Arkadaşlar boğazım ağrıyor devam ederse test yaptırcam başka şikayetim yok
ama o ilaçların yan etkisinden korkuyorum ilaçsız bitkisel çaylarla atlatabilir miyim?
ama o ilaçların yan etkisinden korkuyorum ilaçsız bitkisel çaylarla atlatabilir miyim?
Bazıları ilaçsız atlatıyor ama bu bağışıklığına ya da virüs yüküne göre farklılık gösterir. Kullanmazsan ve olaki durumun da kötüleşirse hastaneye yatış yapmak zorunda kalabilirsin. Yani bu senin düşünüp alacağın bir risk. Ekstra tavsiyem C ve D vitamini kullan mutlaka
Bu yoruma tamamen katılıyorum. Ben ilaçsız atlattım. Bazı zamanlar boğazım ağrıyor gibi oluyor ve hemen şu uygulamayı yapıyorum. Yarım ılık su bardağına bir çorba kaşığı sirke, bir çay kaşığı bal ve birazda limon suyunu gargara yapıp bir kaç yudumunu içiyorum ve hemen iyileşiyor boğazım. Geçmiş olsun
@Fang0000 bunu hemen deniycem. Bu karışımı sulandırcammı peki yani 1 su bardağı suya mi koycam bu malzemeleri
@Fang0000 inanır mısın bal koyamadım ama sirkeli limonlu olarak bile hemen tesir etti ne kadar teşekkür etsem azdır bu yorumuna kalbimi bıraktım ❤️
Aklın varsa hastaneye gitme 12 13 hap içince görürsün o zaman. Daha hasta ediyorlar adamı 😂
Peki evde ne yapsam acaba
Baharat macunu yaptır, kürü meyveler ye bol bol mandalina ye. Bitkisel çaylara yönel canım ilaç çözüm değil. Daha aşısi adam akıllı çıkmayan şeyin ilacinin olması komik.
Ya evet çok mantıklı söyledin. Madem ilacı var neden panikliyoruz dimi çok doğru dedin. Şu an adaçayı içiyorum inşallah geçer test yaptırmaya da gerek kalmaz çok teşekkür ederim bir nebze olsun ferahladım
Canını sıkma sağlıklı günler dilerim 💕
🙏🏻❤️
Cevap
3Cevap
Bazı bünyeler virüsten değil tedaviden ölüyormuş. Verilen ilaçlar fazla ağır olduğu için her bünye kaldıramıyormuş ne yazık ki...
Bağışıklık sistemi güçlü değilse ilaçsız süründürür
İlaçları neden kullanmak istemiyorsunuz ne gibi bir yan etkisi var öğrenebilir miyim acaba?
Ben sadece yorumlarda gördüm ne derece doğru bilmiyorum 🤷♀️ Buraya da sormak istedim
İlaç kullanmayan insanların çoğu yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. İlaçları lütfen kullan. Hayattan kopmandan çok daha iyidir.
Ben ilaçları kullandım bünyem hassas olmasına rağmen bir zararını görmedim
Evet mümkün
Nasıl
Anlatırım
Mümkün tabi
Nasıl?
Ne yaptı evde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?