Sabah uyanır uyanmaz karın ağrısı ve mide bulantısıyla kalktım, sanırım üşüttüm. Kusmamak içinde diretiyorum, bu mide bulantısıyla karın ağrısına, tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?
Herkes soylemistir gerçi.. nane, limon kaynatıp iç. Sıcak tut. Sıcak su torbası ya da ısıtılmış tuğla vs. Geçmiş olsun. Mevsim dönüşü olduğundan dikkatli olmak lazım bu aralarda.
Ben kusacagimi bildiğim için o gün tüm işleri program faln iptal ediyorum yatağa geçip karnımı sıcak tutuyorum, dinlen sadece zamanı gelince kustugunda da mideni rahatlatıcı mesela nane ıhlamur vs icebilirsin veya limonu sık şekerli ılık suyla içebilirsin valla en son maden suyu içince kesildi sabahta mideye o kadar kustugum için sıvıdan başka bişey almadım maks 48 saat içerisinde geçti. Kötü olursan doktora git, geçmiş olsun #kuzusenicokseviyo 💚
Öncelikle geçmiş olsun ilk kural karın ağrısı için ağrı kesici alınmaz daha kötü yapar, sıcak çay, papatya çayı varsa pastil falan, ağrının yanında kusma olursa tehlikelidir kusma olmazsa antiasit pastil vb içilebilir.
En İyi Cevaplar