Eskiden kese kültürüm yoktu, bu bildiğiniz banyo lifleri, banyo süngerleri, banyo pofuduk köpürtücülerinden filan kullanırdım. Temizlendiğimi zannederdim ama ta ki kese kullanmaya başlayana kadar. Arkadaşlar kese inanılmaz bir şey, tüm o ölü deriyi söküp atıyor , temizlendiğini hissediyorsun. Ben önce sıcak su buharı yapıyorum, hiçbir jel, sabun vs ile köpürtmeden direkt keselemeye başlıyorum, çıkan pisliğe inanamıyorum :D Watsons'ın Dermapell markalı medum boyunu alacak olanlara tavsiye ederim.
Neyse soruma döneyim :D Çok sık kesenin iyi olmadığı söyleniyor, erken yaşlanırsın diyorlar, yani kese işlemi vücudundaki ölü tabaka deriyi soyduğundan ve sürekli soyarsan cildinin kalitesi düşer, erkenden kırışık ve sarkmalar meydana gelir diyorlar, doğru mu?
Neyse soruma döneyim :D Çok sık kesenin iyi olmadığı söyleniyor, erken yaşlanırsın diyorlar, yani kese işlemi vücudundaki ölü tabaka deriyi soyduğundan ve sürekli soyarsan cildinin kalitesi düşer, erkenden kırışık ve sarkmalar meydana gelir diyorlar, doğru mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer