞVER KAFANA TAKMA!!!
10 Yorumla
+1 yılSuç değil de sağlığın açısından almanda fayda var bir diyetisyen ile görüşmeni tavsiye ederim
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten hamileyken aşırı zayıf olduğum için diyetisyen eşliğinde beslendim, gayet sağlıklısın diyor.
- +1 yıl
Sağlıklı isen insanları takma
Takma onları her insanın bünyesi bir değil ki herkes zamanla kilo alır senin vücudunun normal kilosu oymuş demek ki yani sana böyle söyleyenlere de güzel bir cevap ver ki kimse birşey diyemesin
40 YorumlaZayif olmak tabiki suç dril. Bnde zayifim ve banada bu tepkiler geliyor dalga konusu oluyorum cidden okadar kotuku bu yuzden kac gece agladigimi sayamam bile. Ve dunyyai yiyip kilo alamamkta ayri bi sorun.
20 Yorumla
+1 yılBenim bi tanıdık seninle aynı kilo o da anne bende zayıfım senin kadar değil 50 kiloyum bende ve 50 kilo olduğum halde çevrem sürekli baskı yapıyor kilo al iyi besleniye 41-42 olsaydım ne yapacaklardı acaba? Ama benim kemiklerim ince tam bir minyomum o yüzden zayıf görünüyorum bence yoksa normal kilodayım. Sende en az 5 kilo almaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar maalesef cehaletini kapasitesizliklerini ortaya koyuyor. Bu senin elinde olan birşey değil senin yapın böyle. Bu gün dalga geçenler yarınlarda senin gibi olmak isteyecek. Suçlu değil avantajlısın bence mutlu ol derim. Birde onlara ne ki anlamıyorum çocuk dünyaya getirmek kadının doğasında olan bir şey, uzun kısa kilolu zayıf ne farkeder ki.
00 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanlar nankördür. Kilolu olursun aa şişko derler. Zayıf olursan aa cılız derler. Ortada olursan al veya ver derler. Bunlara ne olsan yaranamazsın. Sen kendini nasıl seviyorsan öyle kal.
40 Yorumla
+1 yılYa bu insanlar her şeyle dalga geçiyorlar. İşsizler çünkü zayıflıyorsun aaa bi deri bi kemik diyorlar kilo alıyorsun kilo almış diyorlar. Boşver sağlıklıysan sıkıntı yok.
20 YorumlaSağlık konusunda 461 cevap paylaştı. Başkalarının ne dediği önemli değil, hatta günümüzde sağlıklı bir insanın zayıf kalabilmesi çok zor, ben durumunuzun şuandaki kiloda iyi olduğunu düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılHayatım onlar kıskandığı için öyle söylüyordur emin ol. Bu insanlara ne yapsan yaranamazsın o yüzden insanlarla dalga geçmeyi öğren🌸 gülerek sok lafını kimse anlamasın lafın nerden geldiğini👍🏻
30 YorumlaSen sağlıklı olduktan sonra ister kilolu ol ister zayıf kime ne ki. takma kafana böyle şeyleri. ne guzel iste zayıfsın. insanların çoğu zayıflamak için uğraşıyo
20 YorumlaMillet vermeye çalışıyor senin dert ettiğine bak sağlığın yerindeyse ki çocuk bile yapmışsın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin daha ne istiyorsun. Sende onlara kilolusun kilomu aldın sen de onlar bozulsun ne takıyorsun bosuna
10 Yorumla
+1 yılBnmde boyum 165 48 kilo civarıyım ben pek beğenmem kilomu ama herkes çok beğeniyor fiziğimi. Bi 5 kilo alsan normale dönersin aslında çok bi açığın yok 38 kilo olan insanlar var maalesef sen yine iyisin. bi kere 50 ye çıkmışsan demekki kilo almaya yatkın bi metabolizman var yoksa onuda alamazdın bence. Ben diyetisyene gitmiştim ve verdiği diyeti uygulayınca 10 günde 4 buçuk kilo almıştım denemekte fayda var 😊 istersen yardımcı olabilirim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bana özelden lütfen yazın kilomuz boyumuz aynı size bir şey danışmak istiyorum
Takılmamaya çalışacaksın çünkü bizim ülkemiz böyle kilo alırsın obez derler kilo verirsin cılız boyun kısa olur cüce derler çok uzun olursun sırık bir insan bunları çok diline takıyorsa maldır insanları aşağılayıp ego kasmaya çalışıyordur her şeyin 10 numara olsa yine bir şey bulur bu tarz tipler
10 Yorumla
+1 yılHiç hayat enerjin düşmesin. bende aynı şeyleri yaşadım. aşalık komplexine bile girdim. ama şimdi benle aynı yaşta olanlar benle alay edenler götü başı şişmiş insanlar şimdi. ben hayla zayıfım ve şimdi gıptayla bakıyorlar. hiç yaşımı göstermiyorum. inan bana ilerde zayıflığın verdiği bir fiziksel enerji ve hareketlilik olucak sende. ama diğer insanlara baktığında senin gibi kesinlikle olamayacaklar. sen kendini sev o yüzden. elmasın üzerindeki tozları sil ve göz kamaştır
20 YorumlaMilletin dediklerini bu kadar takma sağlıklı ol yeter olmasaydın hissederdin zaten zayıflık en iyisi şişman olmaktansa zayıf ol valla bende bir zamanlar 43 kiloydum banada aynı söylemleri söylerlerdi aaa cok zayıfsın diye diye nazar değirdiler 49 kg oldum gerçi simdide iyi kilom ama bak ben spora başladım öyle aşırı zayıf görünmüyosan çocuğunada bakabiliyosan sorun etme sükret yiyipte kilo almadığın için 😄
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey suç değil kuralara karşı gelmediğim süre ve başka insanlara zarar vermediğin süre. Sen kendinle mutlu musun? Evetse takma başkalarına. Hayır sa değiş, istediğin gibi ol.
10 Yorumla
+1 yılBizim insanlar her şeye dil uzatmayı meziyet olarak görüyorlar herhalde. Doğum sonrası kilo alırsın laf, zayıf kalırsın gene laf. Tamamen hazımsızlık bu inan bana.
10 YorumlaBu bir suç değil zayıf olup kilo almamayı sen tercih etmedin ha tercih etmiş bile olsan şu milletin ağzını kapatın artık senin hayatını senden çok yaşayacaklar yakında sen canını sıkma sağlıklı sıhhatli bir evladın var üzülürsen o da hiisseder iki tarafı da üzmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalama aksine cok iyisin. hamilelik kilolarini falan vermissin ne guzel. bende 160 boyunda 46 47 kiloyum. muhtemelen cocugum olursa da senin gibi olurum. ve bu durum asla uzmezdi beni. bence seni de uzmesin
20 Yorumla
+1 yılbıktırdı artık kiloluyla ve aşırı zayıfla dalga geçmeler sanki kendileri harikalar sokakta kimse yüzlerine bakmaz ama miletle dalga geçmeye bayılırlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 42 kilo 160 boyundayim olculerimiz yakin kac kilodayken hamile kalmistiniz
21 Yorumla
Soran+1 yıl44 iken
+1 yılTakma sen onları. Yemene içmene dikkat et. Zayıflama hastalığına yakalanma. Bebeğinle sana mutluluklar dilerim.
20 Yorumla
+1 yılMillet 10 dakika konuşur ama sen o hayatı yaşarsın zayıf olmaktan mutlu isen öyle kal kimse için değişme
20 YorumlaDeğil elbette çıtı pıtı kızlarında albenisi vardır giyim kuşam dengeli olursa gayet hoş olur
30 YorumlaSuç değil abi herkes boş konuşuyo sanki kendileri mükkemel de insanların fizikleri tek sorun, sitir et gel güzelim🥰
10 Yorumla
+1 yılAhah bence kiskancliktan catliyorlar. Herkes 40li kilolara inmek icin sporlara diyetlere paralar dokuyor sen dogal zayifsin. Şanslisin))
10 Yorumla
+1 yılinsanlar gercekten yersiz ve hadleri olmayan seyleri eleştirmeye bayiliyor. gayet guzel bence, incecik vucut severim
10 Yorumla
+1 yılAmann millet g. t büyütmeyi maharet sanıyor 😂 takma sen
30 YorumlaNıye suc olsun sen bıraz fazla takmıssın kafaya benım eskı kız arkadasımda 48 kılo1.74 boyu vardı yanı saglıklı ısen dengelı beslenıyorsan hormonsal sıkıntın yoksa takacak bır durum yok zamanla 3-5 kılo alınır zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekemeyenler zayıflığına imrenenler psikolojik olarak seni ezmeye çalışıyor canım benim bana da aynısı yapıyorlar. Bunları hiç kafana takma onlar aldıklarını veremiyorlar onu düşünsünler😊
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep aşırı zayıf biriyle sevgili olmak istemişimdir. Zayıfları çok beğeniyorum ve suç değil. Hem kilo almaktan dolayı kalp sağlığının bozulma ihtimali bayağı az.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO insanları umursama. Herkes kendine baksın önce. Kilo yapacak sağlıklı şeyler tüket, alırsın inşallah merak etme. Bende çok zayıftım 1.65 boy, 46 47 kiloydum. Son zamanlarda aldım biraz 52-53 kiloyum şimdi
10 YorumlaBana da diyolar hep yemek vermiyolarmı sana bir deri bir kemik kalmışsın diye ama ben umursamıyorum sende umursama çünkü gayet iyi yemek yiyorum. Bir ara annemin içi rahat etsin diye doktora kontrole bile gittim hiç bir sorunum çıkmadı gayet sağlıklıyım bir çok insan kilolu olan insanları sağlıklı sanıyo ama çok büyük bir yanlış.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAman takma kafaya çocukluğumdan 23 yaşına kadar çok zayıftım herkes o konu hakkında konuşurdu.
10 Yorumla Evet biraz zayıfmışsın ama bu dlaga geçilecek bir konu değil bence
10 Yorumla
+1 yılKendinle dalga geçtirme. Dalga geçenler kendinden utanmalı ağızlarının payını ver
10 YorumlaCanım benim insanlar hep eleştirir. Ben zayıftım çok zayfsn dediler iki çocuk doğrdm kilo aldım böyle mi kalcan veremedin doğum kilolarını dediler. Galiba insanlar kendi mutsuzluklarını böyle atmaya çalışıyorlar, takma kafana. Aynaya baktgnda mutluysan tamamdr
10 YorumlaOnemli olan sagligin ve mutluysan, insanlarin soylediklerini gormezden gel cunku insanlar birbirlerine ustunluklerini anlatma cabasinda olduklari acizliklerini asla goremez.
00 YorumlaDalga geçenleri boşver onlar bildiğin canım ama kilon boyuna göre çok düşük en az 55 kilo olman lazım istersen profesyonel olarak destek alabilirsin memnunsan da sıkıntı yok...
00 Yorumla
+1 yılOnemli olan millet degil sen ve esin bence. Illa almak istiyorsan spor yapip protein ve karbonhidrat agirlikli beslenerek kilo alabilirsin tabi emzirmeye engel degilse 😊
00 Yorumla
+1 yılKimseye bakma bende bunda 2 ay önce 53 düm 47 oldum diye banada zayıf damgası vuruyorlar kendileri de camış gibi milletin ağzı poşet değil ki bırak konuşsunlar.
00 Yorumla
+1 yılKilo almaya bak insanlara neye bakıyon bende zayifim banada derler sends gt kalmamis ben kimseye aldırmam kimseye de yüz vermem gidin işinizegücünüze bakın derim benden uzak allaha yakın olun derim.
00 YorumlaAh be ablam senin zayıflık çok fazlaymış. Bir erkek olarak pek kabul edilir kilo sahibi değilsin diyebilirim. kadın dediğin ne zayıf olacak ne kilolu ikisinin arasında olacak aşağılarda olunca hem cinsimizden bir farkınız kalmıyor maalesef.
10 YorumlaKafaya takıp kendinizi sakın yıpratmayın, yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor ve illa ki olgunlaşıp biraz kilo alıyorsun yani şöyle insanların gençlik fotoğraflarına bakınaca herkes çöp gibi ama öyle kalınmıyor bu halinle sevin kendinizi
10 Yorumlaİnsanlar neden her boka burnunu sokuyor anlamış degilim takma bu kadar sende insanlar ne der diye yaşanmaz
10 Yorumla
+1 yılOnlar insan degil kızım. İnsan olsalar onu yapmazlar.
Tskma kafana, ahirette onlardan hakkını alacaksın.10 Yorumla- Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılsaglikli besleniyorum diyorsun ama yeterli beslenmiyorsun galiba. gamilelik sirasinda kan degerlerin nasildi
10 Yorumla Kardeşim ben de durum aynı sen yine kadın olduğun için durumu idare edersin. Ben 28 yaşında 177 boyunda 57 kilo ya varım ya yokum ilerleyrn yaşima rağmen kilo alamıyorum bu yüzden hiç sevenim de olmadı
00 YorumlaZayıf olunca dalga geçerler, şişman olunca, kısa olunca, uzun olunca..
20 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem