süt
yulaf ezmesi
muz ya da elma
gece mikserde karıştırıp içersem göbek olarak mı geri döner?
yulaf ezmesi
muz ya da elma
gece mikserde karıştırıp içersem göbek olarak mı geri döner?
Merhaba kardeşim.
Kilonuz ve boyunuza göre günlük almanız gereken kalori miktarınızı bulun. O miktarın üzerine 500 kalori çıkın her gün ve kesinlikle hacimlenirsiniz. Bakın, kilo almak ile hacimlenmek farklıdır.
İkiz olan iki erkek kardeşe aynı saatte, aynı miktarda sağlıklı kalori verelim. Biri kuvvet idmanları yapıyor yani fitness, diğeri de ya yapmıyor ya da doğru çalışmıyor. Birine göbek olarak dönecektir o kaloriler, birine hacim. Fark nerede? Alınan besinle beraber yapılan şiddetli idmanlardır.
Bu dediklerimi göz önünde bulundurup, kaliteli fitness sayfalarını takip edebilirsiniz ama ben ne olursa olsun yatmadan önce çok kalori almayı hiç akıllıca bulmam. Gece olsa olsa az miktar kuruyemiş, lor yahut soda olabilir.
kaliteli fitness sayfalarına örnek verir misiniz hocam
yani gece vakti shake içersem göbek mi olur anlamadım
Gece gece onca kaloriyi hiçbir profesyönel sporcu ve hoca önermez :) Onu demek istedim.
Orhan Yılmaz Türkiye'nin gururlarındandır, Ertuğrul Gevrekli, Bilgehan Koç ve EmirinalBay gibi isimler iyidir mesela. Bilhassa bu tip insanlar neler yiyor ya da öğrencilerine neler öneriyor, devamında acaba bu tip insanların paylaştığı bilgilendirici postlar nerelere işaret ediyor, dikkatlice inceleyin. Fitness ve hacimlenme bir anca olabilecek bir şey değildir asla, araştırmayı bırakmayın. Bu ve benzeri sayfaların çoğuna ara ara bakarım ben.
Cevap
1Cevap
içine de bebe bisküvisi koy bak o çok kilo aldırıyor
Bence proteğin kaynâgi olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?