"Hayat" işte nelere kadir...

Ağız kokusu yaşayanların maske sayesinde bunu farkettikleri çok doğru. Aynı şey. Sigara içen birisinin oruçluyken içmediği için ve bir başkası içeriğindeki kokuyu anlamış olması gibi.
Bence çıkarır uzun süre maske ile durulunca bu arada pediatri hanım sana bişey sormam lazım sağlıkçı olarak bebek ile ilgili dönüş yaparsanız sevinirim🙋♂️
millet maskeler kokuyo demiş ya , arkadaşlar dişinizi dilini fırçalamıyorsunuz sonra maskeye suç atıyonuz o sizin agız kokunuz maskenin suçu yok
Ağız kokusu değil de akciğer çalışma mekanizmasını bozuyor bana göre güçsüz bırakıyor akciğeri
Cevap
27Cevap
Bence her maske bunu ortaya çıkarmıyor. Maskelerde zaten yoğun bir koku mevcut...
Korona çıktığı günden beri en iyi tespit tebrik ederim 🤣
Ya hiç sorma be tekrardan sigaradan tiksindim zaten bırakıcaktım çok güzel tiksiniyorum sigaradan sonra maske takınca çok kötü kokuyor sürekli oneo first alıyorum ama kötü ya😒😒
Kendi karbonmonoksitini soluyan bir insanın ağız kokusu problemi olmasa bile kendine iğrenç gelir zaten çünkü maskenin içine giren oksijen çok kısıtlı.
Maskeden ağız kokusu sorunu çıkmaz. Maskeyle sürekli soluduğunuz için, ağzınızın koktuğunu anlamış olabilirsiniz.
Bunu fark etmeleri için keşke maske takmak zorunda kalmasalardı
bazen gerçekten ağır durumlarla karşılaşmak zorunda kalmıştım:))
Çıkarmaz da en azından temizliğe önem vermeyen tipler kendi pis nefesini koklar da anlar belki😃
Hayır ama ergenlikte çıkmayan sivilcelerim cenemde çıkmaya başladı 🥺
Bu iyi haber sırada diş fırçasını kullanmayı öğrenmek var yavaş yavaş evriliyoruz
Ne alakaysa anlamadım maske daha çok engeller kokuyu yayılmasın diye
Sadece ağız kokusu değil ki.. Burunun kokusu da geliyor.
her şerde bir hayır vardır
Sanmıyorum ama olabilir
Boş ver maskeyi gel buluşalım
dişlerini düzenli fırçalarsan yapmaz
Ben kullanırken öyle bir şey sezmedim
Şeker alsınlar ağızlarına sorun kalmaz
Hiç ağız kokum olmadı umarım olmazda
Trajikomik bir durum😂
evet çıkarıyor kesinlikle
Ağız kokusu demeyelim de maske kokuyor diyelim
benim gözlükler buğulanıyor ya dkdkd
Maske çok kokar 😂