Çok mu şişmanım? Özellikle sahilde göbeği açık giymeyi çok severdim ama artık fazla kilolu olduğumu düşünüyorum. Nasıl bir diyet ve egzersiz önerirsiniz?
Streci sar yürü koş evde plank yap mekik çek cekebildigin kadar çekemiyorsan ilk yumuşak bir yatakta dene bacaklarını yukarı kaldırıp bisiklet sürer gibi yap sağdan sola hareket ettir birde şeker tuz ünlü şeyleri kes
Kilolisun. Kalori ihtiyacıni ortalama değerle hesaplamak gerekir sonra metabolizma tıpini çözmek gerekir. Daha sonrada yag oranınla beraber uygun makrolari belirlemek gerekir. Daha sonraa da hayat düzenine göre bir diyet biçimi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allah akıl fikir versin sana ya nerende kilo var senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Al erittim göbeği
:D :D
Iki ayagini birleştir ayakta sabit bir şekilde dur. Diş kapi sağda ise sağa doğru dönüp yuruyup spor salonuna giderek sıkılaşabilirsiniz efenim.
YouTube de Buğçe Kondakçının sayfasına göz at bence, eğer çok rahatsız oluyorsan
Streci sar yürü koş evde plank yap mekik çek cekebildigin kadar çekemiyorsan ilk yumuşak bir yatakta dene bacaklarını yukarı kaldırıp bisiklet sürer gibi yap sağdan sola hareket ettir birde şeker tuz ünlü şeyleri kes
kilon yok balıketlisin. ama biraz sıkılaşsan güzel olur
Karnın çok güzel, göğüslerin muhteşem ne denir bu güzelliğe. Sustum çok güzelsin gerçek olan tek şey o
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama hiç de kötü değilsin hatta hoşsun. mükemmele oynamaya gerek yok
Senin vücuduna şişman denmez, fazlalıkların var ama, diyet ve spor yapman lazım.
Yavrum bee lez olsam ilk sana yürürdüm olsam mı ki 🙄🙄
göbüse bak göbüse. sss
göbeğimi öp ;)
😂😂😂 @soran bence gayet özgüvenli birisin
poça severim
:D :D
Neden poğaça peki 😂
Kilolisun. Kalori ihtiyacıni ortalama değerle hesaplamak gerekir sonra metabolizma tıpini çözmek gerekir. Daha sonrada yag oranınla beraber uygun makrolari belirlemek gerekir. Daha sonraa da hayat düzenine göre bir diyet biçimi
Allah akıl fikir versin sana ya nerende kilo var senin
sen şişmansan ben yatıp öleyim canım
Çok az kilon var verirsin
Bisiklet kullan kas bile çıkar
Biraz spor ve düzenli beslenme
spor yap balık etlisn çok sıkı bir vücudun olur
Yani iyisin bence giy
çok fazla değil biraz göbekk var doğru
Hayır biraz fazlan var :))
Kooş
Bence ayva göbek yakışıyo eritme öyle kalsın
Hafif göbekli kadınlar bence daha çekici hatta biraz kilolu bile olabilir bi deri bi kemik sıska kadınları kadın gibi göremiyorum
Spor , egsezsizler
Mekik çekerek
Fotoğraftaki göbek gayet güzel.
Yoo iyisin
Sporrrr
Diyetle
Mekik çek
Mekik ve squat şart👍🏻
Spora git
Normal hos yas kac spor yaparmısın
Degilsin bence
Bakislarin derin. meslek nedir