Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl
Güncellemeler
+1 yıl
Daha ayrıntılı anlatır mısınız mesela diş gokypru olarak mezun oldun ama hangi ünivetisteletden mezun olursam askeri dişçi olabilirik ve rütbe alabilir diyelim rütbe aldım sonradan rütbeni yükselebilir miyim bem asker olmayı çok istemiştim ama olmadı dişçi olmaya karar verdim ama asker kıyafeti giymek istiyorum mümkün mü hani kollarında takılı oluyor beyaz bir kare içinde de kırmızı bir artı işareti asker kıyafeti giymem mümkün mü dişilik yaparken

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Diş hekimliğini bitirip dış kaynak alimlarina girmen gerekiyor. Klavuzu bura bırakiyorum. Detayli bilgilere ulaşabilirsin.
ilan. memurlar. net › documentsPDF
türk silahlı kuvvetleri dış kaynaktan muvazzaf astsubay adayı temini...
Klavuza partem dende ulaşabilirsin.
ilan. memurlar. net › documentsPDF
Web sonuçları
türk silahlı kuvvetleri dış kaynaktan muvazzaf astsubay adayı temini...
pertemin.msb.gov.tr/.../...asakKlavuz%C4%B0lan.pdf
Bu 2018 klavuzu yonetmelik değişmedi.
Buna benzer ek personel alimlarida mevcut.
Askeri dişçi yetiştiren bir üniversiteden mezun olup direk çalışmaya başlayamaz mıyım mbs mesela gülhane üniversitesi
gülhane askeri değil ama
Msb üni o branşta eğitim veriyormu bilmiyorum. Temel prensip herhangi bir diş hekimliğini bitirmek
Ben illa ki askeriye dışında bir iş olsun demiyorum sürekli askeriyede de görev yaparım bu benim için bir sorun değil zaten atamalar çok fazla olmadığı için özel bir yer açmak daha mantıklı fakat tanınan birisi olmazsan iş de olmaz o yüzden askeriyede çalışmak mantıklı ve ben hep askeriyenin içinde hayal ettim kendimi bu benim için bir sorun değil yeter ki bir diş doktoru olarak oraya yerleşeyim
Seni anliyorum fakat lise sonrası MSÜ Üniversitesi diş hekimliği bölümünde alim yapiyormu bilmiyorum. Mesele iste burda basliyor. Varsa ya lise sonrasi bölüme gireceksin ya da dis hekimligini bitirip dış kaynaktan gireceksin.
Anladım napalım artık
Gata'lar kapandı. Daha doğrusu siviller de giriyor artık nasıl askeri doktor olacaksınız?
askeri doktorluk işi bitti diye biliyorum ama yanlış mı ki?
önce diş hekimliği okursun sonra askeri sınavlara girip harp akademisi okursun. oda ordunun ihtiyacı varsa. cok uzun cok tefferuatlı işler bnlar
hangi universite oldugu farketmez yeterki diploman olsun. zaten harp okulunu bitiren askeri doktorların rütbesi yükselir. ama şimdi heryer sivilleşti belki doktorları artık sivil alıyorlarki onlar askeri elbise giymez rütbesi olmaz
Buna üzüldüm işte o asker kıyafeti içinde kendimi görmek çok isterdim oysaki ama elimden geleni yapıp o üniformayı giyeceğim teşekkürler
eğer sivil doktorlara gectilerse artık zor
en fazla teğmen olursun
olursun kadın askek doktorlar var
zaten onlar subay oluyor, rütbesiz olmaz
Olursun
çok hastan olur
Hiç önemli değil zaten hasta bakmak için doktor oluyorum
dikkat et çoksağlam diş çektimekiçin gelirler
Dikkat ederim
bir hastan hazır
Asker misin?
yok artık deği
Anladım mesleğiniz mi askerlikte yoksa askerlik yaptığınız zamandan mı bahsediyorsunuz
yaptığımda çok kuyruk olurdu doktor kadınsa derin dekolte giyeri oda uyuşturucu vurmazdı ses deçıkamzdı
Anladım😂